Įkraunama...
Įkraunama...

Per mažai sekso iš žmonos

moterys tiesiog nedejuoja, kad vyrai nori mažiau, nes kažkaip nepadoru juk norėti daugiau už vyrą.
Atsakyti
QUOTE(mamyčiukas @ 2011 01 06, 01:00)
O reiktų, nes matyt nebereikalo to sekso iš žmonos per mažai - kažko nesugebi vyruti.Gal nemyli ir negerbi žmonos, gal jai nepadedi, o tik sekso geidi....sako labai padeda, kai vonioje maudais ir paleidi muselę be sparnelių paplaukioti... lotuliukas.gif

Cia, sakyciau, toks retorinis klausimas. Labai patogi pozicija pasakyti - pats kaltas, kazko nesugebi. Bet sis medalis yra su dvejomis skaudziomis gyvenimo pusemis.
Diedas, einantis pas laisvo elgesio moteriskes irgi gali pasiteisinti - na, brangioji, as tai neiciau, bet tu pati pagalvok, juk lovoj tu kazko nesugebi, manes nepamyluoji.
O paklausykit diedu, apkulianciu savo zmonas - tai beveik visi pasako - pati kalta, prisiprase. Jie patys tai, gink die, nenorejo..
Su siuo argumentu, kad "pats kaltas, kazko nesugebi" - reikia elgtis labai labai atsargiai.
Atsakyti
Moterims tiesiog labai lengva pateisinti savo nenorėjimą-tingėjimą. ai, tu toks ir anoks, šito ano nepadarei....
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 06, 10:34)
Moterims tiesiog labai lengva pateisinti savo nenorėjimą-tingėjimą. ai, tu toks ir anoks, šito ano nepadarei....

Siaip jau gyvenime, deja deja, siuo pasiteisinimu labai daug kam lengva viska pateisinti. Kaip Krylovo pasakecioje apie vilka ir eriuka.
Tik norejau pasakyt, kad seimoje gyvenant ir ta seima branginant tokiais argumentais geriau nesinaudoti.
Atsakyti
vyrai nedejuokit, kad mazai sekso, maniskis ,,gauna" tik karta per menesi geriausiu atveju, o jei bunu isvaziavus pas tevus ir to nebuna, ir nieko gyvena ir kitu neisko, aisku nesakau, kad jis nesiskundzia, bet tokios jau tos mano taisykles, galima tik tada kai saugu..
Atsakyti
QUOTE(mijaxxx @ 2011 01 06, 17:47)
vyrai nedejuokit, kad mazai sekso, maniskis ,,gauna" tik karta per menesi geriausiu atveju, o jei bunu isvaziavus pas tevus ir to nebuna, ir nieko gyvena ir kitu neisko, aisku nesakau, kad jis nesiskundzia, bet tokios jau tos mano taisykles, galima tik tada kai saugu..

Skamba beveik kaip citata is Voneguto:
(Valkata is skerdyklos) - argi cia blogai? Buna kur kas blogiau.
Atsakyti
QUOTE(mijaxxx @ 2011 01 06, 18:47)

lotuliukas.gif griūk negyvas, ot naivumas moters doh.gif tokios taisyklės mat...išsidulkina su kita jis, tai ir pakenčia tokias "taisykles" lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaxxx @ 2011 01 06, 17:47)

O kokios yra vyro taisykles?
Ar jos jums irgi yra privalomos?

O kam jums reiklaingas vyras?
Atsakyti
cia panasiai gavosi kaip l.rytas.lt komentaruose kazka parasyk ir jau visi uzsipuola. vyrai protingi, kurie vaiku irgi nenori tuo metu tai ir saugojasi, kad ju nebutu, o 100 procentine apsauga tik viena - susilaikymas smile.gif
Atsakyti
gerai jum sneket, kai viskas lengvai gaunasi, o ka man daryt, kad man ziauriai skauda ir jokio malonumo, kankintis kieviena karta.. verysad.gif
Atsakyti
Kas cia darosi, negalima parasyti nuomones, kad kazkam nepasivaidentu jog ji puola. Niekas nieko nepuola tik samprotauja sia tema. Vienas kartas per menesi tai nera norma jaunam vyrui, na jei jus jau amziu nugyvene senuciukai, perzenge 80 metu tai ir vieno karto per ketvirti pakaks.

Gal reiktu nueiti pas ginekologa pasikonsultuoti, o ne vyra ant svento Antonijaus dietos sodinti...
Atsakyti
QUOTE(mijaxxx @ 2011 01 06, 21:40)
gerai jum sneket, kai viskas lengvai gaunasi, o ka man daryt, kad man ziauriai skauda ir jokio malonumo, kankintis kieviena karta.. verysad.gif

tai vat kur problema. reikia ją spręsti, nes vyrą prarasit...jei jis normalus-tai tikrai nepakanka jam to karto...ir dar per skausmus..Jei dar neina kairėn tai tikrai eis.
o dėl apsaugos-kokiam amžiuj jūs gyvenat????bet, kaip supratau, tai tėra pasiteisinimas.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 01 06, 22:01)
Kas cia darosi, negalima parasyti nuomones, kad kazkam nepasivaidentu jog ji puola. Niekas nieko nepuola tik samprotauja sia tema. Vienas kartas per menesi tai nera norma jaunam vyrui, na jei jus jau amziu nugyvene senuciukai, perzenge 80 metu tai ir vieno karto per ketvirti pakaks.

Gal reiktu nueiti pas ginekologa pasikonsultuoti, o ne vyra ant svento Antonijaus dietos sodinti...

biggrin.gif kas čia per dieta??? biggrin.gif
Atsakyti