Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek per pastarąsias 30 dienų išleidote troliams? (95 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Dovis @ 2010 05 16, 23:50)
Pas ji 5 buvom nubidine juokingom kainom biggrin.gif Bet atsaukem. thumbup.gif

Dabar pamenu doh.gif thumbup.gif Tai jis dar kvailiukas, savo kreivus šleivus ir nufotkino. O kiti fotkina tikrus trolius, bet siunčia savo kreivus šleivus doh.gif

QUOTE(Ruti @ 2010 05 17, 00:14)
Miegat  unsure.gif Nu ir miegokit. O aš nemiegu, nes mano gatvėj šiandien šventė yahoo.gif  Kuo dideliausias AČIŪ Kikirikei, kurios pagalba ebejui nukoviau savo išsvajotąjį patį gražiausią šarvuotį  wub.gif

Jau koooks grožis, labai labai thumbup.gif

QUOTE(Kikirike @ 2010 05 17, 08:12)
nors pala...tai tavo ebay nikas iš "r" raidės? tai tada tu kėlei mums kainą  lotuliukas.gif

Tos šifruotės nėra niko pirma ir paskutinė raidės, tiesiog kaip pakliūva. Tikras yra tik feedbackų skaičius. Tai geriau paklausk, kiek pas ją feedbackų, ir žinosi, kurie ten jos bidinimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 17, 08:12)
vo čia tai geras,mes taip ir mastėm,kad gal kažkuri iš mūsiškių irgi kovoja dėl jo  lotuliukas.gif
aj,tai ten dar buvo vėliau aršesnė kovotoja  ax.gif
nors pala...tai tavo ebay nikas iš "r" raidės? tai tada tu kėlei mums kainą  lotuliukas.gif

Laba ryta smile.gif
nu ne mano ne is "r" nikas, as pastaciau max kazkiek, ir ejau vaiko migdyt smile.gif, galvoju laimesiu tai laimesiu, paimsiu Ruti 4u.gif , nes ji kaip ir rase kad jai neatidaro tos nuorodos kur buvau imetus g.gif bet tai va kaip cia gavos, kita kart reik susitart doh.gif nu bet vistiek palyginus normaliai paemet thumbup.gif
feedback 6 mano tongue.gif
pasiziurejau dabar bid istorija, tai ten automatiskai jus atmetinejo, kadangi mano buvo pastatyta didziausia suma g.gif
nu sorry 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 17 gegužės 2010 - 07:47
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 17, 08:40)
Laba ryta  smile.gif
nu ne mano ne is "r" nikas, as pastaciau max kazkiek, ir ejau vaiko migdyt smile.gif, galvoju laimesiu tai laimesiu, paimsiu Ruti  4u.gif , nes ji kaip ir rase kad jai neatidaro tos nuorodos kur buvau imetus g.gif bet tai va kaip cia gavos, kita kart reik susitart  doh.gif nu bet vistiek palyginus normaliai paemet  thumbup.gif
feedback 6 mano  tongue.gif
pasiziurejau dabar bid istorija, tai ten automatiskai jus atmetinejo, kadangi mano buvo pastatyta didziausia suma g.gif
nu sorry  4u.gif

aha,reiškia ten tu buvai lotuliukas.gif pas mane feedback 2 ax.gif
nu nieko,vistiek laimėjom thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 17, 08:39)

Tos šifruotės nėra niko pirma ir paskutinė raidės, tiesiog kaip pakliūva. Tikras yra tik feedbackų skaičius. Tai geriau paklausk, kiek pas ją feedbackų, ir žinosi, kurie ten jos bidinimai  biggrin.gif

ačiū už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(Fontenay @ 2010 05 16, 23:29)
nu bet del sarvuocio tai dziaugiuosi del taves thumbup.gif , turbut as pati ir buvau imetus nuoroda g.gif , nepamenu, nu bet va netycia pasijungiau ebay, galvoju pazesiu kas baiginejasi, nugi ziuriu tas sarvuotis violetavas, galvoju nu reik pabandyt  paimt ir pastaciau:mirksiukas:
nu bet siuntimas 5 eur ane is to vokiecio? as tai unikute viena nubidinau, kuri tau labai tiktu prie sarvuocio sito, tiesiog butu  thumbup.gif

Fontenay, ačiū, kad apie mane galvojai 4u.gif

Siuntimas 5, bet aš dabar pergyvenu, kad jis apskritai pakeliui nedingtų unsure.gif
O daugiau dabar schmoll.gif Nes šeimą į bankrotą nuvarysiu blush2.gif

Mano vyras vakar vakare juokėsi, sako tai pasisekė nukalti skambaliuką lotuliukas.gif

P.S. Tavo nick'ą parašyt irgi reik išmokt blush2.gif Panašiai kaip Erszebeth mokiausi kol prisiminiau nežiūrėdama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 05 17, 09:31)
Labas rytas,
Fontenay, ačiū, kad apie mane galvojai  4u.gif

Siuntimas 5, bet aš dabar pergyvenu, kad jis apskritai pakeliui nedingtų  unsure.gif
O daugiau dabar  schmoll.gif Nes šeimą į bankrotą nuvarysiu  blush2.gif

Mano vyras vakar vakare juokėsi, sako tai pasisekė nukalti skambaliuką  lotuliukas.gif

P.S. Tavo nick'ą parašyt irgi reik išmokt  blush2.gif Panašiai kaip Erszebeth mokiausi kol prisiminiau nežiūrėdama  biggrin.gif

Baik tu ner uz ka 4u.gif , tik dabar truputi nelabai smagiai jauciuosi blush2.gif , galejom ir pigiau paimt ta grazuoliuka sarvuoti, buciau zinojus kad nakti budit ir jus, nu blyn buciau tos kainos nors neuzsikelus doh.gif , ale ne , staciau kiek man atrode vertas wub.gif
nepergyvenk manau nedings, jis ne private, kaip supratau, tai tikrai turetum gauti, nes is panasaus vokiecio to sternchen1062 as siandien gavau unikute thumbup.gif , tai ipakuota su katalogu, su servetele, saldaine, saskaita, nu aukstam lygyje thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 17, 08:53)
Baik tu ner uz ka 4u.gif , tik dabar truputi nelabai smagiai jauciuosi blush2.gif , galejom ir pigiau paimt ta grazuoliuka sarvuoti, buciau zinojus kad nakti budit ir jus, nu blyn buciau tos kainos nors neuzsikelus doh.gif , ale ne , staciau kiek man atrode vertas wub.gif
nepergyvenk manau nedings, jis ne private, kaip supratau, tai tikrai turetum gauti, nes is panasaus vokiecio to sternchen1062 as siandien gavau unikute  thumbup.gif , tai ipakuota su katalogu, su servetele, saldaine, saskaita, nu aukstam lygyje  thumbup.gif  thumbup.gif

tai vat mes su Kikirike pasitarę irgi nutarėm, kad jis tiek vertas wub.gif Taip kad viskas gerai, tiek jau buvau jam paskyrus, tiek ir bus smile.gif

o tu registruotu paštu gavai ar paprastu?
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 05 17, 09:57)
o tu registruotu paštu gavai ar paprastu?

registruotu, 7.30 pastininke atnese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 17, 00:15)
Sakykit o kaip galima atsaukt pirkima, jei persigalvoji pirkt arba laimetas aukcione, bet nenoriu? ka reikia daryt? g.gif

Jova man cia vis pagelbeja, as vargse nesusipratele, neturiu kreditkes jokios biggrin.gif Ji jam parase,kad jo kuriniuose biggrin.gif izvelgia neatitikimu ir jei jis pats neatsauks, parasys neigiama atsiliepima. Ir jis tyliai, be priekaistu viska atsauke.
O kaip ten legaliai atsaukti, nezinau. Gal siaip neatsiskaitant, kokia nuobauda uzdeda g.gif Kelis men neleidzia naudotis ar dar kazkaip biggrin.gif
Atsakyti
Savaitgalį su sūnum aplankėm porą troliukų "taškų". Kaip faina, kaip faina, negaliu.. wub.gif
Išsirinkau ko noriu pradžiai, sūnus viską įsidėmėjo ir pažadėjo parodyt tėčiui tongue.gif Dabar belieka tik sulaukti progos...
Mergytės, o jūs internetu siunčiates kokius karoliukus? Kažkokius išskirtinius, čia pas mus jų nebuvo, nėra ir nebus pirkti? Ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule: 17 gegužės 2010 - 12:57
QUOTE(saule @ 2010 05 17, 13:54)
Mergytės, o jūs internetu siunčiates kokius karoliukus? Kažkokius išskirtinius, čia pas mus jų nebuvo, nėra ir nebus pirkti? Ar kaip?

Visaip. Daugiausiai retirinti, t.y. tokie, kurių jau nebegamina, arba limituoto leidimo atkeliauja internetu. Arba šiaip, kas turi laiko susiieško kad ir pas mus prieinamų kataloginių, bet mažesnėm kainom. Tik deja, visad yra pavojus nusipirkt netikrus sad.gif

Negaliu nepasidalint tokia grožybe:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 17 gegužės 2010 - 13:36
QUOTE(simre @ 2010 05 17, 14:09)
Negaliu nepasidalint tokia grožybe:

oho thumbup.gif , ant ko jis cia sedi? ant perlo gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 17, 14:38)
oho  thumbup.gif , ant ko jis cia sedi? ant perlo gal? g.gif

Mano supratimu taip.
Atsakyti