Maniškis Liebherr irgi tyliai dirba - kažkokius įsijungimus/atsijungimus galima išgirsti tik galbūt gūdžioj nakty, kai aplink mirtina tyla
.

musu AEG imontuotas, nieko mes negirdim

Iš tikrųjų nieko gero tie Sharpai, kažkada šnekėjau su pardavėju sako nežiūrėk kas čia parašyta, tie decibelai, teisybės vistiek nėra. Dar kaip kam papuola iš tikrųjų, vieniems tas pats tyliai dirba kitiems garsiai. Aš vertinčiau Electrolux pažyztami turi nieko išvis nesigirdi.
O dėl atidavimo, žinai kaip gali kreiptis, jeigu jis dirba garsiau kaip 39 decibelai, tai ir turėtu grąžinti, nors prieš parduodanr turėjo perspėti, kad jie garsiai dirba.Arba paradvėjas nežinojo
O šiaip dar priklauso ar jis lygiai stovi, jei nelygiai stovi tai irgi gali būti problema
Tai tiek
O dėl atidavimo, žinai kaip gali kreiptis, jeigu jis dirba garsiau kaip 39 decibelai, tai ir turėtu grąžinti, nors prieš parduodanr turėjo perspėti, kad jie garsiai dirba.Arba paradvėjas nežinojo

O šiaip dar priklauso ar jis lygiai stovi, jei nelygiai stovi tai irgi gali būti problema

Tai tiek
Daug kas sako ,kad tyliausiai dirba LIEBHERR,mes turim tokį šaldiklį dėžę,tai net pagalvoju gal jis išjungtas netyčia,kad visai negirdėti kaip jis dirba pas mus A+
Mes turejom kazkadaise Ardo, tai patikekit problemu buvo kaip sako N. Nusipirkom viena - kniauke, urzge, stauge. Kvietem ir 1 meistra ir kita, galu gale Senukai atgal ji paeme(is ju pirkom), i ta vieta dave kita Ardo, bet garsai tie patys...Teko atsisveikint ir su antru saldytuvu. Dabar turim Bosch ir neturim jokiu problemu. Tpfu tpfu tpfu...
Pas mus "Blomberg " įmontuojamas. Max decibelu 41. Garsas veikimo dar pakenčiamas, nors garsokas, bet kai išsijungia girdisi toks vandens burbulivimas kartkarčiais
kveitėm meistrą, matavo decibelus, jų buvo 37...bet uždėjo kažkokią apsaugėlę, tipo nuo garso (nemokamai, nes garantinis), nežinau ar patylėjo, nelabai gal, bet kažkaip pripratom, nebegirdim...
nors "Blomberg" daugiau nenorėčiau

Kai keisim virtuvės baldus, tai visą techniką įmontuojamą pirksim AEG. Dabar turiu šios firmos stacionarią vyryklę, gartraukį, skalbyklę. Tai kai būna įjungta skalbyklė, kartais net einu pažiūrėti, ar viskas gerai - jokio garso negirdžiu. O va kai kaimynai viršuje ima skalbtis, tai atrodo, kad tai vyksta mano bute (kokia jų skalbyklė nesidomėjau). Gartraukis irgi dirba labai tyliai - visiškai neerzina. Logiškai mąstant AEG šaldytuvas taip pat neturėtų garsiai dirbti. Taigi, aš už AEG.
QUOTE(Violetukas @ 2006 01 26, 23:33)
Kai keisim virtuvės baldus, tai visą techniką įmontuojamą pirksim AEG. Dabar turiu šios firmos stacionarią vyryklę, gartraukį, skalbyklę. Tai kai būna įjungta skalbyklė, kartais net einu pažiūrėti, ar viskas gerai - jokio garso negirdžiu. O va kai kaimynai viršuje ima skalbtis, tai atrodo, kad tai vyksta mano bute (kokia jų skalbyklė nesidomėjau). Gartraukis irgi dirba labai tyliai - visiškai neerzina. Logiškai mąstant AEG šaldytuvas taip pat neturėtų garsiai dirbti. Taigi, aš už AEG.
musu nuomones vienodos

Sveikos,
gal kas turite orkaitę su ištraukimu stalčiumi (vežimėliu)? Ar tos grotelės ir lentynėlės įstumiamos iš šono ar įdedamos iš viršaus? Ar patogu?
Niekur nerandu paveikslėlio, kad būtų aiškiau apie ką kalbu...
gal kas turite orkaitę su ištraukimu stalčiumi (vežimėliu)? Ar tos grotelės ir lentynėlės įstumiamos iš šono ar įdedamos iš viršaus? Ar patogu?
QUOTE(princiupesa @ 2006 02 07, 14:42)
Sveikos,
pažiūrėk temą apie buitinę techniką, pati panašiai klausinėjau

Ach... neradau
neradau
neradau
Gal gali reziumuoti? Ar bent pasakyti kaip ten tos grotos įsideda - iš šono ar per viršu, a?
Man "Įtaisė" tokia orkaitę, todėl ir klausiu. Bo jau taip nuliūdau dėl tų durų, ištraukiamų kartu su lentynėlėm, kad nors verk....
vat va tokia manoji ...
http://www.senukai.l...id=000050718814

Man "Įtaisė" tokia orkaitę, todėl ir klausiu. Bo jau taip nuliūdau dėl tų durų, ištraukiamų kartu su lentynėlėm, kad nors verk....

vat va tokia manoji ...
http://www.senukai.l...id=000050718814