QUOTE(Padauza @ 2005 06 16, 11:39)
Mano drauge gaminosi baldus Dalios balduose. Jei neklystu, ten pirko ir saldytuva, berods WHIRPOOL'a. Tai atveze, sumontavo, pajunge. O kita ryta ji rado saldytuve pakeli sviesto patizusi. Kaip veliau issiaiskino, saldytuvas brokuotas - t.y. kompresorius
Na, nieko sau - juk pagrindine saldytuvo dalis
Taigi jei kas neaisku, geriau jau kalbetis su prekybininkais, meistrais. Bent jau as taip manau: geriau jau pasirodysiu kvaila su savo klausimais, bet turesiu, ka noresiu (veikiancia buitine technika, pavyzdziui
)
Bet as ne apie tai
Merginos, cia jau kazkur buvo rasyta apie konkrecius imontuojamos buit. tech. modelius, bet noriu paklausti, gal kas is jusu turite sita iranga - mane domina butent jos TRIUKSMINGUMAS.
AEG SC81840 I, ELECTROLUX ERO 2922 ? Ir dar indaplove ZANUSSI ZDI 6556.
Aci, jei kas atsilieps

Taigi jei kas neaisku, geriau jau kalbetis su prekybininkais, meistrais. Bent jau as taip manau: geriau jau pasirodysiu kvaila su savo klausimais, bet turesiu, ka noresiu (veikiancia buitine technika, pavyzdziui

Bet as ne apie tai

AEG SC81840 I, ELECTROLUX ERO 2922 ? Ir dar indaplove ZANUSSI ZDI 6556.
Aci, jei kas atsilieps

Sveikos merginos,
Skaitau jusu zinutes ir man labai idomu kokia jusu nuomone apie buitine technika. Jus negalvokite sumokejusios pinigelius 100 bus viskas gerai (lektuvai irgi krenta nors tikrinami pries kiekviena skrydi) Kad saldytuvo kompresorius brokuotas blogai taciau ne pasaulio pabaiga. Kas liecia decibelus tai zinot merginos kiek pinigeliu sumokesit tiek ir tyliai dirbs. Pvz. :
AEG SC81840 kaina 2999Lt 38 decibelai
ELECTROLUX ERO 2922 Kaina 2999 38 decibelai
ZANUSSI ZDI 6556 Kaina 1999 47-49 decibelai
Tad kiek mokesit tiek ir triuksmaus