Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

QUOTE(ruteliukste @ 2010 05 14, 10:16)
bigsmile.gif  na pagaliau kažkas jį įsigijo biggrin.gif  Tai dydis tada atitinka... O kaip pati medžiaga? Ar krūtinė gražiaia atrodo su tokia liemenėle?

Bijojau, kad priplos, bet ne thumbup.gif (bet mano krutine 75C/D).
Medziaga neskysta.
Bet atkreiptkite demesi, kad mano idetas ir sitas yra skirtingi (kaikurie juos maiso)
http://www2.victoria...o...&rfnbr=1232
Atsakyti
QUOTE(~b.r.i.u.n.e.t.e~ @ 2010 05 14, 10:33)
Bijojau, kad priplos, bet ne  thumbup.gif (bet mano krutine 75C/D).
Medziaga neskysta.
Bet atkreiptkite demesi, kad mano idetas ir sitas yra skirtingi (kaikurie juos maiso)
http://www2.victoria...o...&rfnbr=1232

Ne ne, aš būtent apie šitą jau nuo praeitų metų svajojų biggrin.gif Tik vis bijojau, kad negražiai krūtinė gali atrodyt, pas mane 80 C/D... O kaip ant jūsų atrodo gal galima pamatyt? ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2010 05 14, 11:09)
Ne ne, aš būtent apie šitą jau nuo praeitų metų svajojų biggrin.gif  Tik vis bijojau, kad negražiai krūtinė gali atrodyt, pas mane 80 C/D... O kaip ant jūsų atrodo gal galima pamatyt? ax.gif  wub.gif

Tai jums virsu sakyciau L dydzio reiketu imti g.gif
Neturiu nuotraukos.
Jei turesiu laiko tai savitgali padarysiu ir atsiusiu jums az (bet paziurekite rusaiciu forume, berods ten buvo reali nuotrauka g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~b.r.i.u.n.e.t.e~: 14 gegužės 2010 - 10:17
QUOTE(~b.r.i.u.n.e.t.e~ @ 2010 05 14, 11:15)
Tai jums virsu sakyciau L dydzio reiketu imti  g.gif
Neturiu nuotraukos.
Jei turesiu laiko tai savitgali padarysiu ir atsiusiu jums az (bet paziurekite rusaiciu forume, berods ten buvo reali nuotrauka  g.gif )

Tai jau aš M net nežadėjau, nes nemėgstu kai atvira būna, arba visur įsispaudę biggrin.gif Labai lauksiu foto bigsmile.gif nes man su rusų kalba prastai, tai suinkiai jaučiu aš ten ką rasiu doh.gif blush2.gif O kelnaitės gražiai atrodo? Šonuose neįsirėžia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliukste: 14 gegužės 2010 - 10:22
QUOTE(ruteliukste @ 2010 05 14, 11:20)
Tai jau aš M net nežadėjau, nes nemėgstu kai atvira būna, arba visur įsispaudę biggrin.gif  Labai lauksiu foto bigsmile.gif nes man su rusų kalba prastai, tai suinkiai jaučiu aš ten ką rasiu doh.gif   blush2.gif   O kelnaitės gražiai atrodo? Šonuose neįsirėžia?

jeigu tinkamai pasirinkti dydi tai niekas ir neisires biggrin.gif
radau nuotrauka (galesiu dabar nesifotkinti) biggrin.gif
http://s47.radikal.r...5279e92d960.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~b.r.i.u.n.e.t.e~: 14 gegužės 2010 - 10:27
QUOTE(~b.r.i.u.n.e.t.e~ @ 2010 05 14, 11:23)
jeigu tinkamai pasirinkti dydi tai niekas ir neisires  biggrin.gif
radau nuotrauka (galesiu dabar nesifotkinti)  biggrin.gif
http://s47.radikal.r...5279e92d960.jpg

Tik ant panašios figūros norėtus pamatyt blush2.gif Na bet ačiū ir už šitą foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 05 13, 22:34)
Vau bigsmile.gif Sitas fantastiskai atrodo thumbup.gif

QUOTE(inrinke @ 2010 05 14, 07:37)
Nuostabiai gražus. wub.gif Ir spalvos tokios vasariškos, gaivios. wub.gif Man labai, labai. thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(panteryte @ 2010 05 14, 07:44)
maciau realiai, toks pat ryskus ir grazus  4u.gif

bigsmile.gif gal imti, o tai liksiu prie sudužusios geldos, t.y. su pernykščiu maudomu per atostogas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 05 13, 22:15)
kaip toks kažin žiūrėtųsi? čia tik labai įdegus reiktų būti  g.gif
user posted image

tai vis dėl to nusprendžiau šitą užsisakyti, tik galvoju, apačią imti xs ar s su 92cm g.gif o tai vis kažkaip nepataikau doh.gif tas su aguonom su žiedais šonuose s man galėtų būti ir mažesnis, tik nežinau, ar xs jau nebūtų įsirėžęs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 05 14, 15:55)
tai vis dėl to nusprendžiau šitą užsisakyti, tik galvoju, apačią imti xs ar s su 92cm g.gif o tai vis kažkaip nepataikau  doh.gif tas su aguonom su žiedais šonuose s man galėtų būti ir mažesnis, tik nežinau, ar xs jau nebūtų įsirėžęs verysad.gif

Sunku pasakyti, as kiek turiu kelnaiciu su tokias pat klubais, visos S dyzio, aisku XS irgi tikrai butu geros manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 05 14, 15:59)
Sunku pasakyti, as kiek turiu kelnaiciu su tokias pat klubais, visos S dyzio, aisku XS irgi tikrai butu geros manau g.gif

tai va, o kaip žinoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 05 14, 16:41)
tai va, o kaip žinoti doh.gif

XS mano nuomone gali buti labai isireze, nes taip daznai buna su visokiai papuosliukais.
Atsakyti
Lucrezia - aš gal imčiau S dydį kelnaites tavo išmatavimams. nes su geležiukais turiu gi šį, su geležiukais be raištelių. tokias spalvas, tik antrojo kelnaičių modelis
user posted image
user posted image

tai su 88 cm man kelnaitės kaip tik. 92 cm manau įsirėžtų

ai beje, aš saviškį gi pakoregavau. tarp kaušelių sumažinau tarpelį, man norėjosi kad arčiau būtų. o ir paraloninius push-up kaušelius įsiuvau.
tai dabar geriau ant manęs atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 14 gegužės 2010 - 20:07