Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 06 03, 12:13)
Fainai  bigsmile.gif Pirmą kartą žiūrėdama net nepastebėjau, kad jau toookie ir tiiiiek daug vaisių, super  thumbup.gif

o aš nepastebėjau, kol tavo žinutės neperskaičiau drinks_cheers.gif
Ilaria šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
http://public.fotki..../balkonas-0603/

cia taip mano darzas atrodo siandien. prasau neziuret i bardaka, nes fotkinau nepasiruosus blush2.gif
Atsakyti
Aš jau pirmą agurką skinsiu bigsmile.gif
Ir pomidorai mezgasi. Kas keisčiausia ir smagiausia, mano pomidorai puikiai prisivijo pirktuosius ir dabar visi kartu žydi. Veltui pergyvenau, kad nieko iš jų nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 06 03, 19:09)
Aš jau pirmą agurką skinsiu bigsmile.gif
Ir pomidorai mezgasi. Kas keisčiausia ir smagiausia, mano pomidorai puikiai prisivijo pirktuosius ir dabar visi kartu žydi. Veltui pergyvenau, kad nieko iš jų nebus  biggrin.gif

kai fainai , nepamiršk įamžint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 06 03, 19:08)
http://public.fotki..../balkonas-0603/

cia taip mano darzas atrodo siandien. prasau neziuret i bardaka, nes fotkinau nepasiruosus blush2.gif

bet aš apakusi nuo bazilikų - kooookie stambūs lapai! pas mane kazkokie smulkučiai visai.
beje, daigykloje bazilikai išstypo. kiaulės neraliuoti. paprastame vazončike kai dygo tai nestypo cool.gif
Atsakyti
aha kaip tik dabar žiūrėjau, bazilikai tai jomajo blink.gif koookie dydeli ir gražūs, kaip svajojau tokius turėt sad.gif bet š gavos, nieko man jie neauga, mažiukai lapiukai, nesuprantu kas jiems negerai?jau tiek išretinau vos keli liko vazone, reiškias ne tas buvo...
Atsakyti
mergaites, del baziliku jau rasiau- kad ju lapu stambumas grynai nuo veisles priklauso- pas mane stambuoliai tai genovese(pats mylimiausias) ir salotalapiai, o va tas miniatiurinis visai mazuliukais lapulyciais- net neatrodo kaip bazilikas, bet uztai labai greit auga, ir graziai krumyjasi net neskabomas. o labiausiai nenoriai auga thai ir citrininiai bazilikai, va tu tai nei lapai dideli, nei jie man sakojas g.gif
Atsakyti
vakar mano vyresnioji dukryčiukė kažką mačiau krapštėsi prie mano daigų daigykoje. aš vis tinkėjau užpakalį nuo kompo pakelt, tai tik šūkteldavau - ką ten darai, nelįsk. o ji - "netukdyk, aš dirbu" (kaži iš kur čia tai lotuliukas.gif ). tai va, kai jau patikrinau, tai radau perkilnotus žymeklius, kas kur pasėta į kitą pusę... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes gal galiu prisijungti prie jusu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kadangi mes dar tik naujakuriai,neseniai nusipirkom buta.Pas mus yra terasa, mansardiniame aukste,mes gyvename paciame virsuje.terasa gan didele,ir noretusi ka nors jaukaus ir grazaus pasidaryti ax.gif tai gal jusu temeleje pasisemsiu kokiu ideju.Tik va beda viena,labai dauk saules yra,kokie mazdauk augalai tiktu kad nebijotu saules g.gif gaila neturiu nuotrauku galeciau parodyti 4u.gif
imetu jums nuorodele namo,ziurekite pacias paskutinias nuotraukas,gal mazdauk susidarysit vaizda ax.gif matosi is virsaus ant stogo.
http://www.pamure.lt...cle/archive/198
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo river*: 04 birželio 2010 - 13:34
river*
labaiu saulei atsparus augalai gali sudaryti pavesi maziau atspariems mirksiukas.gif
Atsakyti
saulei atsparios palergonijos biggrin.gif
ir bazilikai turėtų būti. bet ne pas mane cool.gif
Atsakyti
Stulbinantys bazilikai...tik klausimas kylo...matyt mazai ju vartojate, nes maniskiai nespejo iki tokio lygio uzaugti, vyras nuskabe tai salotom, tai picai doh.gif teko pirmadieni naujus seti. Pasejusi pamirsau kuo nors pridengti, taip ir liko balkone stoveti ant zemes doh.gif Ziuriu ogi siandien jau visi sudyge...ka reiskia siluma ir saulute bigsmile.gif
Atsakyti