Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek per pastarąsias 30 dienų išleidote troliams? (95 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O kas ten ta milijona sudaro ? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 17, 21:16)
Pavarvinkim seile mirksiukas.gif , koki groziai  wub.gif
million-dollar bracelet (necklace...) ax.gif

Jei duotų kas pasirinkt, paisimčiau du karolius (sidabrinį ir akmenį) ir užsegimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 17, 21:09)
Song, o tu Kaune gyveni? As kvieciu tave ledu, o tu man parodai apyrankeje vezimuka. Kaip tau pasiulymas wub.gif Prie to pacio aptarsim mano vyro inksto reikalus  topsecret.gif

Deja biggrin.gif Aš Vilniuj. atvaryk į Vilnių, su visu vyru, kabake nuoperuosim biggrin.gif

O man nelabai, atleiskit už atvirumą ax.gif Parduočiau už lemoną ir negailėčiau biggrin.gif
Atsakyti
As tai tulpe pasilikciau ir skarabeju dukriukui, turetu du smile.gif
Atsakyti
million-dollar bracelet (necklace...) ax.gif

galvojau amerikonka idejo, pasirodo nydarlandiete smile.gif , kaip raso suvere visa ka turi graziausia, bet man niekaip milijonas neiseina schmoll.gif g.gif

as tai senaja zeme paimciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 17 gegužės 2010 - 20:50
Na manau milijonas čia perkeltine prasme panaudotas mirksiukas.gif O aš atėjau pas jus su tokia dilema - važiuojant į kelionę imt apyrankę ar palikt ją saugiai namie? g.gif Vyras sako palikt, o aš be trolių kaip be rūbų jaučiuos doh.gif Tai vat ir nežinau, ką daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 05 17, 20:51)
Na manau milijonas čia perkeltine prasme panaudotas mirksiukas.gif  O aš atėjau pas jus su tokia dilema - važiuojant į kelionę imt apyrankę ar palikt ją saugiai namie? g.gif Vyras sako palikt, o aš be trolių kaip be rūbų jaučiuos doh.gif Tai vat ir nežinau, ką daryt unsure.gif

na jei taip tai imk smile.gif 4u.gif
Atsakyti
http://cgi.ebay.de/T...324014018878856
Susileidau i bala, kai pamaciau...
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 17, 21:05)
http://cgi.ebay.de/T...324014018878856
Susileidau i bala, kai pamaciau...

thumbup.gif troliukas grazuoliukas
Atsakyti
Imciau aukso zuvis, pelikana ir uogas. Daugiau tegu ir desimt milijonu ax.gif
Atsakyti
Na aš imu šarvuočius ir tą daiktą su akim, prieky. Ir žvaigždes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 17 gegužės 2010 - 21:42
na as tai imciau sena zeme, sarvuocius ir aiskiaregi tongue.gif ir dar perla perla dar imciau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewidenta: 17 gegužės 2010 - 21:58