Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinė technika

Nesu griežtai nusistačiusi už gorenje,tiesiog mačiau parduotuvėj ir visai patiko (konsultantė labai išgyrėsmile.gif
Gal kas galit pasiūlyti iš patirties kokią skalbimo mašiną. Kokią naudojat ir labai patinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvota: 06 balandžio 2006 - 11:03
QUOTE(spalvota @ 2006 04 06, 11:02)
Nesu griežtai nusistačiusi už gorenje,tiesiog mačiau parduotuvėj ir visai patiko (konsultantė labai išgyrėsmile.gif
Gal kas galit pasiūlyti iš patirties kokią skalbimo mašiną. Kokią naudojat ir labai patinka?

yra atskira tema apie skalbykles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena @ 2006 04 06, 09:59)
Apie skalbimo masinas tai nieko nezinau,bet mano drauge nori visa buitine technika Gorenje firmos susipirkti.Tai gal ir nieko.Juk butu prasta,tai nenoretu biggrin.gif

na apie skalbimo mašiną aš ne kokios nuomonės,turiu aš ją bet nesidžiaugi,vis kas nors atsitinka,dažniausiai vandens neišleidžia,arba neišgrežia.
o aplamai aš irgi buvau užsidegus pirkti visą gorenje buitine techniką,bet kai pradėjom dairytis,tai kas išmano buitinę technika pasakė kad gorenje nėra tokios jau ir gera,jie eina ant dizaino(na tikrai dizainas man jų patinka)bet ne ant kokybės,todėl aš pasirinkau aeg vis buitine techniką.
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2006 04 06, 13:44)
na apie skalbimo mašiną aš ne kokios nuomonės,turiu aš ją bet nesidžiaugi,vis kas nors atsitinka,dažniausiai vandens neišleidžia,arba neišgrežia.
o aplamai aš irgi buvau užsidegus pirkti visą gorenje buitine techniką,bet kai pradėjom dairytis,tai kas išmano buitinę technika pasakė kad gorenje nėra tokios jau ir gera,jie eina ant dizaino(na tikrai dizainas man jų patinka)bet ne ant kokybės,todėl aš pasirinkau aeg vis buitine techniką.

Pritarciau 100% smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

iškeliu temą 4u.gif

Kokią nuomonę esate susidarę apie SMEG gamintoją? Lietuvoje enlabai žinomas, pardavėjai aišku rekomenuopja kad labai geras:)
Ieškome indaplovės, tai butent SMEG yra užpatentavę purškimo Orbital technologiją.Gal kas turite įsigiję šiso kampanijso gaminių?
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2005 06 30, 09:55)
ir dar..
Vilniuje yra tokia UAB Ginvesta  http://electrolux.dev.lt/
nuo liepos 4 elektroliuxsas svencia gimtadieni,nuolaidos iki 25 proc.,perkant visa virtuves technika pas juos +dar 20proc. nuolaida+atvezimas nemokamas ir i Kauna drinks_cheers.gif  thumbup.gif

kažin šiemet ženklesnės nuolaidos irgi bus? unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojatės SAMSUNG b.technika? Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
Noriu paklaust apie gartraukio galingumą tų, kurios turi bendrą virtuvę su svetaine: kokio jo užtenka? 450? ar reik 600?
Atsakyti
QUOTE(IGu @ 2006 07 14, 12:28)
Noriu paklaust apie gartraukio galingumą tų, kurios turi bendrą virtuvę su svetaine: kokio jo užtenka? 450? ar reik 600?

o kokio ploto patalpa?
Atsakyti
apie 45kv
Papildyta:
Gal kas žino kokios šalies SIRIUS b.t.?
Atsakyti
Jau radau smile.gif Sirius Italų. Gartraukiu kainos nieko. Rašo, kad kokybė irgi gera. Kaži kaip iš tiesų.
Atsakyti
Gal kas gali paaiškint, kas yra per daiktas katalininiai šoniniai dėklai elektrinėse orkaitėse?
Atsakyti