Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinė technika

QUOTE(Padauza @ 2005 06 16, 11:39)
Mano drauge gaminosi baldus Dalios balduose. Jei neklystu, ten pirko ir saldytuva, berods WHIRPOOL'a. Tai atveze, sumontavo, pajunge. O kita ryta ji rado saldytuve pakeli sviesto patizusi. Kaip veliau issiaiskino, saldytuvas brokuotas - t.y. kompresorius  cry.gif  Na, nieko sau - juk pagrindine saldytuvo dalis  doh.gif
Taigi jei kas neaisku, geriau jau kalbetis su prekybininkais, meistrais. Bent jau as taip manau: geriau jau pasirodysiu kvaila su savo klausimais, bet turesiu, ka noresiu (veikiancia buitine technika, pavyzdziui  tongue.gif )

Bet as ne apie tai  blush2.gif  Merginos, cia jau kazkur buvo rasyta apie konkrecius imontuojamos buit. tech. modelius, bet noriu paklausti, gal kas is jusu turite sita iranga  - mane domina butent jos TRIUKSMINGUMAS.
AEG SC81840 I, ELECTROLUX ERO 2922 ? Ir dar indaplove ZANUSSI ZDI 6556.

Aci, jei kas atsilieps  wub.gif

Sveikos merginos,

Skaitau jusu zinutes ir man labai idomu kokia jusu nuomone apie buitine technika. Jus negalvokite sumokejusios pinigelius 100 bus viskas gerai (lektuvai irgi krenta nors tikrinami pries kiekviena skrydi) Kad saldytuvo kompresorius brokuotas blogai taciau ne pasaulio pabaiga. Kas liecia decibelus tai zinot merginos kiek pinigeliu sumokesit tiek ir tyliai dirbs. Pvz. :
AEG SC81840 kaina 2999Lt 38 decibelai
ELECTROLUX ERO 2922 Kaina 2999 38 decibelai
ZANUSSI ZDI 6556 Kaina 1999 47-49 decibelai
Tad kiek mokesit tiek ir triuksmaus smile.gif
Atsakyti
tai pas mane 39 dcb, jis dr neimontuotas, bet as i labai girdu kai jis isijungia saldyti!
cia normalu?
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2005 06 30, 12:32)
tai pas mane 39 dcb, jis dr neimontuotas, bet as i labai girdu kai jis isijungia saldyti!
cia normalu?

Jis pas tave montuojamas ar ne. Jei montuojamas ir dar neimontuotas tai normalu smile.gif
Parasyk man To saldytuvo modeli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintuxx: 30 birželio 2005 - 11:51
QUOTE(Gintuxx @ 2005 06 30, 11:50)
Jis pas tave montuojamas ar ne. Jei montuojamas ir dar neimontuotas tai normalu  smile.gif

imontuojamas, bet dar neimontuotas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2005 06 30, 12:52)
imontuojamas, bet dar neimontuotas  mirksiukas.gif

Jei kam reikia buitines technikos galite rasyti man trashg@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 06 30, 08:57)
Na tiksliai apie tuos modelius nežinau, bet kadangi triukšmingumas man irgi labai rūpi, siūlyčiau gerai apžiūrėt charakteristikų aprašus. Ten turėtų būti decibelai nurodyti. Dėl indaplovių: dabar pvz. turim Siemens neįmontuojamą (stacionarią) indapolvę 45cm, jos nurodytas triukšmingumas 47db. Dirba tikrai tyliai, ir aš prie tokio tylaus darbo pripratus  mirksiukas.gif O ant daugelio AEG bei Elektrolux modelių (ZANUSSI nežiūrėjau, nes nedomina) užrašyta 50 db g.gif Tai vat ir galvoju: labai čia garsiau būtų tie 3 db ar nelabai? Aišku, geriau kai tyliau.

Visiskai ne schmoll.gif .AEG indaplovės yra TYLIAUSIOS RINKOJE.Čia tarp kitko iš jų internetinio tinklalapio informacija.Pvz. mūsų F 86070 VI yra 44 dB.Taip, kad prašyčiau... nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintuxx @ 2005 06 30, 12:59)
Jei kam reikia buitines technikos galite rasyti man trashg@gmail.com

galetum pasiulyti didesnes nuolaidas nei CIA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2005 06 30, 13:10)
galetum pasiulyti didesnes nuolaidas nei CIA ax.gif

Atsiusk man ka tu issirinkai ir uz kiek tau jas parduoda na o tada paziuresim as negaliu sakyti kad pas mane viskas po 1 Lita smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norėčiau daugiau sužinoti apie šaldytuvus Liebherr, kur galėčiau pasižiūrėti internete jų modelius, kokios parduotuvės Vilniuje jais prekiauja? Girdėjau, kad jie geri ar tiesa? Gal ką galite patarti dėl sulčiauspaudės? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainutė @ 2005 07 10, 20:33)
Sveiki, norėčiau daugiau sužinoti apie šaldytuvus Liebherr, kur galėčiau pasižiūrėti internete jų modelius, kokios parduotuvės Vilniuje jais prekiauja? Girdėjau, kad jie geri ar tiesa? Gal ką galite patarti dėl sulčiauspaudės? unsure.gif

Eik www.liebherr.com, pasirink kalbą, kurią supranti ir rinkis. Prekiauja daug kas - daugiausia modelių - Ogminoj, bet ten kainos............ doh.gif Galima kreiptis į tą pačią Ginvestą - jie nors ir AEG atstovai, gali parūpinti ir kitos firmos techniką, ir žymiai pigiau, tik reikia pasakyt, kokio modelio reikia mirksiukas.gif Mes pas juos pirkom Liebherr'į mirksiukas.gif
Atsakyti
kokie svarbiausi kriterijai renkantis, į ką reikia atsižvelgt?Man svarbus ir dizainas, ir apšvietimas, nerandam 50cm. kamininio tipo (suapvalinto) balto gartraukio cry.gif .Beje, gal dabar yra kur nuolaidų???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lengvute: 26 liepos 2005 - 07:32
QUOTE(lengvute @ 2005 07 17, 10:20)
gal dabar yra kur nuolaidų???

renkiesi gartrauki pagal nuolaidas, ar gamintoja, galinguma ir dizaina? nuolaidos pas prekiautojus visada yra, tik reik pasistenkti issimusti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo she: 23 liepos 2005 - 15:43