Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek per pastarąsias 30 dienų išleidote troliams? (95 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
[quote=happy,2010 05 15, 22:34]
happy, labai grazios naslaites thumbup.gif wub.gif , o galejo but mano lotuliukas.gif blush2.gif mirksiukas.gif , ir beje labai tinka tavo apyrankei, liuks derinys, is kurio dar dvieju karoliu noreciau ir as wub.gif 4u.gif
[/quote]

aciu , man ir grazi.. o kuriu dvieju nori?
[/quote]
sidabro kalno ir auksines uolos wub.gif
Atsakyti
Gražios visų naujienos. O aš šiandien didvyriškai praėjau pro trolius, nutarusi, kad ir garderobą reikia atnaujinti smile.gif

Tiesa, avinėlį mačiau, tokį baltą, blizgantį, kad jei būčiau pirkusi iš kur nors internetu, tai manyčiau, kad kažkas su juo ne taip. Tokio šviesaus nebuvau mačiusi.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 05 15, 19:43)
Pagaliau šiandien aplankiau Panevėžio trolyną, pardavėjos buvo labai malonios ir bendravo tikrai šiltai thumbup.gif Ta proga ant mano apyrankės nutūpė pilkas vilkas:

Nu kaip graziai jis cia pritiko... wub.gif

QUOTE(Kikirike @ 2010 05 15, 21:50)
Happy grožiai  4u.gif

Mane tai nervuoja kai tokiu groziu prideda doh.gif blush2.gif Pradedu pavydet ir planuot neesamus finansus ant nauju karoliuku blush2.gif
Papildyta:
Siandien buvau akropolyje, tai maciau, kad troliu stendas lempytes isidejo biggrin.gif Tai sviecia dabar troliukai is toli biggrin.gif Vis gi musu skundai veikia wink.gif
Papildyta:
Mano parasas arba dienas sumaise arba as nesigaudau kalendoriuje biggrin.gif Gi sekmadieni didzioji svente turejo but biggrin.gif
Atsakyti
[quote=simre,2010 05 15, 10:46]
simre grazios apyrankes 4u.gif , man ta violetava faina labai, ir tas sarvuotis i ruzavuma thumbup.gif
[/quote]
Su tuo šarvuočiu tai labai įdomiai gavos. Nusipirkau aš jį akropoly kažkada nežinau kokio kvėpimo pagauta, voliojos ilgai be kompanijos, paskui nusipirkau unikų porą tikėdamasi, kad lips į kompaniją, bet nelipo. O va iš anglų kai atėjo unikos (beje nevisai tokios spalvos, kokios tikėjaus) tai ir susikomplektavo. Bet man dar šitai apyrankei trūksta ažko. Tiktų kai kas iš kataloginių, bet nenoriu, tiksliau neskubu juos pirkt, nes bet kada gali rast.
[/quote]

Simre, gal man tavo sarvuotis tiktu? Nes as kaip pamaciau, iskart pagalvojau, ka veikia ten riuzavas smile.gif
Papildyta:
Sveikutes 4u.gif Nepaskaityk pusdieniuka ir jau nespeji. Visos laaabai laaaabai thumbup.gif Enitos Megoj nepazinau cool.gif Teisingiau pazinau, bet pagalvojau, ka as zinau, turi cia kiekviena po dvi apyrankes ant rankos ir dar dezuteje karoliu trim... Nusisneket nemegstu, jei tiksliai nezinau, tyliu. Apsispangau su ta fantazija. Kazkaip su apyranke viskas buvo aisku, o su fantazija - keiciu nuomone kaskart kai paverioju parduotuveje... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 15, 11:04)
Simre tavo apelsinine, niam , niam....labai skani, labai,labai... thumbup.gif

Kur jūs tuos apelsinus matot? Labiausiai į apelsinus panašūs tai oranžnis šarvuotis (mano atveju sakyčiau kažkoks papuvęs apelsinas) ir morka.
QUOTE(danske @ 2010 05 15, 12:31)
Tos apelsinines tai negirsiu, is baisaus pavydo blush2.gif

Pala, pas tave glsstone ir pilkas šarvuotis? Tada 1:1.

QUOTE(nidalaura @ 2010 05 15, 23:23)
Simre, gal man tavo sarvuotis tiktu? Nes as kaip pamaciau, iskart pagalvojau, ka veikia ten riuzavas smile.gif

Gal ir tiktų, bet jis niekur iš mano namų neis schmoll.gif Be to, jo spalva tai nenusakoma, tikrai ne tokia, kuri tinka prie visų rūžavų karolių. Tai dar klausimas, ar tiktų.
Atsakyti
QUOTE(samo @ 2010 05 15, 20:51)
Gera mankšta smegenims. Su B varžytuves padarėm, kuris greičiau. Jis per 20 minučių įveikė, aš dvigubai ilgiau galavausi. Reikia smegenų veiklą stimuliuojančio karolio.
Klausimas, kokio g.gif

40 minučių - čia daug? doh.gif Baik tik, nereikia tau jokio stimuliuojančio karolio, čia man reikia, nes aš kelias valandas kankinausi doh.gif

QUOTE(Kikirike @ 2010 05 15, 21:50)
Happy grožiai  4u.gif

Labai gražu wub.gif Romantiška bigsmile.gif
Atsakyti
Sėdžiu ir iš neturėjimo ką veikt, kaitalioju karoliukus vietomis apyrankėj - net keista, kad tų pačių karoliukų pervėrimas kitaip gali taip pakeist apyrankės vaizdą g.gif doh.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 05 15, 23:42)
Sėdžiu ir iš neturėjimo ką veikt, kaitalioju karoliukus vietomis apyrankėj - net keista, kad tų pačių karoliukų pervėrimas kitaip gali taip pakeist apyrankės vaizdą  g.gif doh.gif

o kodel tie karaliai atstumti taip? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 15, 16:10)
Yra 10 dėžių. Kai kuriose iš jų yra po 10 mažesnių dėžių. Kai kuriose iš tų mažesnių yra po 10 dar mažesnių dėžių. Netuščių dėžių yra 54. Kiek dėžių yra iš viso?

10 deziu po 10 mazesniu deziu = 100
Jau turim 10 deziu, tad is tu 100 atimam likusias 44 dezes = 56 dezes tuscios
44 dezes po 10 dezuciu = 440
10+56+440=526
As cia taip sukalkuliavau, tiesa siandien sampes nemazai ragavau, tai galejau pievas sukalkuliuot cia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Enita @ 2010 05 15, 23:42)
Sėdžiu ir iš neturėjimo ką veikt, kaitalioju karoliukus vietomis apyrankėj - net keista, kad tų pačių karoliukų pervėrimas kitaip gali taip pakeist apyrankės

Nu nepyk, bet man tai niekas cia nepasikeite blush2.gif Kaip buvo grazu, taip ir liko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 15, 23:48)
o kodel tie karaliai atstumti taip? g.gif  rolleyes.gif

Dabar nešioju dvigubą apyrankę, tik ant antrosios palikau vienus karalius, bet kadangi abi apyrankes susegu vienu užsegimu, tai neišeina užsegus gražiai jas sudėt ant plokštumos, užtai vieną galą paleidau. nežinau, ar supratai, ką čia suvėliau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2010 05 15, 23:59)
Nu nepyk, bet man tai niekas cia nepasikeite blush2.gif Kaip buvo grazu, taip ir liko ax.gif

Na tai gal tuomet tik mano akims antrasis variantas gražesnis už pirmą cool.gif Pilkas vilkas su našlaite labiau draugauja rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 15 gegužės 2010 - 23:03
QUOTE(Enita @ 2010 05 16, 00:02)
Dabar nešioju dvigubą apyrankę, tik ant antrosios palikau vienus karalius, bet kadangi abi apyrankes susegu vienu užsegimu, tai neišeina užsegus gražiai jas sudėt ant plokštumos, užtai vieną galą paleidau. nežinau, ar supratai, ką čia suvėliau doh.gif

supratau kelis syk perskaicius drinks_cheers.gif
bet tai pas tave net dvi auksines olos ten ane g.gif pavydas sueme blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 05 16, 00:02)
Na tai gal tuomet tik mano akims antrasis variantas gražesnis už pirmą  cool.gif Pilkas vilkas su našlaite labiau draugauja rolleyes.gif

Na nebent simetrija siokia tokia bandai islaikyt... Bet is esmes tai niekas nepasikeite mano akimis ziurint 4u.gif Gal blogai matau, ka cia gali zinot... lotuliukas.gif
Atsakyti