Įkraunama...
Įkraunama...

Per mažai sekso iš žmonos

nebutinai durne - gali buti mazochiste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shianakt @ 2010 06 23, 12:25)
oi nea, tada buciau isigandus ir paklausus: kas tu toks ir ka padarei mano vyrui???? tongue.gif

Labai skaniai pasijuokiau iš šio pasisakymo. hihihi.gif

Šiaip realiai - "duoti-neduoti" kaip ginklo kažko siekiant niekada nenaudojau. schmoll.gif Kažkaip nesąmoningai skamba man tai. Na jei labai norisi - tai ir nusikalusi kaip darbinis arklys surandu galimybę ir jėgų, kad pamaloninti savo vyrą. Ir vyras taip pat... Bet niekada vienas kito neprievartaujame šiuo klausimu. Jei matom, kad pavargę labai - galime ir ryto palaukti. smile.gif Pirmiausia supratingumo vieno kitam reikia, man regis. 4u.gif

O moteris kuri nori, bet neduoda, gal savo valią taip ugdo? rolleyes.gif Arba vyro kantrybę bando... hihihi.gif
Atsakyti
Ka reiškia per mažai? Jums gal per mažai, o jai gal per daug.
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 11, 10:44)
Klausimas tiesiai šviesiai vyrams: ką darote, jei iš žmonos negaunate pakankamai sekso? Noriu sužinoti, kaip kitose šeimose spendžiama tokia problema- ieškoti meilužės ar tiesiog padėti sau pačiam?

P.S. nenoriu diskusijos apie tai, kad turiu pats stengtis ir panašiai...

O tu ar bandei su ja pasikalbeti apie tai? Pasidomek daugiau snekek su ja gal paprasciausiai nesujaudini tu jos o tik nori paprasciausiai isiverst i lova atlikt reikala ir miegot... Pirmiausiai as tau patarciau su ja pacia pasikalbet.
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 11, 10:44)
Klausimas tiesiai šviesiai vyrams: ką darote, jei iš žmonos negaunate pakankamai sekso? Noriu sužinoti, kaip kitose šeimose spendžiama tokia problema- ieškoti meilužės ar tiesiog padėti sau pačiam?

pirmiausia aptark ta reikala su zmona... o jei nepades - padedi pats sau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 11, 07:44)

Ka tiketumetes, kad jusu zmona darytu, jei butu ta pati problema? Padetu sau paciai ar meiluzio ieskotu?
Atsakyti
Sveiki, prisijungiau prie SM specialiai dėl šios temos.
Mano situacija tokia: jokio sekso 1,5 metų. Toms kurios sakys kad tai neįmanoma atsakau - jei žinotum, kad reiks tiek laukti - tai tikrai neįmanoma, tačiau iš pradžių buvo sunkus nėštumas - laukiau, paskui žmona pavargusi po gimdymo- kūdikis mažas - laukiau, po to dar laukiau..., o dabar nebėra ko laukti, tai pradėjau atvirai kelti klausimą, ėjom ir pas psichologą ir taip kalbinau, tai šiaip ne taip išsiaiškinau problemą- ji dabar užvaldyta motinystės, vyrai jos dabar nedomina, ir čia ne jos problema. Dominu ją tik kaip tėtis. Kad ji mylėtusi sukandusi dantis aš nenoriu, todėl per prievartą nelendu.
Kadangi kiekvieną kart iškėlus tokį klausimą būna 10 klausimų apie pagalbą namuose iš kart dėstau: šeimą 100proc.išlaikau aš, pajamos apie 5000lt./mėn. bet yra būsto paskola. Aš rūpinuosi namu, tvarkau aplinką, mašina, tvarkau kambarius, perku maistą, su vyresnėliu 4m. per diena būnu ~4val(kai neina į darželį), su mažėliu 1m. ~1val į dieną. Jei paprašo ką padėti - dažniausiai padedu ir jei reikia kur išleisti - mielai leidžiu ir dar skatinu, tik retai kur išsiruošia. Ką daro žmona - skalbia, daro valgyti ir rūpinasi vaikais. Manau, kad nesu labai geras vyras (pampersų nekeičiu), bet pažįstu ir blogesnių...
Tai va klausimas susidūrusiems(-ioms) kiek laiko po gimdymo motinystės instinktas būna užvaldęs moterį? Kiek ilgiausiai tai gali trukti? Nes kantrybės pas mane jau mažoka.
Papildyta:
QUOTE(paulius.sav @ 2010 06 08, 10:52)
1. Atsiriboti nuo problemos ir vaidinti, kad jos nėra. Nustoti priekaištavus ir lindus su pageidavimais. Nustoti rodyti dėmesį kaip moteriai (ar vyrui). Tapti pabrėžtinai mandagiu ir paslaugiu. Susirasti hobių ir savo energiją skirti jiems. Taip pat pradėti intensyviai sportuoti, gražintis bei siekti karjeros. Tačiau geriausia - būti pailsėjusiam (ne pervargusiam) ir rodytis geriausioje šviesoje. Žmoną ar vyra, pradėti vadinti "mamyte" (na nebekartosiu kiekvieną sykį, kad viskas tinka ir vyrams), sakyti, kaip ją gerbi kaip motiną. Kitaip sakant, neberodyti dėmesio kaip moteriai. Tuo tarpu lengvai flirtuoti su aplinkinėmis moterimis, bet subtiliai ir diskretiškai, visada sakant komplimentus už moteriškumą - graži šukuosena, gili iškirptė ar gražūs aukštakulniai.

Manau jau labai greitu laiku moteris pradės jausti nerimą ir sakyti, kad tu jos nemyli. Reikia su šypsena ir mandagiai atsakyti, kaip galima nemylėti savo vaikų mamos ir kad supranti jos naujus prioritetus ir prie to prisitaikai.

Man labai patiko paulius.sav pasiūlytas būdas, tik klausimas pauliui.sav - ar pats tą būdą panaudojai, ar pažįsti ką nors kam pasiteisino? Nes aš panašiu keliu dabar einu. Bet ketinu suintensyvinti veiksmą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as1234 @ 2010 08 14, 10:53)

console.gif jei man vyras tiek ilgai neduotu, tai as senai buciau na lieva nuejus (atsiprasau uz atviruma hihihi.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkaa: 14 rugpjūčio 2010 - 09:03
bobos buna dvieju tipu.
Motinos ir nemotinos.
Vyrai viena karta turi suprast ir isikalt sau i galva:
Motinu dulkint NEGALIMA.

Atsakyti
QUOTE(as1234 @ 2010 08 14, 11:02)

Man labai patiko paulius.sav pasiūlytas būdas, tik klausimas pauliui.sav - ar pats tą būdą panaudojai, ar pažįsti ką nors kam pasiteisino? Nes aš panašiu keliu dabar einu. Bet ketinu suintensyvinti veiksmą smile.gif

jei galima, as isikisiu ir atsakysiu biggrin.gif turetu buti labai efektyvus budas,as is karto sureaguociau, kad vyras manimi nesidomi, kaip moterimi ir viska stengciausi padaryti, kad tik susigrazinti vyro demesi ir vel jausciausi moteriska bei seksuali ax.gif
Atsakyti
kristinkaa - dėl ėjimo į kairę žinau smile.gif
bet kai myli - stengiesi suprasti žmogų, jį pateisinti. Visus variantus svarstau, į kairę irgi, bet čia būtų tik laikinas sprendimas, nes realiai galimi sprendimai tokie:
1. išspręsti problemą ir gyventi su žmona
2. išsiskirti
3. susirasti meilužę ir greičiausiai kažkada išsiskirti

Gal ir skirčiausi, bet vaikų gaila, įsivaizduoju, kad po skyrybų jiems gyventi su mama būtų nesaldu, nes pyktis dėl tėčio kliūtų vaikams, o jei mama ne narkomanė ar alkoholikė tai LT vaikų vyrui nepriteisia.

Ėjimas į kairę - tam kartui atideda problemą, bet realiai gilina prarają santykiuose - bent man taip atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as1234: 14 rugpjūčio 2010 - 09:16
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 14, 11:12)
bobos buna dvieju tipu.
Motinos ir nemotinos.
Vyrai viena karta turi suprast ir isikalt sau i galva:
Motinu dulkint NEGALIMA.

man patinka tavo postai, bet si karta papriestarausiu biggrin.gif dar ir kaip galima dulkint motinas!!!!! motinyste moteriai suteikia moteriskumo ir seksualumo, jei ji pati to nori tongue.gif
Atsakyti