Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių nepraeinamumas

Man irgi jau dare gimdos nuotrauka ir rekomendavo su laparoskopija neskubeti. Kaip jau ir panasiai rase philipuks, chirurgine intervencija jau pats savaime yra blogis. Po laparoskopijos padideja endometriozes isvesejimo rizika. Taigi, jautre, - atsargiai...
Atsakyti
Sveikutes. Man buvo nustatytas kiausintakiu nepraeinamumas. Todel nieko negalvodama ryzausi laporoskopijai, nes labai norejosi leliuko. Istikruju negalvojau ar tai blogai ar gerai. Jei nedarysi nieko tai irgi nieko gero neduos. Gavau pilna narkoze, o kita diena jau vaiksciojau. Tikrai nera baisu. Vaikelio nesusilaukem 13 metu, o operacija daryta pries kokius 3-4 metus. Dabar dziaugiuosi savo pilvuku clap.gif kuriam 7 menesiukai.
Atsakyti
QUOTE(Jonsi @ 2007 11 17, 20:13)
Sveikutes. Man buvo nustatytas kiausintakiu nepraeinamumas. Todel nieko negalvodama ryzausi laporoskopijai, nes labai norejosi leliuko...Gavau pilna narkoze, o kita diena jau vaiksciojau. Tikrai nera baisu... Dabar dziaugiuosi savo pilvuku  clap.gif  kuriam 7 menesiukai.

4u.gif
Bet darydami laporoskopija jie tau kažką pataisė?
Nes man tai tik pasakė, kad "Visiškai neparaeinami. Naturaliai nepastosi..." schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonsi @ 2007 11 17, 20:13)
Sveikutes. Man buvo nustatytas kiausintakiu nepraeinamumas. Todel nieko negalvodama ryzausi laporoskopijai, nes labai norejosi leliuko. Dabar dziaugiuosi savo pilvuku  clap.gif  kuriam 7 menesiukai.

Sveikinimai tau 4u.gif Bet nebuk tokia paslaptinga, pasipasakok, kaip pavyko pasiekti nestuke.gif , vis del to 3-4 metai, tai nera mazai po operacijos...
Atsakyti
Jau radau tavo istorija mirksiukas.gif Smagu uz jus!
Atsakyti
Kadangi niekaip negalejau pastoti, tai gydytoja nukreipe pasitikrint kiausintakiu praeinamumo. Po rentgeno nuotraukos pasirode, kad viename is ju yra saaugu. Grese operacija. Bet kaip sakiau tai nera baisi operacija. Liko du mazi randeliai 1cm ilgio, kuriu nelabai ir pamatysi. Chirurgas po operacijos pasake, kad is jo puses pastojimui kliuciu nebera. Aisku gydytoja siule atlikt inseminacija, bet tuo metu kazkaip susilaikiau..... O kaip dabar viskas gavosi tai net pati nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonsi @ 2007 11 18, 18:27)
Aisku gydytoja siule atlikt inseminacija, bet tuo metu kazkaip susilaikiau..... O kaip dabar viskas gavosi tai net pati nezinau  biggrin.gif

O kas tai yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmunda @ 2007 11 18, 18:29)
O kas tai yra?  g.gif

tai vienas is pagalbiniu apvaisinimo budu, kurio metu i moters gimda susvirksciama paruosta vyro sperma, sutrumpintai IUI vadinasi, placiau pasiskaityti gali www.vaisingumas.lt
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2007 11 18, 18:45)
tai vienas is pagalbiniu apvaisinimo budu, kurio metu i moters gimda susvirksciama paruosta vyro sperma, sutrumpintai IUI vadinasi, placiau pasiskaityti gali www.vaisingumas.lt

Supratau tongue.gif ax.gif
O man dabar stebi ovuliacija. Irgi kazkaip labai nesinori tu nenaturaliu priemoniu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmunda @ 2007 11 18, 19:03)
Supratau  tongue.gif  ax.gif
O man dabar stebi ovuliacija. Irgi kazkaip labai nesinori tu nenaturaliu priemoniu  unsure.gif

Tai nera labai nenaturalu. Juk nuosavo vyro sperma ima smile.gif Man tuo metu buvo labai striuka su finansais, o i skolas lyst nesinorejo. Juo labiau, kad tai nera 100% garantuota sekme.
Atsakyti
QUOTE(Jonsi @ 2007 11 18, 19:12)
Tai nera labai nenaturalu. Juk nuosavo vyro sperma ima  smile.gif  Man tuo metu buvo labai striuka su finansais, o i skolas lyst nesinorejo. Juo labiau, kad tai nera 100% garantuota sekme.

Man IUI vistiek nepadetu (na, nebent per stebukla), nes mano vienas kiausintakis nepratekamas, o kita kiauside - tingoka. Kiek buvo stebeta, tai veikli visad budavo ne ji sad.gif
Atsakyti
Edmunda, o tau negaletu padet laporoskopine operacija, kad ta kiausintaki padaryt pratekamu?
Atsakyti