Tęsiam ką pradėjom Kadangi užbaigiau temukę, tai nusprendžiau naują užvesti Aš esu girdėjusi, kad šią dietą dar kitaip vadina Zigzago dieta Na bet nesvarbu kaip pavadinsi- vistiek nepagadinsi Dietos esmė išlieka ta pati: - vieną dieną vartojame 1200-1800kcal - kitą dieną vartojame perpus mažiau kcal
***** jei as taikyciau, tai nieko gero nebutu viena diena priesciau (uzsideciau pliusa), o kita diena ji numesciau (ir, zinoma, ne visa). eh netiktu man si dieta
aš tai dabar žinok taip ir darysiu, vieną dieną vaisių diena, o kita normaliai valgysiu,arba pora normalių dienų ir vėl vaisių diena šiaip aš kiek primečiau, tai žmogaus mityboje panašiai ir būna, viena dieną jis labiau užimtas ir mažiau suvalgo maisto, kitą dieną žiūrėk biški daugiau
Sveikutės. laikiausi šito mitybos rėžimo (dieta vadinti man neapsiverčia liežuvis) kokį 1 mėn. per tą laiką praradau 2,5 kg kurie neataugo. tik kartais sunku kiekvieną diena galvoti ką valgysi ryt. šiaip kai priipranti tai visai viskas paprasta. sunku būna pirmą savaitę. Papildyta: Beje pradėjus laikytis šio valdymo rėžimo truputi buvo sutrikusi šalinimo funkcija kuria atstačiau gerdama žolelių arbatą Gracija