Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinė technika

Sakykit, o buitinę technika kas turi įmontuot, kad galiotų garantija?Nes girdėjau, kad jei koks elektrikas, be popierių, tai tada nepriklauso garantinis aptarnavimas g.gif Pvz. mes pirkom visą biut.techniką Elektromarkte.tai ką, iš ten ir meistrą įmontuot viską reikia kviest? g.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2005 11 07, 09:40)
Sakykit, o buitinę technika kas turi įmontuot, kad galiotų garantija?Nes girdėjau, kad jei koks elektrikas, be popierių, tai tada nepriklauso garantinis aptarnavimas g.gif Pvz. mes pirkom visą biut.techniką Elektromarkte.tai ką, iš ten ir meistrą įmontuot viską reikia kviest? g.gif

Man irgi idomus sis klausimas. Juk tas montuotojas niekur nepasirasineja, kad jis prijunge ir pan. Tai is kur zinos garantinis aptarnavimas, kas montavo ir pan. Jei blogai prijungs, garantija negalios- tai reiks kreiptis i prijungusi asmeni, kad pataisytu, nuostolius atlygintu? O jei jis niekur nepasirasienejo, ir jis neigs, kad pajunge, tai kaip irodysi?
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 11 07, 10:51)
Man irgi idomus sis klausimas. Juk tas montuotojas niekur nepasirasineja, kad jis prijunge ir pan. Tai is kur zinos garantinis aptarnavimas, kas montavo ir pan. Jei blogai prijungs, garantija negalios- tai reiks kreiptis i prijungusi asmeni, kad pataisytu, nuostolius atlygintu? O jei jis niekur nepasirasienejo, ir jis neigs, kad pajunge, tai kaip irodysi?

Viskas galios, tiesiog jei sugadinsit pajungdami, tada garantija negalios - o jei meistras pajunginės, jis už tai atsako, ir jei pats sugadintų ką nors, turėtų atlyginti nuostolius. jei patys pagadinsit pajunginėdami, tai jau niekas nuostolių neatlygins smile.gif
Bet šiaip tolimesnė garantija gedimams, kurie atsirastų ne dėl neteisingo pajungimo - viskam galioja smile.gif
Atsakyti
aš prisimenu viena forumietė rašė, kad jai kartais orkaitė atsijungdavo ne iš šio .ne iš to.Tai garantiniam jai pasakė, kad ne mūsų meistras montavo, tai niekuo negalim padėt blink.gif doh.gif
P.S.O kiek kainuoja pajungt orkaitę su paviršium g.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2005 11 07, 13:04)
aš prisimenu viena forumietė rašė, kad jai kartais orkaitė atsijungdavo ne iš šio .ne iš to.Tai garantiniam jai pasakė, kad ne mūsų meistras montavo, tai niekuo negalim padėt blink.gif  doh.gif

Na jie turi nustatyti, ar tie gedimai yra dėl neteisingo pajungimo, ar dėl kitų priežasčių, ir tik tada gali pasakyt, ar taisys g.gif
Na nebent kitos firmos kitokias sutartis pasirašo, kitokios ir garantijos sąlygos g.gif Bet bent jau savo electrolux skalbyklės garantiją gerai išsistudijavau, nes pajunginėjo irgi ne meistrai, o kaimynas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2005 11 07, 12:04)
aš prisimenu viena forumietė rašė, kad jai kartais orkaitė atsijungdavo ne iš šio .ne iš to.Tai garantiniam jai pasakė, kad ne mūsų meistras montavo, tai niekuo negalim padėt blink.gif  doh.gif
P.S.O kiek kainuoja pajungt orkaitę su paviršium g.gif

vienas taskas Bt kainuoja nuo 30 iki 50 lt, kazkur skaiciau, mums jungs baldininkai tai nekainuos nieko, jie sita darba daro jau seniai , tad tikiuos viskas bus gerai
Atsakyti
Ir man baldininkai pajungė viską:dujinį paviršių, elektrinę orkaitę, gartraukį (rozetę patys įsidėjo, nes nebuvo) ir skalbimo mašiną. Nieko nereikėjo mokėti thumbup.gif....
Franke kriauklę pirkau Ermitaže. Kainavo atrodo 149 Lt (pati kriauklė), bet dar prie to pačio reikia pirkti tai kriauklei tinkančius sifonus ir tvirtinimo detales. Tai bendra suma gavosi apie 175 Lt.
Atsakyti
Tėvai turi Mora viryklę jau daugiau nei 7 metus. Veikia viskas thumbup.gif Jokių nusiskundimų. Geresnis pasirinkimas nei Beko, Indesit... Tikrai nenusivilsi. smile.gif
Atsakyti
esu pasimetus.neisivaizduoju kokia elektrine pirkti,ar paprasta ar su kaitlentem.kaitlentes yra labai grazu,bet ar praktiska?ar nereikalauja ji atskiros prieziuros.kokius tada puodus ir keptuves kokias galima naudoti?ar nesusibraizo,ar gali suskilti?o apsisprest reikia kuo greiciau,nes be elektrines negalim baldu virtuviniu uzsakyt. ax.gif
Atsakyti
Va ir as dabar tokios situacijoj kai nezianu kokia pirkti. AEG man perbrangi, Galvoju gorenje. Na vienu zodziu zinau tik , kad pavirsius (stiklo keramikinis) pas mane bus su baltais taskuciais. Viena pazistama, pasibedavojo, kad po kiekvieno virimo reikia labai kruopsciai pavirsiu valyti. O tos su su taskuciais yra ne tokios teplios. Na nesimato smulkesni nesvarumai ir nereikia jos kaskarta blizginti.
Rytoj darysiu reika per visas buitines technikos parduotuves su uzrasu knygute, o vakare nuspresiu, ka uz kiek ir is kur. Kraustomes i nama, o nera kur valgyti virti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laguna: 17 lapkričio 2005 - 21:31
QUOTE(Gintuxx @ 2005 05 20, 16:55)
Sveiki,
Rasau su pasiulymu visiems kas is Vilniaus galite kreptis i mane del buitines technikos pirkimo as patarsiu na ir suteiksiu gara nuolaida smile.gif

Kadangi prasideda visokios Kalėdinės akcijos,o mūsų buto įrengimas ne už kalnų, tai galvoju reiktų dabar susipirkti visokią buitinę techniką smile.gif,bet net neįsivaizduoju nuo ko pradėti, todėl prašau tavo patarimo,į kokius parametrus svarbiausia atkreipti dėmesį,kokią firmą pasirinkti ir pan.
Mums reikia: orkaitės su keitlente, skalbimo mašinos, indų plovyklės, oro garintuvo, įmontuojamo šaldytuvo (atrodo šitie pagrindiniai dalykai turėtų būti virtuvėje)
Atsakyti
Na mums tai irgi buto isirenginejimas dar tik pries akis, bet vis tiek jau siek tiek viska planuojuosi...
Del buitines technikos tai darau taip:
1. susirasiau, kokiu stambiu dalyku mums reikia - pvz. virykles, gartraukio, indaploves, saldytuvo ir skalbimo masinos;
2. issimatavau busto matmenis, pvz. keliu metru virtuve, vonios kambarys;
3. susiziurejau internete, kokiu standartiniu matmenu buna buitine technika. Pvz. skalbimo masinos is priekio pakraunamos plotis standartinis 60 cm, o gylis buna trejopas - 60 cm, 39 ir 33cm. , indaploves plotis irgi gali buti 60cm ir 45 cm.
4. tada ziuriu, ar man pagal kambariu matmenis reikia platesnes ar siauresnes, gilesnes ar maziau gilios skalbimo masinos ar indaploves...
Dar aisku reikia atsizvelgti ir i seimos dydi...jei seima gausi, tai ir indaploves platesnes reikia ir pan.
Atsakyti