Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai - garbanėlės, mocheriniai šaliai

isivaizduoji, o aš savo šalį kartą palikau striukės rankovėje ir išskalbiau kartu su striuke mašinoj unsure.gif Tai dabar turiu šaliką mirksiukas.gif

Norėčiau numerio du - tik dar nepasirinkau spalvos. Kaip greitai dabar eile eina?

Nata
Atsakyti
Tutka- ryžas tankesnis. Labai tankus nebus, nes siūlų ir darbo dvigubai būtų.
SDFVBN - baltas
Dovyte
-lempute- - pieno spalva
simuteneve
Otra - salotinis
Natuke

Natuke, net negaliu ką pasakyt, kaip darbelio turiu, nuo to priklauso kaip eilutė eina sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 10 14, 17:25)
Tutka- ryžas tankesnis. Labai tankus nebus, nes siūlų ir darbo dvigubai būtų.
SDFVBN - baltas
Dovyte
-lempute- - pieno spalva
simuteneve
Otra - salotinis
Natuke

Natuke, net negaliu ką pasakyt, kaip darbelio turiu, nuo to priklauso kaip eilutė eina sad.gif

Sveika,

Stoju i eilute dar del vieno uzsakymo, o tiksliau del 2 arba 3 saliu kaledom. ax.gif
Atsakyti
Tutka- ryžas tankesnis mezgamas
SDFVBN - baltas
Dovyte
-lempute- - pieno spalva
simuteneve
Otra - salotinis
Natuke
SDFVBN- 2 arba 3 vnt. Kalėdoms
Atsakyti
Aga: gal pavyko gauti salotiniu siulu? wub.gif Butu smagu pamatyt ju nuotraukele ax.gif
Atsakyti
Ne, neperku iš anksto, nes paskui persigalvoja ir stovi pas mane kalnas siūlų sad.gif Vakar žiūrėjau, yra pirkti salotinė spalva ryški.
Atsakyti
Aga, noriu ir aš tavo šalio ax.gif Seniai jau seilę varvinu... bigsmile.gif Ryžo noriu cool.gif
Atsakyti
Jetau jetau, daugiau nemegsiu niekad tankesnių, neprašykit blush-anim-cl.gif Mezgu mezgu ir galo nėr doh.gif Jau kokius bent 3 būčiau numezgus normalius blush-anim-cl.gif Labai stabdos eilė, tikiuos ryt kaip nors baigsiu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
blush2.gif kompensuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tutka, vis tvarkoj mirksiukas.gif

O čia viena nuostabi nuotaka su baltu šaliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 10 22, 14:55)
Tutka, vis tvarkoj  mirksiukas.gif

O čia viena nuotaka su baltu šaliu  wub.gif

blink.gif oj grazumelis, AGA lotuliukas.gif
Atsakyti
Valio thumbup.gif thumbup.gif
nu galiu jau savo oranzine striuke traukti, nes turėsiu gražų šaliį ir nauja rankinę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

parašyk až kas kur kaip ir .t.t mirksiukas.gif
Atsakyti