Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

Sakykite, o gal kartais Siauliuose yra koks privatus darzelis?
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 09 15, 13:35)

yra smalsiuju pabiruciu mokyklele, ten siemet yra is darzelis kiek suprantu kartu su lopseliu, man atrodo misri grupe, bet negaliu 100%garantouti...
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 09 15, 13:35)

visai neseniaicia buvau ikelusi nuoruoda. belieka tik pavartyti tema... nuoruodoje yra surasyti telefono nr.
tad beliks tik pasiskambinti ir is pirmuju lupu susizinoti visa info mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu,radau, tik man kazkodel ta nuoroda neatsidaro su visais kontaktais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 09 15, 19:58)
Aciu,radau, tik man kazkodel ta nuoroda neatsidaro su visais kontaktais sad.gif

tada pabandykite google.lt suvesti smalsieji pabiruciai privati mokyklele
Atsakyti
Is tinklapio Smalsieji pabiruciai:

Ikimokyklinis ugdymas 2-4 m. vaikams:

*Grupėje iki 10 vaikų;
*Kvalifikuoti pedagogai;
*Ugdomoji veikla individualizuojama ir diferencijuojama;
*Darbo laikas darbo dienomis nuo 7.30val. iki 18.00val.

Šiaulių miesto viešoji įstaiga – privati pradinė mokykla „Smalsieji pabiručiai“.

ADRESAS: Statybininkų g. 7 Šiauliai.

TEL. 8 699 536 23;

EL. PAŠTAS: pabiruciai@splius.lt

Atsakyti
Dekui wink.gif
Atsakyti
Mes ėjom nuo rugsejo pirmos į privatu lopšeli "Smalsieji pabiručiai" žinot labai nusivyliau tuo darželiu, pasibaisėjau, dabar mes ten nebeeinam. Mokėti 750 lt i mėn ir nežinau už ka, jis niekuo nesiskiria nuo paprasto, tik tai kad vaiku mažiau. teko man ten pusantros savaitės su vaiku sedėti, pratinti nes taip patare aukletoja. antros savaitės bėgyje visa grupė buvo susargdinta sloga, nes mano akivaizdoje buvo atvestas stipriai sloguojantis vaikas, aukletoja neprieštaravo tad ji paliko su visais, reziume visa grupė serga. prisižiūrėjau ir supratau kad jis tik reklamuojasi gerai, taigi jei isivaizduojate kad jis kažkuo bus ypatingas tai patikėkit tik ne tas darželis.
Atsakyti
QUOTE(oksana&vilte @ 2010 09 25, 13:20)
Mes ėjom nuo rugsejo pirmos į privatu lopšeli "Smalsieji pabiručiai" žinot labai nusivyliau tuo darželiu, pasibaisėjau, dabar mes ten nebeeinam. Mokėti 750 lt i mėn ir nežinau už ka, jis niekuo nesiskiria nuo paprasto, tik tai kad vaiku mažiau. teko man ten pusantros savaitės su vaiku sedėti, pratinti nes taip patare aukletoja. antros savaitės bėgyje visa grupė buvo susargdinta sloga, nes mano akivaizdoje buvo atvestas stipriai sloguojantis vaikas, aukletoja neprieštaravo tad ji paliko su visais, reziume visa grupė serga. prisižiūrėjau ir supratau kad jis tik reklamuojasi gerai, taigi jei isivaizduojate kad jis kažkuo bus ypatingas tai patikėkit tik ne tas darželis.

Labai ačiū už atsipiemus už darželį, bet ar galėtumėte įvardinti tiksliau, kas nepatiko. Nes vien tik leidimas būti slogujančiam vaikui grupėje- dar nerodiklis, nes taip daroma absoliučiai visur. Vien dėl slogos, tėvai kartais tikrai neturi galimybių pasiimti biuletenį.
Būsiu labai dėkinga, jei įvardinsit jūsų nuomone kitus minusiukus.
Atsakyti
QUOTE(snaiga @ 2010 09 25, 15:09)
Vien dėl slogos, tėvai kartais tikrai neturi galimybių pasiimti biuletenį.

Del slogos jums biuletenio niekas neduos.
Slaugos biuletenis, jei kalbam apie gydyma ambulatoriskai, isduodamas tik 14 kalendoriniu (ne darbo) dienu, nepriklausomai nuo to ar jusu vaikas per ta laika pasveiko ar ne.
Tad, jei vaikas visikai nepasveiko ir nera seneliu, tetuliu, bobuliu ir kitu prijaucianciu, tevai priversti vesti i darzeli.
O tuomet, "trukt uz vadziu ir vel is pradziu doh.gif "
Atsakyti
Galiu pavardyti kas butent dar man nepatiko, bet butent kalbu apie ta lopšelį kuris tik šiemet atsidare tame "Smalsieji Pabiručiai" kur vaikai nuo dvieju metu. Visu pirma tai maitinimas, pirma savaitė vaikai buvo maitinami tik sausainiais ir arbata, tik gaudavo pietus normalius, o juk vaikams negana visa diena išbuvus darželyje gauti tik vienus normalius pietus, pusryčiu negaudavo, mano vaikas ten buvo nedavalgęs. Maistas yra užsakomas kažkokios firmos, jis yra vežtinis, kaip sakoma eina per rankas, be to atšalęs. Kitas dalykas tai kad vaikai retai sodinami ant puoduko, ju kelnytes peršlapdavo nuo pilnu pampersu. Nešvarios patalpos, atėjus ryte matydavosi ant grindu purvas. Dar nepatiko pagrindinės auklėtojos požiūris i vaikus ir į jų tėvus, pareiškus tėvui pastaba, auklėtoja labai jautėsi įžeista ir visą diena tik apie tai tekalbėjo kaip ji dabar blogai jaučiasi. Prieš auklyte Ieva neturiu nieko blogo, ji tikrai užsieme su vaikais ir į lauka vesdavo, tikrai šauni mergina. Taigi išsedėjau ten pusantros savaitės, suvadrijau kas man nepatiko, ka mačiau. Bet nedarau antireklamos, tiesiog pareiškiaus savo nuomuone. smile.gif
Atsakyti
O as manau ,kad mokant 750 lt noreciau kad grupeje nebutu sloguojanciu vaiku ...Na o apie tokius dalykus kaip maistas geras ,ir prieziura vaiko gera - tai manau priklauso darzelyje ir siaip smile.gif
Atsakyti