Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

QUOTE(Sirse2010 @ 2010 09 08, 22:29)
Labas vakaras mamytes! mes dar visai mazuciai ir nepatyre, tad norime jusu patarimo wink.gif mums tuoj bus 3 men, gyvename centre, netoli studentu kampo, ir pradejome galvoti apie darzelius. kada reikia eiti9 i juos uzrasyti savo vaikuti (planuoju leisti kai bus 2 metukai), kokius dokumentus reikia tureti? gal galite rekomenduoti koki darzeli, kuris jums tinka ir patinka, noretume kad butu arciau namu (centre). arciausiai musu yra l/d azuoliukas, gal kuri mamyte leidzia savo atzalele i si darzeli? kokie atsiliepimai apie ji? labai lauksiu jusu atsakymo. is anksto dekoju wink.gif grazaus vakaro wink.gif

rasytis jau reiktu dabar.
is savo patirties galiu pasakyti, kad atkrepkit demesi i savo vaiko gimimo metu men. nes vaikutis 2m ir 1 men labai skiriasi pagal savo raida nuo vaikucio 2m ir 10 men. tad sioje vietoje reiktu pagalvoti ir pasikalbeti su darzelio vadovybe ar dar i lopsy leisti, ar jau bandyti i darzeli, nors pagal amziu ir priklausytu lopsys.

kita vertus is lopsio i darzelio grupe, kalban apie 3-mecius papulti yra zenkliai paprasciau, nei iskart i darzelio, nes pagal svietimo skyriaus potvarki pirmumo teise turi socialiai remtinos grupes (7 punktai).

tad jums ir spresti blush2.gif
Atsakyti
labas

kam idomu del laisvu vietu darzelyje ,tai jau po truputi atnaujinamos laisvos vietos ....

ŠIAULIŲ LOPŠELIS–DARŽELIS „ŽIBURĖLIS“
Dar yra laisvų vietų lopšelyje - darželyje:
Priešmokyklinėje grupėje -2;
2007m. - 4;
2008m. (lopšelio) -2.

Atsakyti
O kokius dokumentus reikia nestis norint uzrasyti vaika i darzeli?
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 09 09, 11:19)
O kokius dokumentus reikia nestis norint uzrasyti vaika i darzeli?

man rodos turėtų užtekti tik gimimo liudijimo biggrin.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms uz informacija wink.gif o gal zinote dar kokiu darzeloiu esanciu netoliese? bijau kad i viena uzrasius, ir jei nepapuls, nebezinosime ka daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 09 09, 12:04)
Labai aciu visoms uz informacija wink.gif o gal zinote dar kokiu darzeloiu esanciu netoliese? bijau kad i viena uzrasius, ir jei nepapuls, nebezinosime ka daryti smile.gif

na aš padėti negaliu, gyvenu pietiniame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolo @ 2010 09 07, 19:38)
O kiek metu vaikuciui?  g.gif  Mano panele eina i lopsi, tai kol kas viskas labai gerai  thumbup.gif

maniskei kovo 10d. bus 5 metukai.Dabar ji eina i misria logopedine grupe,seip gal butu viskas gerai,tik va aukletoja bjauri,mano dukryte vien ja pamaciuis vos ne verkt pradeda verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Minnra @ 2010 09 08, 11:00)
Na mes einam į tą darželį. O yra drugelių grupė?  g.gif kažką praleidau? kuriam aukšte grupė?
Papildyta:

kas dabar su Arina dirba, kas antra auklėtoja?

drugeliu grupe yra,iejimas antras nuo automobiliu aiksteles, iskart uzlipus i virsu po keire puse durys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo river*: 09 rugsėjo 2010 - 12:54
Sveikutes, pagaliau ir mes gavome darzeli tiek laukusios,einame i Saulute.Odel registracijos tai siulyciau i kuo daugiau vietu registruotis, nesvarbu ar rajono ar ne, o bus kaip man, uzsirasiau i viena darzeli ir viskas nepapuoliau, tai gerai jog centre daugiau darzeliu ir tai tik dabar tegavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2010 09 09, 14:11)
Sveikutes, pagaliau ir mes gavome darzeli tiek laukusios,einame i Saulute.Odel registracijos tai siulyciau i kuo daugiau vietu registruotis, nesvarbu ar rajono ar ne, o bus kaip man, uzsirasiau i viena darzeli ir viskas nepapuoliau, tai gerai jog centre daugiau darzeliu ir tai tik dabar tegavau blush2.gif

Svarbu,kad gavot vieta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 09 09, 12:04)

Kregždutė, Berželis, Ežerėlis, Saulutė, Ąžuoliukas...
Atsakyti
QUOTE(braškytė @ 2010 09 09, 14:20)
Kregždutė, Berželis, Ežerėlis, Saulutė, Ąžuoliukas...

dar "Žibutė" ax.gif

Į Kregždutę- labai ilgos eilės, nors dičkę užrašėm, kai jai buvo apie 2 mėnesius, tai pakliuvom nuo 2 m. 4 mėn.
Mažikę užrašėm pirmą gyvenimo mėnesį, esam eilėj toli toli, bet tikimės pakliūti, nes turim pirmumą, kol didžioji eina ten pat ax.gif

Žibutę lankėm vieną vasarą kaip budintį darželį- sunku susidaryti iš tokio trumpo laiko objektyvią nuomonę, bet visai patiko.

O ir šiaip, nemanau, kad vieni darželiai yra kažkuo pranašesnis už kitus- finansavimas visur iš ten pat, o gerų/blogų darbuotojų taip pat yra visur rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2010 09 09, 13:11)

Jaučiu į mano dukrytės vietą papuolė biggrin.gif Nes mes atsisakėm saulutės, nes pateko į žibutę. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dynka @ 2010 09 08, 15:16)
o i kokia grupe einate?

Šnekučių thumbup.gif
Atsakyti