as neleisciau nakvot kartu,ir aplamai koks gali but laiko leidimas kartu, kai jis turi tave,na nezinau gal tiesiog pasitiki juo ir savo drauge, as jei suzinociau kad nakvojo su mano drauge tai net ir supykciau, supykciau net jei kartu i kavine nueitu. na gal as tiesiog esu labai pavydi.bet nelesciau nei uz ka.
Na va. Turejau as drauge, kuriai viska issipasakodavau ir turejau vaikina, kuris atrode kaip be galvos del manes lakste. Prisilakste. Jis su ja. Kai suzinojau, zeme slydo is po koju. Asaru buvo. Po metu atsigavau Ir gerai, kad daugiau tu dvieju gyvaciukiu salia manes nera. Juk galejo tiesiai sviesiai pasakyti, o ne kaip kvailele mane puse metu uz nosies vedziot..
Su savo vyru ir buvom labai geri draugai (tuo metu abu turėjom antras puses)kalbėdavom leisdavom laika ir jokių minčių nekildavo, bet ...................... Mes kartu jau beveik 7 metai (beveik 5 kaip susituoke)
na pirma ,man tai cia Pasimetele, labai jau maiso draugyste su seima.Nes jei jau seima tai negalima eiti niekur,ale jei dar tik draugauja tai galima po viso svieto merginas lekt.Na as galiu pasakyt,kad nei dabar nei kadanors (kai turesiu vyra,tixliau jei turesiu toki )tai nenoreciau kad jis leistu laika su mano draugem.Tikrai ne.As netgi supykstu kai jis visiem mum bunant kartu daugiau demesio draugei parodo.Mane tai labai siutina,nes gali kiek nori pasitiket zmogum,bet VISOS tiesos apie jo klystkelius niekad taip ir nesuzinosi.Ir as pvz nesijauciu gerai kai mano vaikinas su draugais kur nors iseina,o ka kalbet jei iseitu su mano drauge. Manau istikruju niekad niekuo nepasitikesiu iki galo.tšiesiog moku save apgauti ir itikinti apie nieka negalvoti.O apie drauges aferistes tai ir man teko nudegt,o visi sake tu ziurek jei jis patinka,o as uz visus garsiau rekiau,kad ne ne,nes tikrai maniau kad ne,o istikro tai buvo atvirksciai.Ale nieko ,atkersinau,db as su tuo kuris jai labai labai patiko.
o kam tau reikia kitu nuomones? jei tau si situacija atrodo normali, pirmyn, tegu draugauja ir toliau. tik cia man atrodo nesamone, varyk tu salin tas visas drauges, (kurios su tavo vaikinu draugauja), arba paieskok kito vaikino. jei mano vyras eitu su mano drauge i kavyne ar dar liktu pas ja pernakvoti... mane net juokas ima. tu ant tiek jais pasitiki??? ir nesuprantu kam jis lieka pas ja??? kodel negali likti nakvoti pas tave??? arba su tavim nueiti i kavine???
pasidare idomu ar toleruotumet (kaip reaguotumet), jei jusu vaikinas per 'daug' susibiciuliautu su jusu drauge.. zodziu situacija tokia: vaikinas ir drauge susipazino per mane, rado bendra kalba, buna susitinka dviesia, sedi kavinese, varo kartu susitikti su jo arba jos draugais, kartais ir pernakvoja vienas pas kita, bet niekada neperziangia ribu
As tai stengiuosiu nesupazindinti su draugemis...ZInau kaip buna su tom draugem, pilna pavyzdziu, o jisai mane su draugu buvo supazindines, tas anas jo draugas demesi man rodydavo, o mano vaikinas supykdavo ant manes, bet juk ne as kalta kad tas jo draugelis prie manes sliejasi, as jam sakydavau ar nepyksti kad tas tavo draugas sleijasi prie manes, tai tipo apsimesdavo kad nepyskta