Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek per pastarąsias 30 dienų išleidote troliams? (95 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
prasau pilkas sarvuotis 4u.gif
http://www.beadsensa...-armadillo.html
glastounas
http://www.beadsensa...-stone-iii.html
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 13, 10:19)
Taigi forumo apačioje, internetinių parduotuvių temoje pilna tarpininkių, taipogi ir iš Vokietijos  mirksiukas.gif

ačiū už idėją 4u.gif
Atsakyti
Labas dienas biggrin.gif
Pas mano diedą pacientė buvo, su apyranke iš trolių. Vyras ir pakomentavo-graži apyrankė rolleyes.gif O mergina su tokiu pasikėlimu-o, čia trolbyyyyds-taip angliškai saldžiai pasididžiuodama išdainavo bigsmile.gif Songinas į savo odinukę pirštu bakst-žinom, turim cool.gif Mergina mikliai nusileido ant žemės-o, renkat? Mol, savas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 13, 10:20)

Man šita parduotuvė kiek įtartina. Va dėl šito: My Webpage Mano žiniom jis nėra retirintas, tai kodėl taokiu pateikiamas?
Atsakyti
Ka tik pastininke atnese is amerikes siusta trollstone va koki wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2010 05 13, 10:28)
Man šita parduotuvė kiek įtartina. Va dėl šito: My Webpage Mano žiniom jis nėra retirintas, tai kodėl taokiu pateikiamas?

gal sumaise, nu retintas yra bet baltam fone ane? smile.gif
Atsakyti
Ot gražu, ne tik kad ne į pirmą puslapį, bet ir aplamai belekur. Va prie ko priveda remontai ir chaltūros. Tik kad reikia tų ir anų... Ai nu biggrin.gif Jauna, pasitaisysiu biggrin.gif

QUOTE(Lorute @ 2010 05 12, 16:46)
Aciu labai 4u.gif
Nu bet kokia neteisybe su tais perlais doh.gif Tai ka jie perka antrarusius ir leidzia i prekyba? doh.gif

Ui, su tais perlais nėr taip smile.gif Perlas, mat, yra kaip ir gamtinis daiktas. Va, būtų koks labradoritas su kokiu grioviu ne vietoj - sakytum, anū, ple, kas griovį išpjovė??? O sraigė tai kokį išaugino, tokį užaugino, ką tu jai? Musėt, tokios klasės perluose, kokie naudojami troll, tokie defektai yra leidžiami.

Mat, nėr tie perlai labai aukštos klasės. Jie gana dideli, tas didelis pliusas, ir gana blizgantys - ir matyt nelengva gaut tokio blizgesio, tokio didumo ir dar kad visai be defektų. Mažą lygų lengviau rast...
O šiaip jie negali būt tokie jau visai nepriekaištingi - visų pirma, jie upiniai (upiniai nelygesni būna, nežinau kodėl, gal upėse kokios atgrubnagės sraigės gyvena). Visų antra, dirbtinai auginti (todėl tokie dideli, be to, pigesni). Suprantama, nes tie tikrieji gerieji tikrai aukštos klasės perlai kainuoja po 25 000 vienetas, ir tai dar nesu tikra, ar ta kaina ne doleriais... biggrin.gif Tai kas tokiam gręš skylę - jį tik auksu apdėlioja ir į karūną, į karūną, ar kokiam multimilijonieriui šeichui į delną, kad savo šešioliktai žmonai padovanotų... biggrin.gif
Kita vertus, yra tų perlų visiškai šūdinų, mažyčių, kaip pelės š, atitinkamai ir atrodančių, tai jie kainuoja 3 lt už šniūrelį ir tau dar sako ačiū, kad perki (kai pagalvoji, kad kažkas už tokią kainą dar juose ir skylikes išbado doh.gif
Tai šitie va - per viduriuką rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 13 gegužės 2010 - 09:36
Simre, gal šita parduotuvė tiks mirksiukas.gif Ir pigiau.
pilkasis
glass ston'as
Kaip jau Erszebeth rašė, per tarpininkes atsisiųstumei. Vienos net teiravausi, ar imtųsi nupirkti. Sakė, kad taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 13 gegužės 2010 - 09:48
Sveikos,

prasukau šįryt pro Megą, mačiau Marina naujai gautus turtus dėliojasi. Labai įdomų rubiną gavo. Su dviem ryškiom oranžinėm dėmėm ant vieno šono. Net nežinau ar čia jo pliusas, ar minusas. Pamatai kartą tokį ir nebesupainiosi smile.gif

Ir labradoritų vėl gražuolių gavo doh.gif Šešis berods. Daugiau nieko nemačiau biggrin.gif

Prisiminiau, dar spėjau pamatyt labai įdomų leopardą. Beveik visiškai juodą su vos įžiūrimom "plunksnelėm".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvynė: 13 gegužės 2010 - 10:38
QUOTE(Ragana_ @ 2010 05 12, 21:54)
"Toli toli, uz juru mariu, kur svyturio krantus skalauja vandenyno bangos, tarp pusynu, zydincioj pievoj, apie kazka snibzdasi karalius ir karaliene..."

thumbup.gif Pirmą kartą matau, kad kažkas pagal apyrankę istoriją surezga thumbup.gif Ir dar kokią wub.gif

QUOTE(Bitelė @ 2010 05 13, 08:07)
nuotraukos nekokios, bet labai jau noriu pasigirti. blush2.gif

labai thumbup.gif aš tai tau šarvuočio pavydžiu blush2.gif bet nieko, kitą savaitę jau turėsiu kreditinę, ieškosiu ir aš savo išsvajotojo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 13 gegužės 2010 - 12:39
QUOTE(Noa @ 2010 05 13, 10:34)
Ui, su tais perlais nėr taip smile.gif

Dekui uz atsakyma 4u.gif
O dar idomu pasidare, kodel roziniai ir poviniai perlai lygus buna? Juos kazkaip kitaip augina, ar sraiges kruospstesnes? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 05 13, 13:50)
Dekui uz atsakyma 4u.gif
O dar idomu pasidare, kodel roziniai ir poviniai perlai lygus buna? Juos kazkaip kitaip augina, ar sraiges kruospstesnes? g.gif  lotuliukas.gif

Da fig jievo znajet biggrin.gif Dauguma atvejų ta jų spalva išgaunama dažymo būdu, tai čia gal daugiau brolių kiniečių kruopštume esmė biggrin.gif O vat kaip troliuose - nežinau. Gal ir tikrai sraigės skiriasi biggrin.gif

Ei ne, gi kai pirkau povinį, buvo ir nelabai lygių. Nu ne baisiai, ne tai, kad jau ten tragedija, bet buvo.

Bet man atrodo - kaip gauna, toks ir lygumas, šiaip jie turėtų panašios kokybės būt - kaina taigi tokia pat, reiškia, ir gavimo kaina tokia pat, reiškia, klasė ta pati... Gal tiesiog atsitiktinai kreivi tie perlai pasitaikė?

Pati turiu vieną baltą - kuo lygiausias. Mes žmonės lietuviai, tegu danai su kiniečiais sau stengiasi - nenorėsim mes tų kreivų ir nepirksim... Lai amerikonai perka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 13 gegužės 2010 - 12:59
AR JUMS ATIDARO SIUO METU ??? g.gif
http://www.macrow.com/trollbeads.php
MAN META:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /data/5/0/67/2/230491/user/234121/htdocs/trollbeads.php on line 18
Unable to select database lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 13 gegužės 2010 - 13:00