Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai, patarimai, nuomonės - 2

QUOTE(aisvyde @ 2010 08 26, 21:03)
Dovanok tinginei, jau susiradau, kas tas dust magnet, tai tik klausimas dėl to hepa filtro reikalingumo 4u.gif

Na, Hepa filtras yra daug kartų efektyvesnis už mikrofiltrą. Bet kuriuo atveju, jį galima bet kada vėliau nusipirkti ir pasikeisti vietoj mikrofiltro - plaunamas Hepa H13 filtras kainuoja tik 43 lt. topocentruose ir pan., o tarnaus bent 5 metus.
Atsakyti
tekila4me, gal jau turi naujaji siurbli? as dar vis laukiu... ax.gif Raso, kad per 5-8 darbo dienas pristato,bet kai tokioj Lietuvelej atrodo ilgoka...
Atsakyti
Taip turiu (vakar atsiėmiau), bet aš užsakydamas nurodžiau, kad pats atiimsiu jų prekių sandėlyje Savanorių 176, Vilniuje, tai gal todėl greičiau. Siurblio dar neišpakavau, tai kol kas negaliu pateikti jokių atsiliepimų... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tekila4me: 31 rugpjūčio 2010 - 07:34
gal kas nors turi ir gali pakomentuoti štai šitą siurblį:

http://www.electrolu...bliai_ex/62.htm
Atsakyti
QUOTE(tekila4me @ 2010 08 31, 07:33)
Taip turiu (vakar atsiėmiau), bet aš užsakydamas nurodžiau, kad pats atiimsiu jų prekių sandėlyje Savanorių 176, Vilniuje, tai gal todėl greičiau. Siurblio dar neišpakavau, tai kol kas negaliu pateikti jokių atsiliepimų... smile.gif

bash.gif gavau pranesima,kad uzsakytos prekes deja,nebeturi doh.gif ..parinko panasia preke..kazkoki philips'a...Na ir organizacija gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliar @ 2010 08 31, 21:42)
bash.gif  gavau pranesima,kad uzsakytos prekes deja,nebeturi  doh.gif ..parinko panasia preke..kazkoki philips'a...Na ir organizacija  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Pabandykite taip - išparduotos prekės peržiūros lange http://pigu.lt/buiti...encer?id=572111 yra nuoroda "Praneškite man el. paštu šiai prekei pasirodžius prekyboje." Gali būti, kad jie matydami susidomėjimą tam tikromis prekėmis užsako jų papildomai. Aš lygiai taip pat nusipirkau šį siurblį... smile.gif

O siurblys tikrai puikus. Vakar jau išbandžiau. Variklio garso visiškai nesigirdi, girdisi tik traukiamo oro šniokštimas, o nustačius vidutinį 3 galingumo lygį galima siurbti net vaikams miegant (tikrai neprižadins)... biggrin.gif Gal tik laidas galėtų būti ilgesnis, bet toks minusas tikrai nublanksta prieš kitus jo privalumus... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tekila4me: 01 rugsėjo 2010 - 09:01
QUOTE(tekila4me @ 2010 09 01, 08:52)
Pabandykite taip - išparduotos prekės peržiūros lange http://pigu.lt/buiti...encer?id=572111 yra nuoroda "Praneškite man el. paštu šiai prekei pasirodžius prekyboje." Gali būti, kad jie matydami susidomėjimą tam tikromis prekėmis užsako jų papildomai. Aš lygiai taip pat nusipirkau šį siurblį...  smile.gif

O siurblys tikrai puikus. Vakar jau išbandžiau. Variklio garso visiškai nesigirdi, girdisi tik traukiamo oro šniokštimas, o nustačius vidutinį 3 galingumo lygį galima siurbti net vaikams miegant (tikrai neprižadins)... biggrin.gif Gal tik laidas galėtų būti ilgesnis, bet toks minusas tikrai nublanksta prieš kitus jo privalumus...  thumbup.gif

Na jie nepasiule tokios galimybes laukti..o ir kaina neaisku kokia bus,kai vel atsiveztu..Tiek to...Gaila,kad per paypal nuskaiciavo (su konversijom) papildomai 30lt..viso gavosi su pristatymu 639 Lt, tai jau isejes butu toks pat siurblys be jokios akcijos ir nuolaidos...Gyveni ir mokaisi..galejau rinktis apmokejima grynais,pristacius prekes... verysad.gif

O kad patiko siurblys saunu,manau jau nebesiblaskysiu -rasiu kur paieskojus ir isigysiu si siurbli.. thumbup.gif
Dekoju tekila4me uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliar @ 2010 09 01, 11:02)
Na jie nepasiule tokios galimybes laukti..o ir kaina neaisku kokia bus,kai vel atsiveztu..Tiek to...Gaila,kad per paypal nuskaiciavo (su konversijom) papildomai 30lt..viso gavosi su pristatymu 639 Lt, tai jau isejes butu toks pat siurblys be jokios akcijos ir nuolaidos...Gyveni ir mokaisi..galejau rinktis apmokejima grynais,pristacius prekes... verysad.gif

O kad patiko siurblys saunu,manau jau nebesiblaskysiu -rasiu kur paieskojus ir isigysiu si siurbli.. thumbup.gif
Dekoju tekila4me uz info  4u.gif

Toks pat čia 623 lt. >> http://www.neostore....cmp=EC-00003012
Atsakyti
QUOTE(tekila4me @ 2010 09 01, 10:12)

Jo, sita ir as turejau kaip geriausios kainos varianta radusi (dar pries pigu.lt akcija) -jau uzsakiau mirksiukas.gif -ziuresiu,gal nepaves kaip "piguciai" blink.gif Negana to,kad per 5 dienas nesuprato, kad nera prekes sandely,o internete "rekia" akcija, dar ir pinigus grazins tik per3 darbo dienas!!!Ot biznis - "pasiskolinti" pinigus 10 dienu doh.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kasnors naudojasi Samsung VCC9560H3K
http://www.samsung.c...b=specification
labai reiktu komentaru apie si siurbli.
Atsakyti
Turiu jau ir as siurbli thumbup.gif Ka tik atveze...Latviai(neostore.lt) sukasi zymiai greiciau uz lietuvius.Vakar uzsakiau-siandien turiu,o pigu.lt dar pinigu nesugebejo grazint, nors po "uzsakymo" praejo jau 9 dienos doh.gif
Tik man idomu kaip su garantija bus,gavau lapa (vaztaraztis ko gero, bet jis ko gero ir cekis, ir saskaita) latviu kalba, jame kazkas apie garantija lyg ir parasyta (nu nesuprantu juk as latviskai doh.gif ). Gal kas esate susidures su panasia situacija? g.gif

Greit ispakavau,ijungiau i tinkla - labai knietejo ta "tyluji" garso lygi isgirst. Na ir ka - super! Vyras net nesuprato,kad jau ijungiau, sako "junk gi" lotuliukas.gif Siurbimo kokybe isbandysim savaitgali.
Atsakyti
QUOTE(Daliar @ 2010 09 01, 16:37)
Jo, sita ir as turejau kaip geriausios kainos varianta radusi (dar pries pigu.lt akcija) -jau uzsakiau  mirksiukas.gif -ziuresiu,gal nepaves kaip "piguciai" blink.gif Negana to,kad per 5 dienas nesuprato, kad nera prekes sandely,o internete "rekia" akcija, dar ir pinigus grazins tik per3 darbo dienas!!!Ot biznis - "pasiskolinti" pinigus 10 dienu  doh.gif

Dėl siurblio laido buvau neteisus. Matyt pirmą kartą siurbdamas ne visą ištraukiau. Laidas yra 9 m., bute pakanka "per akis"... thumbup.gif
Atsakyti