Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(pozzeco @ 2010 05 31, 18:50)
Mes užvakar grįžome iš Brėmeno. Nuostabus jaukus miestas. Viskas tvarkinga ir gražu. Patogi susisiekimo sistema. Daug kas važinėja su dviračiais. Patiko Universum muziejuje. Įkelsiu kada vėliau nuotraukų. Jei turite kokių klausimų, klauskite.

Aš irgi Birželio vidury ten planuoju būt.Sakykit ar su rankiniu bagažu stojot prie registracijos ar ėjot tiesiai į patikros punktą?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif , esu naujoke pas jus temoje ir pirma karta bandau nusipirkti pati bilietus internetu. Kiek suprantu,tai vyksta kazkokia akcija ir bilietai is Kauno nuo 28 lt,bet tai kur ir kada rasti tu pigiu bilietu? g.gif Mane konkreciai domina i Dublina birzelio 24-25 dienomis.
Atsakyti
Ačiū Vook, Grange, Chateau už atsakymus dėl vaikų.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2010 06 01, 07:35)
Labas rytas smile.gif , esu naujoke pas jus temoje ir pirma karta bandau  nusipirkti pati bilietus internetu. Kiek suprantu,tai vyksta kazkokia akcija ir bilietai is Kauno nuo 28 lt,bet tai kur ir kada rasti tu pigiu bilietu? g.gif  Mane konkreciai domina i Dublina birzelio 24-25 dienomis.

nu kur,tai ryanair puslapyje ieškot reikia kaip ir biggrin.gif

o kada, tai jau sakityk kada akcija bus, kada parduodama, ir tada sėdėt, sėdėt, ieškot ieškot, ir jei išmeta pigų, pirkt, nes gali nebelikt.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 06 01, 10:32)
nu kur,tai ryanair puslapyje ieškot reikia kaip ir  biggrin.gif

o kada, tai jau sakityk kada akcija bus, kada parduodama, ir tada sėdėt, sėdėt, ieškot ieškot, ir jei išmeta pigų, pirkt, nes gali nebelikt.

aciukas smile.gif , tai cia vadinasi bet kuria min gali ismest g.gif , ane? na sedziu visa d prie kompo,pabandysiu pagaudyti.
Atsakyti
QUOTE(chochotrona @ 2010 05 31, 17:43)
Na, man pasirodė kad yra VISA Electron pasirinkimas, bet tiek jau to...
Tai gal galit parekomenduot kaip įsigyti bilietus, kad neprašyti kitų nupirkti? Nes turiu tik Electroną...

QUOTE(Mindauqas @ 2010 05 31, 17:52)
Na, taip atsitinka, kai ekspertais vadinantys save pateikia (tiksliau išrėkia) ne visiškai teisingą informaciją - atsiskaityti Ryanair.com puslapyje negalima su Lietuvoje privatiems asmenims išduotomis Visa Electron kortelėmis.
Todėl pasirinkimas Ryanair.com puslapyje ir yra, tačiau apmokėti Visa Electron galite jeigu ji išduota, pvz. Anglijoje.

g.gif Tai kad aš prieš mėnesį užsakinėjau MB sesei bilietus iš Kauno į Londoną, atsiskaičiau Visa Electron be problemų. Išduota Snore g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2010 06 01, 09:36)
aciukas smile.gif , tai cia vadinasi bet kuria min gali ismest g.gif , ane? na sedziu visa d prie kompo,pabandysiu pagaudyti.

nu kaip, priklauso kada tu matei tą akciją, kada bus,gal ji ne šiandien? nes aš tai nesidomėjau dabr, tai nieko apie tai neglaiu pasakyt. gal ji bus sakykim savaitgalį, nu būna nustatytos dienos kada pirkt, ir kada keliaut, tada būna pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2010 06 01, 08:35)
Labas rytas smile.gif , esu naujoke pas jus temoje ir pirma karta bandau  nusipirkti pati bilietus internetu. Kiek suprantu,tai vyksta kazkokia akcija ir bilietai is Kauno nuo 28 lt,bet tai kur ir kada rasti tu pigiu bilietu? g.gif  Mane konkreciai domina i Dublina birzelio 24-25 dienomis.

g.gif Tai kad į Dubliną šiuo metu akcijos nėra. Ten kairėj pusėj būna surašyti miestai, kuriems tuo metu taikoma akcija 4u.gif . Ir šiaip į Dubliną su tom akcijom retai kada būna g.gif , matyt, ir taip daug skrenda žmonių, neapsimoka ir akcijų daryt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 06 01, 10:54)
nu kaip, priklauso kada tu matei tą akciją, kada bus,gal ji ne šiandien? nes aš tai nesidomėjau dabr, tai nieko apie tai neglaiu pasakyt. gal ji bus sakykim savaitgalį, nu būna nustatytos dienos kada pirkt, ir kada keliaut, tada būna pigiau.

na kaip suprantu, tai kad iki ketvirtadienio vidurnakcio ta akcija turbut i visas salis,o keliones periodas nuo 06.15iki 06.30 g.gif , tik va kaip pagriebt verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 06 01, 00:32)
na, nuotraukoms apie miestą ar viešbučius čia nelabai vieta wink.gif\
čia RYANAIR tema ir viskas kas su ja, tai apie bilietus ar lėktuvą gali pasakot, bet ne daugiau  rolleyes.gif
atsistokit į eilę pirmiau tai pasirinksit vietas kur norėsit, jei būsit paskutiniai, tai tada jau mažai šansų,kad visi vienoj vietoj rasit, bet kai su vaiku,jei taip ir nutiktų, manau,kad žmonės sutiktų pasikeist.
o šiaip, juk neleki akis išdegus kas pirmą vietą užsiims, kaip bebūtų, visi kas nusipirko bilietus, vietos bus

mes skridom su seima i Londona.
kadangi skridom su dviejom dukrom (10 ir 9 m), tai pirkom papildomai priority isedima, galvojom kad geriau su vaikais skrendant papildomai sumoket, taciau kartu sedet, kad netycia neisskirtu.
Kaune - viskas tvarkoj, buvo atskira priority eilute, tai i ja sustojo mamos su vaikais (kurios nebuvo nusipirkusios pirmenybinio isedimo) ir visi tie, kurie zumokejo uz sia paslauga papildomai.
Pirma ileido pirmenybine eile, po to sekancia.
Deja, Londone, skrendant atgal - suskirste i dvi eiles: viena priority, kita paprasta. Tai bilietu tikrintojos ileidinejo zmones is abieju eiliu tuo paciu metu, o kadangi paprastosios eiles darbotoja buvo greitesne, tai priority eile liko i lektuva ilipanti paskutine bash.gif
Mes su dukra gavom vietas priekyje, o vyras lektuvo gale. Buvau ziauriai pikta.
Todel nepatariu niekam pirkt pririty isedimo ir moket pinigus veltui.
Tai kainuoja berods 29lt zmogui.
Atsakyti
tai reikia moketi ginti savo teises ir pasakyt darbuotojui, jog vien del to emet priority kad pirmensni i lektuva patektumet, cia jau tamsta tik ant saves turetumet pykt smile.gif aisku blogai kad ir oro uoste nera tvarkos

man atvirksciai buvo, kaune visus leido pro abu iejimus, ir net nebuvo jokio atskiro su pirmenybe, o londone grieztai pirmus tik su priority ileido smile.gif
Atsakyti
Čia buvo rašoma kad Į RANKINĮ BAGAŽĄ GALIMA ĮSIDĖTI ..... IŠSKYRUS MAISTO PRODUKTUS, KURIE MIRKOMI SKYSTYJE ARBA YRA SKYSTI IR VIRŠIJA 100 ML RIBĄ. o ar tokie reikalavimai taikomi ir registruotam bagažui?Ar galiu veštis konservų registruotam bagaže?
Atsakyti