Įkraunama...
Įkraunama...

Apmokestintas biuletenio išdavimas

QUOTE(Niktė @ 2010 05 12, 09:07)
nes darbdavys viską mato 
Į sodrą eiti nereikės, ir nereikės jokių prašymų pildyti.

Ne visi darbdaviai mato, tik tie, kurie pasitvirtino elektroninį parašą.
Prašymą reikia pildyti, nes Sodroje dirba ne ekstrasensai ir jie nežino į kokią atsiskaitomąja sąskaitą pervesti pinigus už biuletenį.
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2010 05 12, 10:07)
Ne visi darbdaviai mato, tik tie, kurie pasitvirtino elektroninį parašą.
Prašymą reikia pildyti, nes Sodroje dirba ne ekstrasensai ir jie nežino į kokią atsiskaitomąja sąskaitą pervesti pinigus už biuletenį.

kai prisijungi per savo banko sistemą prie sodros, ten užtenka visną kartą suvesti savo sąskaitą, ir tada nebereikia jokių prašymų pildyti, sodra mato kur pervesti pinigėlius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2010 05 13, 20:22)
kai prisijungi per savo banko sistemą prie sodros, ten užtenka visną kartą suvesti savo sąskaitą, ir tada nebereikia jokių prašymų pildyti, sodra mato kur pervesti pinigėlius  mirksiukas.gif

Neklaidinkit. Sodrai pateikti prašymą reikia visa laiką, tai yra pasibaigus kiekvienam biuleteniui, kai gryžtat į darbą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JIngute38 @ 2010 05 16, 18:35)
Neklaidinkit. Sodrai pateikti prašymą reikia visa laiką, tai yra pasibaigus kiekvienam biuleteniui, kai gryžtat į darbą. mirksiukas.gif

Nu dabar susibalamutinau pati. Nes man ir darbovietėj ir visur sakė kad nereikia. Žodžiu tyliu, nes dabar jau nieko nebežinau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2010 05 17, 12:31)
Nu dabar susibalamutinau pati. Nes man ir darbovietėj ir visur sakė kad nereikia. Žodžiu tyliu, nes dabar jau nieko nebežinau.  unsure.gif

Tik yra viena dar naujovė. Yra galimybė prašymą ligos ir kitoms pašalpoms pateikti į sodrą internetu: https://gyventojai.sodra.lt/ -gyventojo sritis. Prisijungus per internetinę savo banko liniją, nusiųsti prašymą. Ir tik tada nereikia eiti į sodrą. Ji gaus prašymą internetu. 4u.gif
Atsakyti
Mano tėtis neseniai turėjo biuletenį, tai buhalterė pasakė, kad EGAS'e reikia prašymą užpildyti.
aš jam užpildžiau, kitą dieną (t.y. šian) gavau pranešimą, kad EGAS'e yra nauja žinutė.
Žinutė pdf faile, kur surašyta, kiek išmokės Sodra už lygos pašalpą, o kiek darbdavys.
Lb viskas greitai ir nesunkiai.
ir niekur nieko mokėti nereikėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 18 gegužės 2010 - 12:19
o as uzpildziau internete prasyma ir gavau tokia zinute "Pagal Jūsų 2010-05-21 prašymą, sprendimas dėl ligos pašalpos mokėjimo bus priimtas tuomet kai, vadovaujantis Ligos ir motinystės socialinio draudimo pašalpų nuostatų 55 p., pateiksite nedarbingumo pažymėjimą VSDFV Kauno skyriui. Informacijos tel. 8 37 395214" tai reiskia kad vistiek turiu eiti i sodra?
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2010 05 21, 11:07)
o as uzpildziau internete prasyma ir gavau tokia zinute "Pagal Jūsų 2010-05-21 prašymą, sprendimas dėl ligos pašalpos mokėjimo bus priimtas tuomet kai, vadovaujantis Ligos ir motinystės socialinio draudimo pašalpų nuostatų 55 p., pateiksite nedarbingumo pažymėjimą VSDFV Kauno skyriui. Informacijos tel. 8 37 395214" tai reiskia kad vistiek turiu eiti i sodra?

Kaip suprantu, jums išduotas poliklinikoj paprastas, popierinis biuletenis. Ir jį aišku kad reikia nunešti į sodrą. Nereikia nešti tik elektroninių biuletenių smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(nedote @ 2010 05 10, 16:44)
Sveikos mamytės mirksiukas.gif , pasikeitus tvarkai nuo gegužės mėn. atsiradus elektroniniams biuleteniams buvau šokiruota. Pradėjus biuletenį ir jį prasitęsiant negavau jokio išrašo, man paaiškino registratūroje, kad visi duomenys kompiuteryje todėl jokių biuletenių pildyti nereikia. Tuomet pasidomėjau kas bus kai užsidarysiu biuleteni ar duos kokį išrašą kad darbdaviui galėčiau nunešti?, man paaiškino kad darbdavys turi matyti apie mano biuleteni sodros duomenų bazėje, bet jei darbdavys reikalauja  pažymos tuomet reikia mokėti 8lt. ir jie atspausdina.
Kažkur skaičiau kad mokestis negali būti didesnis nei atspausdinto išrašo kopijos kaina na pvz 0,40 ct. na bent iki 1 lt na bet 8 lt už ką g.gif ? Gal jūs geriau žinote kaip čia turi būti? Ar aš per daug naivi (kad ir už orą šiais laikais turime mokėti)?
P.S Esu panevėžietė mano poliklinika žaros pastate "kniaudiškių šeimos klinika"

Apgaudinėja jus ir tiek, g.gif vyras buvo biuleteny tai už nieką nemokėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dajana03 @ 2010 06 02, 09:48)
Apgaudinėja jus ir tiek,  g.gif vyras buvo biuleteny tai už nieką nemokėjo biggrin.gif

Nebūtinai apgaudinėja. Aš dabar pati nervinuos, kad mano darbovietė nukvakus ir negali elektroniniu būdu reikalų tvarkyti, o aš dėl to turėsiu susimokėti, na, ne 8 Lt blink.gif , bet 3. Taip dideliausiom raidėm registratūroj parašyta. Ir taip jau pinigų mažiau, ir dar nuskaičiuoja doh.gif kas to paprasto žmogelio neskriaudžia...
Atsakyti
QUOTE(kgt @ 2010 10 12, 17:14)
Nebūtinai apgaudinėja. Aš dabar pati nervinuos, kad mano darbovietė nukvakus ir negali elektroniniu būdu reikalų tvarkyti, o aš dėl to turėsiu susimokėti, na, ne 8 Lt blink.gif , bet 3. Taip dideliausiom raidėm registratūroj parašyta. Ir taip jau pinigų mažiau, ir dar nuskaičiuoja doh.gif kas to paprasto žmogelio neskriaudžia...

Tai gal paprasykit, kad jums gydyt. tik biuletenio nr. nurasytu, kai pildys el. biuleteni. dar reikes tikslios datos (nuo kada iki kada isduotas) ir pati sirgot ar slauget ka... - tai ir pati zinosit. daugiau ten darbovietei nieko gi nereikia pildant forma Sodrai pagal jusu biuleteni.
Jei kelis kartus biuleteni tese, tai zinokit tikslias kiekvieno biuleten. datas ir kiekv. numerius.
Papildyta:
O darboviete nenukvakus, nes el. budu privalo Sodra tvarkyt tos imones, kuriose yra daugiau nei 10 darbuotoju (jei tikslios mano zinios). Tiesiog gal jusu darbovietei neapsimoka ar dar kas... mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, noriu klausti patarimo. vyrui po biuletenio darbe pasake su sodra susitvarkyti internetu, nu bet sodros puslapio visa laika neuzkrauna. tai ka tada reiktu daryti? g.gif
Atsakyti