Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur. Ką žiūrite?

Mano mėgstamiausias Channel 4, o laidų labai daug patinka. Seniau televizoriaus išvis beveik nežiūrėdavau, ką norėdavau tą parsipompuodavau iš interneto, o kai nusipirkom televizorių į miegamą negaliu nežiūrėt, nors tu ką doh.gif Kaip tik ateinu į miegamą, taip ir bado akis hihihi.gif O labiausiai žiūrimas tai Cbeebies, turbūt. Čia ne aš žiūriu biggrin.gif
Atsakyti
Na ,jei ne mano dukra,angliskos televizijos visai neziureciau.Kai pradejo eiti i mokykla,pradejo prasyt ,kad ijungciau tas laidas,kur visi vaikai ziuri,taip musu namuose atsirado angliska kabeline tv smile.gif
Atsakyti
TV 3 IR humoro klubas, na vitamino C gamykla tai 100% , tik per trumpa, ypač kai Justas kalba, galėtų vietoj Ambrozijos rodyt, nes nieko nesuprantu toje laidoj, kažkoks nusvažiavimas aktorių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2009 02 05, 07:38)
Mano mėgstamiausias Channel 4, o laidų labai daug patinka. Seniau televizoriaus išvis beveik nežiūrėdavau, ką norėdavau tą parsipompuodavau iš interneto, o kai nusipirkom televizorių į miegamą negaliu nežiūrėt, nors tu ką doh.gif Kaip tik ateinu į miegamą, taip ir bado akis hihihi.gif O labiausiai žiūrimas tai Cbeebies, turbūt. Čia ne aš žiūriu biggrin.gif

mano mazius ir sita pamego, 7.00val ateina i miegama pas mus ir uzsiveda mama fifi,mama tutu.(cia filmukai FIFI,Thomas& friends) doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2009 02 05, 10:59)
Na ,jei ne mano dukra,angliskos televizijos visai neziureciau.Kai pradejo eiti i mokykla,pradejo prasyt ,kad ijungciau tas laidas,kur visi vaikai ziuri,taip musu namuose atsirado angliska kabeline tv smile.gif

As tai nepamenu kada LT tv ziurejau, kazkaip per kompa nesmagu, o be vietiniu ziniu negaleciau schmoll.gif noriu zinoti kas vyksta aplinkui rolleyes.gif taip kiekviena ryta BBC Breakfast ziuriu ax.gif
Atsakyti
Man labai patinka "ekstrasensu musis" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 06, 10:28)
As tai nepamenu kada LT tv ziurejau, kazkaip per kompa nesmagu, o be vietiniu ziniu negaleciau  schmoll.gif noriu zinoti kas vyksta aplinkui  rolleyes.gif taip kiekviena ryta BBC Breakfast ziuriu  ax.gif

As zinias per laikrascius susizinau,darbe per pertrauka visada skaitau,bet ,atrodo,augant vaikui,teks ir laidas ziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga&vanessa&raulis @ 2009 02 05, 19:27)
mano mazius ir sita pamego, 7.00val ateina i miegama pas mus ir uzsiveda mama fifi,mama tutu.(cia filmukai FIFI,Thomas& friends) doh.gif  lotuliukas.gif

Mums su Fifi irgi buvo etapas.. Dabar tai "Charlie and Lola", "Peppa Pig" ir "Third and Bird" labiausi thumbup.gif Paskutinis ir man pačiai baisiai mielas blush2.gif

QUOTE(Rico @ 2009 02 06, 09:28)
As tai nepamenu kada LT tv ziurejau

Biški gėda, bet aš irgi blush2.gif Nors turim ir lietuviškus kanalus.. Tiesiog man jie baisiai neįdomūs unsure.gif Nu atleiskit man, bet kas gali po tokių superinių britiškų laidų grįžt prie visokių "Myli - Nemyli" doh.gif? Klausimas retorinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 02 05, 05:51)
Brothers & Sisters

Sitas mano megstamiausias ax.gif As rytais visada ziuriu BBC pusryciu laida,dar patinka 10 years younger (pareklamuoja kartais nebogu dalyku). O dabar kelina savaite ketvirtadieniais ziuriu Hustler seriala.
Atsakyti

Man irgi kazip jau rase mamkos , Come Dine With Me , siaip visokios kulinarines laidos...Place in The Sun dar ziuriu (akis paganyti tongue.gif ) , Pimp My Ride arba apie zvaigdziu gyvenima per TMF laidas ... Friens serialas pats mylimiausias , jau nuo SB velniu gaunu kiek galima juos ziureti lotuliukas.gif Siaip Hollyoaks ir as ziurejau,bet kazkaip jau paskutines kelios savaites nebeziuriu...Istikruju begales geru ir idomiu laidu cia parodo ...nepriminesi visko smile.gif

QUOTE(Brooke @ 2009 02 06, 11:25)

Biški gėda, bet aš irgi blush2.gif Nors turim ir lietuviškus kanalus.. Tiesiog man jie baisiai neįdomūs unsure.gif Nu atleiskit man, bet kas gali po tokių superinių britiškų laidų grįžt prie visokių "Myli - Nemyli" doh.gif? Klausimas retorinis ax.gif

drinks_cheers.gif man uztenka grizus i Lr pasiziureti lietuviskas ladas doh.gif komaras kazkox...ir serialai ir laidos-dirbtini ir netikri be emociju zmones...taip jau lietuvoje zmones atsipalaidavimo truksta,kad baisu... "akmenukai" vienu zodziu lotuliukas.gif
Atsakyti
O as negaliu gyvent be "Home and away" per FIVE kanala ax.gif
Atsakyti
O sitas serialas tai jau gal 10 metu eina jeigu nedaugiau doh.gif dar lt atsimenu ji rodydavo kai jauna buvau... smile.gif
Atsakyti