Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

QUOTE(atira01 @ 2010 05 20, 23:29)
ta raudona? o as ir galvojau kodel tu ja parduodi, na taip graziai atrode, kad biski pasiaurint tikrai ne problema  liezuvis.gif

tai va ir atėjau į protą biggrin.gif kažkaip sugebėjau atsilaikyti VS seilui, pasiėmiau tik kūno kremą, nes jau visai baiginėjasi, net liemenėlės nebeužsisakiau, nes neišsirinkau niekaip lotuliukas.gif
Atsakyti
O as kaip niekad rami, nieko doro neuzmaciau. Laukiu is senesnio pirkimo keliu kasmyriniu apatiniu maikeliu ant petneseliu, ir viskas. ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 05 20, 20:56)
Eik i shopecko.com pasidairyti, man labai ten faini ir kokybiski dzinsai. Clearance kainos neblogos. ax.gif

ačiū, einu apsidairyti.. smile.gif
klausykit mergaitės o kaip dažnai būna VS sale'ai?? ar čia vasaros prekių sale prasideda, žiemą nebūna tokių.. Mama nori maudomo, bet dar biškį stabdo... sako gal žiemą bus pigiau g.gif ką jūs manot?
Atsakyti
Labas rytas, mergaites 4u.gif
gal kas nors zinot kas is tarpininku sian pirk VS? blush2.gif
Atsakyti
mergikės, o "14" leg opening" reiškia, kad klešnės plotis apačioj yra 14 colių????? g.gif ar ką čia reiškia?
Atsakyti
atsakau i pirma klausima-sale buna vasaros ir ziemos,maudomu manau,kad nebus ziemos sale,kiek atsimenu,tik dabar,gali dar siek tiek palaukt,gal bus dar didesniu nuolaidu,tik rizika,kad nebeliks dydziu.

atsakau i antra klausima,man atrodo,ten klesnes plotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 05 21, 11:16)
atsakau i pirma klausima-sale buna vasaros ir ziemos,maudomu manau,kad nebus ziemos sale,kiek atsimenu,tik dabar,gali dar siek tiek palaukt,gal bus dar didesniu nuolaidu,tik rizika,kad nebeliks dydziu.

atsakau i antra klausima,man atrodo,ten klesnes plotis smile.gif

bet kaip gali būti slim'ų klešnės plotis 14 colių blink.gif tai čia jau ne slim'ai o kliošiniai gaunas g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 05 21, 12:23)
bet kaip gali būti slim'ų klešnės plotis 14 colių blink.gif tai čia jau ne slim'ai o kliošiniai gaunas g.gif

Cia bendras klesnes plotis, dalink is dvieju ir gausi realu - apie 18cm. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 21 gegužės 2010 - 11:25
QUOTE(žvarba @ 2010 05 21, 09:23)

teisybe pasakius,as i tokius dalykus nekreipiu demesio,jei matau modeli kitoki-jei ten slim modeliukas,tai gal klaida padaryta? paprastai dazniausia buna rasomas vidinis klesnes ilgis-nuo klyno iki apacios,o cia-net pati susibalamutinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 05 21, 11:24)
Cia bendras klesnes plotis, dalink is dvieju ir gausi realu - apie 18cm. ax.gif

apie tokį variantą irgi buvau pagalvojus 4u.gif ačiū
Atsakyti
ką manot?
user posted image
padėkit apsispręst ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 05 21, 14:03)
ką manot?

manau realiai neatrodys graziai jos