Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinė technika

Mūsų AEG. Dirba tikrai labai tyliai, net ir įsijungimo/išsijungimo momentu nelabai kas girdisi. Kiek ten jo decibelų, nežinau, bet tikrai naktį iš miego neprikeltų.
Atsakyti
Maniškis Liebherr irgi tyliai dirba - kažkokius įsijungimus/atsijungimus galima išgirsti tik galbūt gūdžioj nakty, kai aplink mirtina tyla g.gif .
Atsakyti
musu AEG imontuotas, nieko mes negirdim schmoll.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų nieko gero tie Sharpai, kažkada šnekėjau su pardavėju sako nežiūrėk kas čia parašyta, tie decibelai, teisybės vistiek nėra. Dar kaip kam papuola iš tikrųjų, vieniems tas pats tyliai dirba kitiems garsiai. Aš vertinčiau Electrolux pažyztami turi nieko išvis nesigirdi.
O dėl atidavimo, žinai kaip gali kreiptis, jeigu jis dirba garsiau kaip 39 decibelai, tai ir turėtu grąžinti, nors prieš parduodanr turėjo perspėti, kad jie garsiai dirba.Arba paradvėjas nežinojo biggrin.gif
O šiaip dar priklauso ar jis lygiai stovi, jei nelygiai stovi tai irgi gali būti problema g.gif
Tai tiek
Atsakyti
Daug kas sako ,kad tyliausiai dirba LIEBHERR,mes turim tokį šaldiklį dėžę,tai net pagalvoju gal jis išjungtas netyčia,kad visai negirdėti kaip jis dirba pas mus A+
Atsakyti
Mes turejom kazkadaise Ardo, tai patikekit problemu buvo kaip sako N. Nusipirkom viena - kniauke, urzge, stauge. Kvietem ir 1 meistra ir kita, galu gale Senukai atgal ji paeme(is ju pirkom), i ta vieta dave kita Ardo, bet garsai tie patys...Teko atsisveikint ir su antru saldytuvu. Dabar turim Bosch ir neturim jokiu problemu. Tpfu tpfu tpfu...
Atsakyti
Pas mus "Blomberg " įmontuojamas. Max decibelu 41. Garsas veikimo dar pakenčiamas, nors garsokas, bet kai išsijungia girdisi toks vandens burbulivimas kartkarčiais blink.gif kveitėm meistrą, matavo decibelus, jų buvo 37...bet uždėjo kažkokią apsaugėlę, tipo nuo garso (nemokamai, nes garantinis), nežinau ar patylėjo, nelabai gal, bet kažkaip pripratom, nebegirdim... ax.gif nors "Blomberg" daugiau nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti
Kai keisim virtuvės baldus, tai visą techniką įmontuojamą pirksim AEG. Dabar turiu šios firmos stacionarią vyryklę, gartraukį, skalbyklę. Tai kai būna įjungta skalbyklė, kartais net einu pažiūrėti, ar viskas gerai - jokio garso negirdžiu. O va kai kaimynai viršuje ima skalbtis, tai atrodo, kad tai vyksta mano bute (kokia jų skalbyklė nesidomėjau). Gartraukis irgi dirba labai tyliai - visiškai neerzina. Logiškai mąstant AEG šaldytuvas taip pat neturėtų garsiai dirbti. Taigi, aš už AEG.
Atsakyti
QUOTE(Violetukas @ 2006 01 26, 23:33)
Kai keisim virtuvės baldus, tai visą techniką įmontuojamą pirksim AEG. Dabar turiu šios firmos stacionarią vyryklę, gartraukį, skalbyklę. Tai kai būna įjungta skalbyklė, kartais net einu pažiūrėti, ar viskas gerai - jokio garso negirdžiu. O va kai kaimynai viršuje ima skalbtis, tai atrodo, kad tai vyksta mano bute (kokia jų skalbyklė nesidomėjau). Gartraukis irgi dirba labai tyliai - visiškai neerzina. Logiškai mąstant AEG šaldytuvas taip pat neturėtų garsiai dirbti. Taigi, aš už AEG.

musu nuomones vienodos 4u.gif ir as uz AEG, pradzioje kai rinkomes virtuve nusprendeme susipirkti zanussi, taciau dizainere, kuri projektavo virtuve atkalbejo, parodydama skirtuva tarp zanussi ir AEG gartraukiu, t.y. skleidziamo garsas stiprumas, saldytuvu... orkaites ir kaitlentes ypatingu skirtumu nerdau, nes zanussi kaitlente ir orkaite pas anyta. Taciau kuriozas tame, kad nerandame su anyta kaip pas ja reguliuojasi kaitvietes dydis... AEG viskas aisku - pirstu paspaudi ties zenkliuku ant kaitlentes ir vsio! O tenai kazkokie "arabai" dar neisiaiskinau... AEG orkaite irgi patogesnes, nes yra teleskopiniai laikikliai, na nezinau kaip juo pavadinti, zodziu isvaziuoja padeklas kaip "stalcius"...
Atsakyti
Sveikos,

gal kas turite orkaitę su ištraukimu stalčiumi (vežimėliu)? Ar tos grotelės ir lentynėlės įstumiamos iš šono ar įdedamos iš viršaus? Ar patogu?

Niekur nerandu paveikslėlio, kad būtų aiškiau apie ką kalbu...
Atsakyti
QUOTE(princiupesa @ 2006 02 07, 14:42)
Sveikos,

gal kas turite orkaitę su ištraukimu stalčiumi (vežimėliu)? Ar tos grotelės ir lentynėlės įstumiamos iš šono ar įdedamos iš viršaus? Ar patogu?

Niekur nerandu paveikslėlio, kad būtų aiškiau apie ką kalbu...

pažiūrėk temą apie buitinę techniką, pati panašiai klausinėjau ax.gif
Atsakyti
Ach... neradau verysad.gif neradau verysad.gif neradau verysad.gif Gal gali reziumuoti? Ar bent pasakyti kaip ten tos grotos įsideda - iš šono ar per viršu, a?

Man "Įtaisė" tokia orkaitę, todėl ir klausiu. Bo jau taip nuliūdau dėl tų durų, ištraukiamų kartu su lentynėlėm, kad nors verk.... verysad.gif

vat va tokia manoji ...

http://www.senukai.l...id=000050718814
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princiupesa: 07 vasario 2006 - 16:27