Domiuosi Clarins Truly Matte Foundation. Kaip suprantu ji labai tinkama riebia oda turincioms. O ar yra nusivyluiu sia pudra ir nepatenkintu? Ar kemsa poras ir kaip greitai islenda blizgesys? Dekui uz atsakymus.
Pati naudoju naujaja Clarins everlasting tai esu be galo patenkinta, tik dabar pardavineju isparduotuvej, nes spalvyte vasarai pasidare per sviesi, kai parduosiu butinai imsiu tokia pat tik tamsesni numeriuka
Aš tai atradau pudrytę Delia Mineral Velvet skin..Lenkiška bet man Mano oda mišri/riebi, tai ši pudra nekemša porų, užmaskuoja trūkumus, lengvos konsistencijos.. Kažkaip užkliuvo, galvoju ai paimsiu pažiūrėsiu, nepatiks išmesiu, ~10lt (su centais berods) tekainuoja..Tai dabar baigiu jau buteliuką, lėksiu antrą pirkti, tik spalvą tamsesnę..
Aš tai atradau pudrytę Delia Mineral Velvet skin..Lenkiška bet man Mano oda mišri/riebi, tai ši pudra nekemša porų, užmaskuoja trūkumus, lengvos konsistencijos.. Kažkaip užkliuvo, galvoju ai paimsiu pažiūrėsiu, nepatiks išmesiu, ~10lt (su centais berods) tekainuoja..Tai dabar baigiu jau buteliuką, lėksiu antrą pirkti, tik spalvą tamsesnę..
Domiuosi Clarins Truly Matte Foundation. Kaip suprantu ji labai tinkama riebia oda turincioms. O ar yra nusivyluiu sia pudra ir nepatenkintu? Ar kemsa poras ir kaip greitai islenda blizgesys?
Dekui uz atsakymus.
Gal kas bandėte Revlon ColorStay? Būtų įdomiausia išgirsti, kokie minusai šios pudros, kiek skaitinėjau, tai vien pliusai (gal patys Revlon ir rašo tuos atsiliepimus ).
Sveika
Man pati geriausia pudryte ,bandziau ir sausai ir riebiai odai,nes ji keicias pas mane nuo metu laiku .Riebiai odai biski kitaip gal skirstos ,sunkiau...