QUOTE(Lejliukas @ 2010 11 13, 19:09)
sveiki.Esu naujoke cia.bet norejau paklausti gal kas savo atzalas veda i "ziogeli" darzeli?kaip ten aukletojos ir pati prieziura 

as vedu sunu i ziogeli darzeli lopsio grupe.bentjau tos grupes aukletojomis ir aukletojos padejeja esu patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(Darsė @ 2010 11 15, 13:10)
Apie Klevelį esu girdėjus tik gerų atsiliepimų
teritorija visai normali man atrodo
o visi darželiai, esantys miesto centre, yra pakankamai arti judrių gatvių- nieko nepadarysi
Mes lankom tipo prestižinę Kregždutę
Nors tas prestižas turbūt tik tame, kad į jį beveik neįmanoma pakliūti, nes bent jau toj savivaldybės skelbiamoj informacijoj nesu mačius, kad ten kada nors būtų laisvų vietų bet kurio amžiaus grupėj 

teritorija visai normali man atrodo

Mes lankom tipo prestižinę Kregždutę

daug kas sako kad prestiziskiausias sveika gyvensena propaguojantis darzelis (gal ir vienintelis) tai ziogelis.
Papildyta:
QUOTE(ennga @ 2010 11 15, 19:33)
Sveiki,
gal galite placiau papasakoti apie darzeli Kregzdute?, mes norime i ji pakliuti, bet gal be reikalo?
Kiek esu girdejusi, kad ten propoguoja sveika mityba, papildomu bureliu siulo (sokius, muzika, daile). Jus pati patenkinta darzeliu?
Ir dar, ar pastebite, kad grupeje butu serganciu vaiku
Nes kiek zinau, kituose darzeliuose aukletojoms vienodai, kad vaikas atvedamas sergantis,jis yra priimamas i grupe 
gal galite placiau papasakoti apie darzeli Kregzdute?, mes norime i ji pakliuti, bet gal be reikalo?

Ir dar, ar pastebite, kad grupeje butu serganciu vaiku

mano mama dirba aukletojair galiu pasakyti,jog nei vieno darzelio aukletojaneturi teises nepriimti sloguojancio ar sergancio vaiko.