Erszebeth jau meskuciu grozis tai neispasakytas

QUOTE(happy @ 2010 05 13, 16:20)
Geras

Ups, čia svarai

QUOTE(Fontenay @ 2010 05 13, 16:22)
Meškutės dėkoja

QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 13, 15:25)
Geras
Net susigraužiau, kad man nereikia agato
Griebkit visos, kam dar reikia, bo už 3 valandų baigsis...

as ir va mastau ar reik man jo..

as tai labai noreciau, facetuotas jis man isvis grazus, bet kai dar siuntima paziuri

Oi kaip ką tik prisijuokiau
Žodžiu, panašiu metu, kaip koalas, Ybėjuj mano vyresnėlė pirko tokią kolekcinę figūrėlę iš kiniečio. Gavo su trūkumais (neįdėta papildoma galva pakeitimui, viena vieta, kur įkišamas stovas, brokuota, dar šis bei tas). Na ir parašė jiedu su MB piktą laišką tam kiniečiui, išsamiai išvardijo trūkumus. Bet pasirodo, netyčia nusiuntė tą laišką ggbones
Tai šiandien atrašo moteriškė, teisinasi, kad jos parduodamos prekės - trollbeads - neturi keičiamų galvų ir stovų
Prie to paties. Naglas kinietis sako, kad siųstume jam tą figūrėlę atgal, iškart refundint nesutinka. Bet siuntimo išlaidos gausis oho kokios, neapsimoka
Ir dar po to pasitikėk, refundins ar ne... Gal kas susidūrėte, kaip tokiu atveju elgtis? Tiesiog įkalti neigiamą feedbacką ir džiaugtis bent simboliškai atkeršijus? Ar įmanoma dar ką nors padaryti?

Prie to paties. Naglas kinietis sako, kad siųstume jam tą figūrėlę atgal, iškart refundint nesutinka. Bet siuntimo išlaidos gausis oho kokios, neapsimoka

QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 13, 17:25)
Ar įmanoma dar ką nors padaryti?
O tai ne PayPal apmokejot? Nes PayPal lengvai grazina pinigus. Rasyk neigiama feedbacka ir viskas

QUOTE(Lorute @ 2010 05 13, 17:37)
O tai ne PayPal apmokejot? Nes PayPal lengvai grazina pinigus. Rasyk neigiama feedbacka ir viskas
O daug kainavo tas pirkinys?

Apie 70 litų kainavo. Per PayPal. Jeigu įrašysim neigiamą, jis privalės grąžinti pinigus, ar dar reikės jam siųsti tą lėlę atgal savo sąskaita?
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 13, 17:46)
Apie 70 litų kainavo. Per PayPal. Jeigu įrašysim neigiamą, jis privalės grąžinti pinigus, ar dar reikės jam siųsti tą lėlę atgal savo sąskaita?
Siuntima atgal, man rodos, visada reikia apmoket is savo kisenes

QUOTE(simre @ 2010 05 13, 05:48)
Simre, nu fantastičnai

QUOTE(Lorute @ 2010 05 13, 17:49)
Tai va, ir gausis, kad sumokėjom 70, tuos sugrąžins, bet už siuntimą į Kiniją paklosim dar kokius 50. Tai gausis 50 į balą, nei daikto, tegul ir defektuoto, nei pinigų

QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 13, 17:59)
Tai va, ir gausis, kad sumokėjom 70, tuos sugrąžins, bet už siuntimą į Kiniją paklosim dar kokius 50. Tai gausis 50 į balą, nei daikto, tegul ir defektuoto, nei pinigų 

Tikrai gaila pinigu

QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 13, 15:00)
Violetinis šarvuotis yra unika. Realu nupirkti už tiek, kiek ir kainuoja unikos, t.y. už 79 litus. Siūlyčiau peržiūrėti Lietuvos prekyviečių unikų asortimentus, ypač jei yra galimybė mažesniuose miestuose paklausinėti
Gal pvz. drugeliukas Jurbarke matė?

Kitų miestų gyventojos, aūūūūūūū

Tiesa, koalos