Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur. Ką žiūrite?

Sveikutes mamytes ir nemamytes aciuks.gif

Paplepekim apie tai, ka megstame ziureti per uzsienio tv 4u.gif

Mano megstamiausias - Channel 4 smile.gif Paskutiniu metu nelabai yra laiko sposkoti i TV, todel tik vieno serialo stengiuosi nepraleisti - HOLLYOAKS ax.gif na ir kai rodo COME DINE WITH ME.. negaliu atsiplesti nuo TV smile.gif

Ka jus ziurite?
Atsakyti
Vat "come dine with me" ir as negaliu praleist drinks_cheers.gif
Siaip tai ir Chanel4 ir five ir E4 man patinka(kur "draugus" desimt kart per diena rodo thumbup.gif )
Ziuredavau ir as Hollyoaks, bet nusibodo, tai ant Eastenders persimeciau smile.gif
Siaip tai man labai patinka ju visi tie talentai, sokiai, Xfactorius thumbup.gif
Na dabar big brother pradejau, nors durna laida, bet, kad desperate housewifes nerodo, tai kazkaip uzsikabliavau ax.gif
Vienos kazkokios laidos ir nera megstamiausios, ziuriu visu po trupuciuka (kai laiko turiu)
Atsakyti
dažniausiai žinias žiūriu per BBC smartass.gif ir patinka dar LITTLE BRITAIN na toks grynas angliškas-absurdiškas humoras hihihi.gif
o šiaip dažniausiai VIASAT žiūrim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zipzip: 27 birželio 2008 - 10:17
QUOTE(zipzip @ 2008 06 27, 09:16)
dažniausiai žinias žiūriu per BBC  smartass.gif ir patinka dar LITTLE BRITAIN na toks grynas angliškas-absurdiškas humoras hihihi.gif
o šiaip dažniausiai VIASAT žiūrim  mirksiukas.gif

LITTLE BRITAIN thumbup.gif Anksciau ziuredavau SHAMLESS - irgi, tipiskas britiskas serialas lotuliukas.gif Moka anglai is saves pasisaipyti.. thumbup.gif
Atsakyti
ziurejom x faktoriu,dabar talentus,nu man ziauriai patinka ax.gif
na ir noriu nenoriu rytais ziuriu su sunum CBBC biggrin.gif
Atsakyti
Oi, man UK kanalai visi prie dusios wub.gif DAzniausiai ziuriu BBC1, ITV2, Channel4 ir 5, Sky TV.
O is laidu: Eastenders istikima jau astuoni metai doh.gif blush2.gif Come dine with me - nuostabu thumbup.gif Big brother kartais pasiziuriu. Crimewatch - unsure.gif How to look good naked - super thumbup.gif ir daug kitu. Labai patinka, ju tiriamosios laidos, pvz. per BBC1 nepamenu kaip vadinasi, bet visada rodo apie puse astuoniu vakare - apie ivairias firmas ir prekes. Paskui ivairios psichologines laidos: apie paaugles mamas, apie keistas zmonas ir t.t. ir pan. Vyras, tai kriminalkes visas ziuri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2008 06 27, 11:34)
LITTLE BRITAIN  thumbup.gif Anksciau ziuredavau SHAMLESS - irgi, tipiskas britiskas serialas  lotuliukas.gif  Moka anglai is saves pasisaipyti..  thumbup.gif

thumbup.gif

Dar geri yra Peep Show (C4) thumbup.gif thumbup.gif ir Gavin and Stasey (BBC)

Labai megstu QI (BBC) thumbup.gif thumbup.gif , 9 out of 10 Cats (C4), Don't mind the Buzzcocks ir pan.

Is gudresniu megstu: Culture show (BBC), Horizon (BBC), Dispatches (C4).

Taip pat ziuriu TopGear(BBC) ir BBC One's 10 O'Clock News (Newsnight ir pan) blush2.gif Matyt as labai nuobodi... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2008 06 28, 10:38)
thumbup.gif

Dar geri yra Peep Show (C4)  thumbup.gif  thumbup.gif  ir Gavin and Stasey (BBC)

Labai megstu QI (BBC)  thumbup.gif  thumbup.gif , 9 out of 10 Cats (C4), Don't mind the Buzzcocks ir pan.

Is gudresniu megstu:  Culture show (BBC), Horizon (BBC), Dispatches (C4).

Taip pat ziuriu TopGear(BBC) ir BBC One's 10 O'Clock News (Newsnight ir pan) blush2.gif  Matyt as labai nuobodi...  blush2.gif

Dispaches ir man patinka.. zinios taip pat smile.gif bet as megstu C4 smile.gif

Oi, dar labai patikdavo F Word ir 10 years younger smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2008 06 30, 08:32)
Dispaches ir man patinka.. zinios taip pat smile.gif bet as megstu C4 smile.gif

Oi, dar labai patikdavo F Word ir 10 years younger smile.gif

sveikutes mamytes, na man tai labai patinka angliska tv, ipatyngai ziuriu chanel4. (nes pati ten dyrbau)bet seip tikrai neblogu intelektualiu laidu rodo nemazai, megstu kartais ir c5, ir virgin ir daves,a ipatyngai numiletu laidu neturiu, ir seip jau jokiu budu serialu neziuriu. schmoll.gif
Atsakyti
Nelabai randu laiko prie tv prisest bet stengiuosi CSI nepraleist wub.gif wub.gif ir Xfailu... ax.gif ax.gif
Atsakyti
Labai megstu Travel kanala - "Bizzare Foods" ir "No reservation".
Sekmadieniais ziuriu Desperate Housewifes ir Brothers & Sisters per ABC. Na ir pastaruoju metu labai susidomejau Scrubs ir Law & Order SVU ax.gif
Atsakyti
Na, as istikima BBC1 zinioms, taip pat Eastenders, Supernatural dabar naujas sezonas prasidejo bigsmile.gif , CSI, House...
Minetos 9out of 10 cats lotuliukas.gif tik galetu buti ilgesne laida blush2.gif
daznai Horizon, Dispatches paziuriu...
Xfactor smagiai auditions eina thumbup.gif Big Brother kaip kada...
Ten kur buvo mineta laida per BBC apie prekes turbut Watchdog.
O diena tai dazniausiai Cbeebies ijungta blush2.gif
Na, aisku MB futbolo nepraleidzia, tai ziurim tongue.gif
Atsakyti