Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek per pastarąsias 30 dienų išleidote troliams? (95 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Erszebeth jau meskuciu grozis tai neispasakytas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2010 05 13, 16:20)

Geras bigsmile.gif Net susigraužiau, kad man nereikia agato lotuliukas.gif Griebkit visos, kam dar reikia, bo už 3 valandų baigsis...

Ups, čia svarai doh.gif Tai nelabai pigu tada...

QUOTE(Fontenay @ 2010 05 13, 16:22)
Erszebeth jau meskuciu grozis tai neispasakytas  wub.gif

Meškutės dėkoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 13 gegužės 2010 - 15:27
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 13, 15:25)
Geras  bigsmile.gif Net susigraužiau, kad man nereikia agato  lotuliukas.gif Griebkit visos, kam dar reikia, bo už 3 valandų baigsis...

as ir va mastau ar reik man jo.. g.gif ai bet gal nereik./ nors siaip tai tas tamsus toks idomus..
Atsakyti
as tai labai noreciau, facetuotas jis man isvis grazus, bet kai dar siuntima paziuri blink.gif
Atsakyti
Oi kaip ką tik prisijuokiau lotuliukas.gif doh.gif Žodžiu, panašiu metu, kaip koalas, Ybėjuj mano vyresnėlė pirko tokią kolekcinę figūrėlę iš kiniečio. Gavo su trūkumais (neįdėta papildoma galva pakeitimui, viena vieta, kur įkišamas stovas, brokuota, dar šis bei tas). Na ir parašė jiedu su MB piktą laišką tam kiniečiui, išsamiai išvardijo trūkumus. Bet pasirodo, netyčia nusiuntė tą laišką ggbones doh.gif Tai šiandien atrašo moteriškė, teisinasi, kad jos parduodamos prekės - trollbeads - neturi keičiamų galvų ir stovų lotuliukas.gif doh.gif

Prie to paties. Naglas kinietis sako, kad siųstume jam tą figūrėlę atgal, iškart refundint nesutinka. Bet siuntimo išlaidos gausis oho kokios, neapsimoka doh.gif Ir dar po to pasitikėk, refundins ar ne... Gal kas susidūrėte, kaip tokiu atveju elgtis? Tiesiog įkalti neigiamą feedbacką ir džiaugtis bent simboliškai atkeršijus? Ar įmanoma dar ką nors padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 13, 17:25)
Ar įmanoma dar ką nors padaryti?

O tai ne PayPal apmokejot? Nes PayPal lengvai grazina pinigus. Rasyk neigiama feedbacka ir viskas mirksiukas.gif O daug kainavo tas pirkinys?
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 05 13, 17:37)
O tai ne PayPal apmokejot? Nes PayPal lengvai grazina pinigus. Rasyk neigiama feedbacka ir viskas mirksiukas.gif O daug kainavo tas pirkinys?

Apie 70 litų kainavo. Per PayPal. Jeigu įrašysim neigiamą, jis privalės grąžinti pinigus, ar dar reikės jam siųsti tą lėlę atgal savo sąskaita?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 13, 17:46)
Apie 70 litų kainavo. Per PayPal. Jeigu įrašysim neigiamą, jis privalės grąžinti pinigus, ar dar reikės jam siųsti tą lėlę atgal savo sąskaita?

Siuntima atgal, man rodos, visada reikia apmoket is savo kisenes g.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 05 13, 05:48)
Labas rytas smile.gif
Dasha, specialiai tau:

Simre, nu fantastičnai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 05 13, 17:49)
Siuntima atgal, man rodos, visada reikia apmoket is savo kisenes g.gif

Tai va, ir gausis, kad sumokėjom 70, tuos sugrąžins, bet už siuntimą į Kiniją paklosim dar kokius 50. Tai gausis 50 į balą, nei daikto, tegul ir defektuoto, nei pinigų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 13, 17:59)
Tai va, ir gausis, kad sumokėjom 70, tuos sugrąžins, bet už siuntimą į Kiniją paklosim dar kokius 50. Tai gausis 50 į balą, nei daikto, tegul ir defektuoto, nei pinigų  doh.gif

Tikrai gaila pinigu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 13, 15:00)
Violetinis šarvuotis yra unika. Realu nupirkti už tiek, kiek ir kainuoja unikos, t.y. už 79 litus. Siūlyčiau peržiūrėti Lietuvos prekyviečių unikų asortimentus, ypač jei yra galimybė mažesniuose miestuose paklausinėti  ax.gif Gal pvz. drugeliukas Jurbarke matė?

bigsmile.gif Ačiū už idėją 4u.gif
Kitų miestų gyventojos, aūūūūūūū ax.gif Kas kur matėt violetinį šarvuotį? ax.gif

Tiesa, koalos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 13 gegužės 2010 - 17:31