Sveikos. As esu 6 men nescia. Atejo toks metu laikas, kai su tokiu bjauriu oru ateina iairios ligos. Pries 2 savaites persirgau angina. CRP rode 70 (buvo uzdegimas), temperatura 38,2. Gydytoja israse man Ospamox. pradejau gerti pirma diena, temperatura pakilo iki 38,7. LAbai issigandau ir isgeriau NEOParacetamolio tablete, kuri mane isgelbejo. Kita diena jau neturejau temperaturos. Antibiotiku Ospamox 5 dienu cikla pabaigiau, jauciausi gerai.
Pries pora dienu pasigavau sloga, bet jau gydziausi arbatelemis ir citrina. Atrodo praeina. Tik liko gerkles perstejimas.
VAkar truputi sunerimau, paskambino mano anyta, ji med. sese, pasake daugiau paracetamolio nevartoti, atseit nepatartina nesciosioms

.
TAi kaip visdelto yra su tuo paracetamoliu??????????????/ Rusiskose tinklapiuose perskaiciau, kad paracetamolio tikrai nepatartina

. Bet galbut 1 tablete nieko, juk geriau negu organizma kankintu temperatura ??????
Nesciuju vadove rasoma, kad tai vos ne vienintelis vaistas nuo skausmo ir karsciavimo galimas nestumo metu