Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

QUOTE(My.Vica @ 2010 05 17, 12:34)
Sveikos, gal kuri turi toki maudomuka? mane domintu M dydzio kokia apimtis? kai nesurisamas virsus, o uzsegamas tai baisu neitaikyt dydzio  4u.gif

As turiu toki, butent M dydi, galesiu pamatuoti apimti. Tik parasykit kaip ja matuoti ax.gif Nuo vieno uzsegino iki kito kiek cm, taip?
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 17, 12:58)
pumyte83, o antra po stebuklo:
bet i sia permatomos petneseles berods neieina g.gif

Taip, ir negaletu ieiti, nes sios petneseles nekeiciamos, tik kryziuojamos nugaroj.
Atsakyti
QUOTE(Pavasario žiedas @ 2010 05 17, 11:05)
Mergaites, gal pagelbesit  blush2.gif na niekaip nesuprantu kuo sie megztukai skiriasi  doh.gif  kaip ir abu su kasmiru bet vienam kazkas apie rankoves parasyta o kitam nieko, bet tuo paciu abu kaip ir su ilgom rankovem blink.gif noriu uzsisakyti, bet nezinau dabar kuri  blush2.gif
NUMERIS 1
NUMERIS 2

pirmas tik kašmyrinis, o kitas kašmyras ir cotonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 17 gegužės 2010 - 13:27
QUOTE(linamog @ 2010 05 17, 14:15)
Taip, ir negaletu ieiti, nes sios petneseles nekeiciamos, tik kryziuojamos nugaroj.

doh.gif viena turiu omeny, kita rasau doh.gif
norejau pasakyti, kad antroje po stebuklo petneseles berods nesikryziuoja nugaroje g.gif nebent naujo modelio siek tiek patobulinta ax.gif nes as turiu senesnio modelio, tai ten petneseles niekur nenusiima ir nesikryziuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 17, 14:28)
doh.gif viena turiu omeny, kita rasau doh.gif
norejau pasakyti, kad antroje po stebuklo petneseles berods nesikryziuoja nugaroje g.gif nebent naujo modelio siek tiek patobulinta ax.gif nes as turiu senesnio modelio, tai ten petneseles niekur nenusiima ir nesikryziuoja ax.gif

Blin, pati susimakalavau, reiks namie paziuret, kaip ten su tais kryziavimais. g.gif
Atsakyti
labai aciu uz pagalba visoms 4u.gif ir... tikiuosi cia jau mano paskutinis klausimelis blush2.gif blush2.gif blush2.gif

turiu viena VS liemenele 34.bet sitoje as uzsisegu ant pirmo uzsegimo-to kuris arciausiai petneseliu-tai man laisviau tikrai nereikia
ir galvoju gal man uztektu ir 32 ant pacio paskutinio.bet labai bijau kad nespaustu.
siaip LT liem perku 75apimties ir tai kartais verzia truputuka.
o gal kartais dar ir nuo VS modeliuko priklauso? g.gif

aciu uz konsultacijas panelytes

group.gif mirksiukas.gif
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(pumyte83 @ 2010 05 17, 14:34)
labai aciu uz pagalba visoms 4u.gif  ir... tikiuosi cia jau mano paskutinis klausimelis blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
turiu viena VS liemenele 34.bet sitoje as uzsisegu ant pirmo uzsegimo-to kuris arciausiai petneseliu-tai man laisviau tikrai nereikia
ir galvoju gal man uztektu ir 32 ant pacio paskutinio.bet labai bijau kad nespaustu.

Cia jau speces patars. Kiek zinau, nuo modelio priklauso. Nes turiu Ipex modeliuka, tai 36 apimtis man didoka, norisi daugiau aptemptumo. O kitu modeliu 36 apimtis pats tas.
Atsakyti
QUOTE(pumyte83 @ 2010 05 17, 13:34)
labai aciu uz pagalba visoms 4u.gif  ir... tikiuosi cia jau mano paskutinis klausimelis blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

group.gif  mirksiukas.gif
aciuks.gif

o tai kiek realiai pas Jus po krutine cm
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2010 05 17, 14:44)
o tai kiek realiai pas Jus po krutine cm

realiai 70cm.
bet va pvz turiu Lauma 75cm.tai man ant paskutinio segtuko vis tiek verzia.
tai idomu ar VS 32 ant paskutinio gal butu laisviau.
ta kur turiu is VS tai irgi is IPEX.kp ir rasiau sitas tai 34,bet truputi laisvokas.

Atsakyti
QUOTE(pumyte83 @ 2010 05 17, 14:39)
realiai 70cm.
ta kur turiu is VS tai irgi is IPEX.kp ir rasiau sitas tai 34,bet truputi laisvokas.

tai manau 32 ir turi būti , o ne 34. nes pagal mūsų išmatavimus 32=70 cm, 34=75cm ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(pumyte83 @ 2010 05 17, 13:34)

group.gif  mirksiukas.gif
aciuks.gif

matai nuo apimties ir kaušelis priklauso mirksiukas.gif pvz 34D ir 32D skiriasi ne tik pati apimtis, bet ir kaušelis... aš šiaip perku 34D, jei imčiau 32 apimties, tai jau greičiausiai reiktų didesnės raidės mirksiukas.gif tai jeigu imsi mažesnės apimties, tai ir raidelę jau ko gero teks didesnę imti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 17 gegužės 2010 - 14:43
QUOTE(pumyte83 @ 2010 05 17, 15:39)
realiai 70cm.

jei apimtis tikrai 70 cm, tai 34 turetu buti laisvoka, neprilaikys taip gerai kaip turetu g.gif
Atsakyti