Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(Mindauqas @ 2010 06 07, 13:29)
Gal gali patikslinti, kur Ryanair taip rašo? Nemokamas vežimėlis priklauso tik vaikui iki 2 (dvejų) metų, o ne 5.

http://www.ryanair.c...s/table-of-fees
štai čia prie Infant equipment. Tik čia nerašo amžiaus.
Be to, per manage my booking žiūrint per Add Bags/Sports/Musical/Infant equipment/Priority boarding po kiekvieno asmens duomenim parašyta Please note: 1 pushchair/buggy is carried free of charge.
Pasitikslinimui paskambinau į Kauno oro uostą ir mane patikino, kad iki 5 metų vežimėlis nemokamai skrendant net ir tik su rankiniu bagažu. Iš anksto jo registruoti nereikia.
Jei kyla abejonių, paskambinkit ir jūs ir paklauskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskari @ 2010 06 07, 13:53)
http://www.ryanair.c...s/table-of-fees
štai čia prie Infant equipment. Tik čia nerašo amžiaus.
Be to, per manage my booking žiūrint per Add Bags/Sports/Musical/Infant equipment/Priority boarding po kiekvieno asmens duomenim parašyta Please note: 1 pushchair/buggy is carried free of charge.
Pasitikslinimui paskambinau į Kauno oro uostą ir mane patikino, kad iki 5 metų vežimėlis nemokamai skrendant net ir tik su rankiniu bagažu. Iš anksto jo registruoti nereikia.
Jei kyla abejonių, paskambinkit ir jūs ir paklauskit  4u.gif

Čia ir yra visa problema, kad Ryanair oficialiai vežimėlį nemokamai veža tik vaikams (tiksliau kūdikiams - 'infant') iki dvejų metų (t.y. tiems, kurie neturi atskiros vietos, o sėdi tėvams ant kelių).
Paprastai oro uoste (tame tarpe Kauno) leidžia nemokamai pasiimti vežimėlį ir vyresniems vaikams, jeigu jis jiems reikalingas. Tai būtų kalba apie 2,5 ar 3 metų vaikus. Galbūt iki ketverių. Gali būti kad Kaune nebus problemų ir iki 5 metų vaikui pasiimti vežimėlį nemokamai. Tačiau neaišku kaip bus su sugrįžimu, arba jeigu skrendate toliau - kaip elgsis persėdimo oro uoste, kokie nors preciziškieji vokiečiai...
Taigi, reziumuojant - oro uosto darbuotojai leidžia nemokamai vežti vežimėlius ir vyresniems nei 2 metų vaikams, tačiau tai nėra niekur garantuota iš Ryanair kompanijos pusės ir tokia praktika gali būti uždrausta bet kuriuo metu.
Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2010 06 07, 13:33)
Sveiki iskilo klausimas ar galima gerti alu lektuve? Skridom su ryanair, nupirko vyras oro uose alaus ir gere sau ramiai, kol stuardesas nepamate, prileke kazka pareiske kad negalima. gerai kad jau tuscia bonke buvo. Bet jie patys siulo lektuve alkoholi. Ar tik ju alu galima gerti?  g.gif

Atgal kai skridom jau slepe  biggrin.gif

maniškis gėrė alų, aš savo gėrimą turėjau - niekas nieko nesakė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 06 07, 14:47)
maniškis gėrė alų, aš savo gėrimą turėjau  -  niekas nieko nesakė  4u.gif

Tikrai negalima lektuve gert savo alkoholiniu gerimu. Kad nieko nesake, tai gal tiesiog neatkreipe demesio. Tai daugiau susije su saugumo reikalavimais, kitos oro linijos irgi neleidzia savo alkoholio gert. Kad nepadaugintu liaudis ir nepradetu siautet lektuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindauqas @ 2010 06 07, 13:35)
Čia ir yra visa problema, kad Ryanair oficialiai vežimėlį nemokamai veža tik vaikams (tiksliau kūdikiams - 'infant') iki dvejų metų (t.y. tiems, kurie neturi atskiros vietos, o sėdi tėvams ant kelių).

Nei su vokiečiais, nei su lietuviais mano 2,8 m. "normaliai bilietuotas" keleivis dėl vežimėlio problemų neturėjo. Jo "sąskaitoj" buvo ir rankinis bagažas, ir vežimėlis, ir, aišku, atskira kėdė.
Dar prieš skrendant informacijoj pasitikslinau, bet klausiau dėl trimečio vaiko. Negaliu spėliot, kokį atsakymą būčiau gavus, jei būčiau klausus ar penkiametis nemokamai gali vežimą vežtis.
Tiesa, negaliu garantuot, kad čia visur taip. Čia tik mano asmeninė patirtis.

Nors mano subjektyvia nuomone, normaliam, sveikam, 3+ amžiaus vaikui, vežimas nėra būtina transporto priemonė. Amerikonai ne rodikliai, kai veža vaiką vežime, ir šio kojos žeme velkas doh.gif Dar karžą pabrėžiu, kad tai mano subjektyvi nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Mindauqas @ 2010 06 07, 14:35)
Tačiau neaišku kaip bus su sugrįžimu, arba jeigu skrendate toliau - kaip elgsis persėdimo oro uoste, kokie nors preciziškieji vokiečiai...

taip, kai skambinau, manęs klausė, kur skrendam. Informacijoj pasitikslino ir pasakė, kad tikrai neturėtų kilt problemų. Skrendam į Milaną. Vaikui, kuriam imam vežimėlį - 2,2 metų.
Kol kas tai tik info. Kitą savaitę skrendam, tai grįžus galėsiu parašyt, kaip buvo praktikoj smile.gif
Atsakyti
Grįžtant prie vaikų ir kūdikių.

Noriu paklausti tų, kurios skrido su vaikais iki dvejų metų. Ar leido turėti papildomą krepšį (pasiimti jį į lėktuvą) vaikiškų reikmenų – kūdikio maisto, sauskelnių, rūbelių pervilkti ir pan.? Ar viską liepė susikrauti į vieną rankinį bagažą kartu su kitais asmeniniais daiktais?
Atsakyti
Šiandien t.y. birželio 8d. Ryanair puslapyje spausdinaus bilietus (boarding pass) skrydžiui į Barseloną birželio 12d. ir grįžimui atgal birželio 26 d. Kaip nekeista atspausdino visus bilietus ir į priekį ir atgal nors kažkur rašė, kad užsiregistruot skrdžiui galima tik likus 15 d. Todėl turiu klausimą ar bilietų spausdinimas ir yra taip vadinamas check in, ar dar reikia kažkur papildomai Checkint' tis prieš skrydį net jei jau ir turim atspausdintus bilietus ? g.gif Lauksiu kompetetingo atsakymo. Ačiū.
Atsakyti
Galiu paklausti - o tu pries spausdindama bilietus nespaudei eilutes online check-in? Negalejo tai tau tie bilietai is kazkur atsirasti
Atsakyti
QUOTE(zirma @ 2010 06 08, 20:14)
Šiandien t.y. birželio 8d. Ryanair puslapyje spausdinaus bilietus (boarding pass) skrydžiui į Barseloną birželio 12d. ir grįžimui atgal birželio 26 d.  Kaip nekeista atspausdino visus bilietus ir į priekį ir atgal nors kažkur rašė, kad užsiregistruot skrdžiui galima tik likus 15 d. Todėl turiu klausimą ar bilietų spausdinimas ir yra taip vadinamas check in, ar dar reikia kažkur papildomai Checkint' tis prieš skrydį net jei jau ir turim atspausdintus bilietus ? g.gif  Lauksiu kompetetingo atsakymo. Ačiū.

as kiek skaiciau, tai bilietus gali spausdintis pirmyn jei liko maziau nei 15 dienu, tuo paciu metu gali spausdintis ir bilietus atgal, jei tarp skrydziu (pirmyn ir atgal) yra ne daugiau kaip dvi savaites
4u.gif

snd pati pirma karta check-in dariausi, isskrendu birzelio 22 gristu 26, tai leido pirmyn ir atgal uzsichekint (nors iki grizimo dar 18 dienu) wink.gif
Atsakyti
Noa žiūrau jau įvaldžius Ryanair temą biggrin.gif thumbup.gif

Žiūrėkit, dar vienas anekdotas, šiandien gavau. Negražu juoktis, ale čia tai nesusilaikiau ir žmogaus paklausiau , kiek jam metų... Mergina pagal mano paaiškinimą,kaip užsiregistruoti į skrydį, bando pirktis bilietą:

Citata
Sveiki, skaičiau jūsų tinklapyje kaip naudotis ryanair.com, tačiau vis tiek nesupratau, kaip rezervuotis iš anksto bilietus, nes renkantis option2 prašo rezervacijos kodo, iš kur jį gauti? Kadangi pirmą kartą ruošiuos naudotis ryanair paslaugomis, tikrai beveik nenutuokiu ką ir kaip ten rinktis.

Iš anksto ačiū.

Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2010 06 08, 19:53)
Galiu paklausti - o tu pries spausdindama bilietus nespaudei  eilutes online check-in? Negalejo tai tau tie bilietai is kazkur atsirasti

Tai aš kaip tik ir noriu sužinoti ar tai ir yra tas minimas chekinimas kai tu spausdiniesi bilietus, ar dar reikia kažkur papildomai registruotis? atsakykit išsamiau prašau unsure.gif
Atsakyti