Įkraunama...
Įkraunama...

Per mažai sekso iš žmonos

QUOTE(Pats_geriausias_tetis_pasaulyje @ 2010 06 11, 15:06)
Atrodo, kad per visa gyvenima as ja vienintele turejes. Kalbu is patirties o ne apie savaja.

...na svarbiausia, kad dabar gauni... biggrin.gif
Atsakyti
duociau ryte, per pietus ir vakare, bet nera sioj zemej diedo,kuris tiek paveztu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Linxa @ 2010 05 12, 07:49)
Ir aš jungiuosi prie tų,kurios vyrams neduoda biggrin.gif Bet mielai meilužiui duodu:)Ir duosiu,kol vyras susipras,kad žmoną netik lovoj reikia pastebėt:)))

man patinka tokios isdykusios moterys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 02, 15:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif griuk negyvas
Nors tu ir durnas, bet man vistiek patinki....  lotuliukas.gif

Va va smile.gif 100% mano mintys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 02, 15:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif griuk negyvas
Nors tu ir durnas, bet man vistiek patinki....  lotuliukas.gif

Va va smile.gif 100% mano mintys smile.gif

Vyrams sekso niekada nebus per daug (tikriausiai), varpa ne medis, nenudils smile.gif
Blogiau ir nesveikiau, kai vyras nepasimyli, tada kyla ne tik psichologinės problemos, pvz. nepasitenkinimas partneriu, bet ir somatinės - prostatitas ir pan. Ir man atrodo, kad darbščiosios rankos tam nelabai padeda.

Mums 1-2 kartai per mėn. nepadeda, nes jau esam netoli skyrybų slenksčio. Daugiau sekso santykiams GALBŪT padėtų, tačiau vyrams (bent man) dažnas atstūmimas neatsveria reto malonumo. Mano logika tokia - jeigu manęs jai nereikia, tebūnie. Ji žino, kad man jos reiktų kasnakt, ir net kasryt. Ir kartais ji galėtų sudalyvauti man jau pradėjus. Kadangi aiškiai noro nepareiškia, "labanakt" ir "labas rytas, kaip miegojai, ar gersi kavos, gal paduotum sviestą, gerai praleisk dieną darbe".

Mitas, kad vyrai turi "kitas". Kartais taip kitų nesinori... Nes niekada nežinai, ar nebus taip pat, ir ar nuo vilko neužlipsi ant meškos. Kai žmona buvo nėščia ir iš karto po gimdymo mes nesimylėjom gal pusmetį. Jai nesinorėjo, o aš ir neprašiau, maniau, žmogus pasakys, kai bus pasiruošęs. Ir kitų nereikėjo ir fabrikėlis nerūko, nes tai buvo tarsi bendra auka, ar kažkas į tą pusę. O dabar jeigu nieko nenutinka be jokios sąžinės graužaties dalį savęs paaukoju vandens dievybėms... Spėju, kad retas vyras tai daro su nuodėmės kupra, nebe tie laikai. Moterys ir vyrai yra savo kūno šeimininkai ir juo rūpinasi patys, arba kreipiasi į profesionalus...
Atsakyti
O ka daryti jei vyras pats nenori? Netgi miega atskirame kambaryje? Ka tai reiskia, kaip jus manot?

Taip jau yra kad ne tik moterys neduoda, bet buna kad ir vyras nenori savo moters...
Atsakyti
QUOTE(lileta @ 2010 06 17, 21:50)
O ka daryti jei vyras pats nenori? Netgi miega atskirame kambaryje? Ka tai reiskia, kaip jus manot?

nustok knarkt ir bezdet.
Atsakyti
klausykit, teciai, jus man atsakykit i viena klausima- kiek jus to sexo norit, kad jUms zmonos neduoda? Gavus atsakyma issamiai atsakysiu , ka daryt! 4u.gif Daug zinau siame gyvenime jau.
Atsakyti
QUOTE(nikvik @ 2010 06 17, 22:11)
klausykit, teciai, jus man atsakykit i viena klausima- kiek jus to sexo norit, kad jUms zmonos neduoda? Gavus atsakyma issamiai atsakysiu , ka daryt! : 4u: Daug zinau siame gyvenime jau.

labas lyza.
Linkejimai Leonardui.
Jei tikrai daug zinotum siam gyvenime, tai zinotum, kad moteru forume nieks atsakymu nelaukia...
O dabar kas liecia seksa ir zmona..tai cia du nesuderinami dalykai.
Zmona, visu pirma, yra verslo partneris.
O partneriu mes neapipisinejam.

Atsakyti
Na, trumpai atsakyti i klausima Pauliui.sav, kaip panaikinti sekso trukuma seimoje galima taip:- konkreciai jo duotuoju atveju variantai tokie:
- gundyti zmona; jei to jau nebesinori -
- ieskotis meiluzes. Tai nelabai garbingas zingsnis, todel tikslinga butu pagalvoti ir apie-
- skyrybas bei naujos zmonos ieskojima.
O vat kad ir antra karta neatsitiktu taip, kaip ir pirmaji, teks pasidaryti kai kurias isvadas is esamu santykiu istorijos. Is to, kas buvo pasakyta, klostosi toks vaizdas:
Paulius.sav., logikas, isimylejo savo busima zmona, emocionalia ir intuityvia butybe. Priesybes juk traukia, tiesa? Meile liejosi per krastus, demesys ir seksas - taip pat. Kol kas zmonos saltumu nesiskundziama, netgi atvirksciai. Abu patenkinti. Bet stai zmona apnestejo, po to ir vaikiuka pagimde. Na atejo, sakykim naturali pertauka seksui - paskutines nestumo stadijos, zmona dar nesugijusi ir pan.... Paulius.sav., kuriam moteris=ta, su kuria jis nori perguleti, o artumas ir emocinis bendravimas = seksui (nei tesinu nei kaltinu, kol kas tik konstatuoju), staiga sekso netenka, t.y. staiga netenka savo artumo pagrindo, to, kas ji risa su jo vaiko motina..... O tuo paciu prisideda nauji isipareigojimai - aprupinti finansiskai seima, nes atsirado dar vienas seimos narys, zmonos pajamos sumazejo ir t.t. na, zirkles kazkokios gaunasi. Todel jis, budamas logiku iki kaulu smegenu, ir nusprendzia - uz finansini stabiluma zmona turi "duoti", ir viskas bus teisingai.
Tuo tarpu jo emocionaliajai zmonai viskas atrodo kiek kitaip - buti nesciai, buti jaunai mamai, buti atsakingai ne tik uz save, bet ir uz ta trapia jauna gyvybe, kuria myli be proto, suvokti, kad dabar visas gyvenimas pasikeite, yra nelengva, ir tai yra laikas, kada ypatingai reikia emocinio palaikymo. Rysio su kitu zmogumi. Kurio ji visai nesupranta kaip vien tik seksa. Tuo tarpu jaunasis tevelis, apimtas atsakomybes jausmo, kala pinigus, ir kuo nuosirdziausiai mano, kad jei parnesa i namus 8k litu, tai uztikrina pilna finansini stabiluma, ir zmona neturi teises noreti nieko daugiau, tuo jo pareigos ir baigesi. Jaunoji zmonele ir naujai iskepta mamyte tuo tarpu pradeda jaustis stai kaip - cia vaizdingumo delei panaudosiu hiperbolizavima, ir viska nupiesiu sutirstintomis spalvomis - tikiuosi, atsirinkit. Taigi ji pradeda stai kaip jaustis - na isivaizduokit jauna mama viena gyvenancia su vaiku, kuri neturi is esmes finansiniu problemu - na, pvz., kas menesi is kazkur saskaitoje atsiranda 8k litu. Ji jausis finansiskai aprupinta, bet.... klaikiai vienisa. Kad nors stauk. Nes vyras tai pinigus uzkalineja po 12 val per diena, ir apskritai jis ne is tu, su kuriais pasikalbeti gali. Ir tas vienisumo ir emocinio nepatenkintumo jausmas, kaip itariu, dar yra sustiprinamas tuo, kad Paulius.sav. mano, jog jei jis atnesa pakankama kieki pinigu, tai namie padeti visai nereikia, nes jis ir taip padare savo darbo dali. Ir taip gyvena du zmones - du is esmes geri, bet nelaimingi zmones, nes nera patenkinami ju poreikiai ..... Vyro - seksualinio artumo, zmonos - emocinio artumo ir pagalbos namuose.... Klausti, o kiek reiketu pinigu, kad vyras galetu nebedirbti namuose (o toki nora Pauliaus.sav. rasiniuse as matau) yra tolygu klausti, uz kiek as galeciau nusipirkti zmona.... Nes jos neperkamos...O buitis kuriama, vaikais rupinamasi - bendrai.... Na, o kaip jums toks klausimas tada - kiek zmona turetu parnesti, kad vyras ir i kaire neitu, ir sekso is zmonos nenoretu, kai ji nenori? 8k. uztektu? Ir sus saviverte viskas butu gerai? Tai va, poreikiai ir emocinio artumo supratimas - skiriasi smile.gif.
Taigi reziumuojant jau si ilgesni pasakojima - Pauliui.sav., norint daugiau sekso seimoje reikia plesti savo emocini intelekta. Yra net knygu apie tai. Naudinga ne tik darbe. Suvokti, kad moterims vien seksas neatstoja emocinio artumo, kurio jos nori taip pat smarkiai, kaip jis sekso. Ir kad tik jausdamosis emociskai artimos, jos nori ir sekso, tiksliau - myletis smile.gif. Taip, tame taip pat yra skirtumas smile.gif. Toliau - jei jau nuspres rinktis nauja moteri naujiems santykiams - nepasirinkti savo - stipraus logiko - visiskos priesingybes - emocionales. Taip, ji papildo, ko paciam truksta, bet galiausiai tai ir tampa problemu priezastimi. Pats daugiau igaves emocinio intelekto, rinksiesi irgi labiau isbalansuota asmenybe, gal tada abu ir sugebesti duoti vienas kitam tai, ko abiems labiausiai reikia. Sekmes!
Atsakyti
nuosirdziai pasikalbeti su zmona.
Atsakyti
QUOTE(klauns @ 2010 06 18, 17:57)
nuosirdziai pasikalbeti su zmona.

apie ka?
Davai atsakyk.
Parasei visiska nesamone.
Viska suda parasei.

Atsakyti