Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių nepraeinamumas

QUOTE(Edmunda @ 2007 11 20, 22:32)
Kas "jauna"? Jei tu cia apie mane, tai aciu uz komplimenta  biggrin.gif

biggrin.gif As cia apie gydytojos amziu. Kad jauna, tai matyt geriau supranta savo pacientes.
Atsakyti
QUOTE(Jonsi @ 2007 11 20, 20:30)
As sitos eilines gydytojos deka laukiu savo stebuklelio jau greit.  nestuke.gif  Galbut man paprasciausiai pasiseke sutikt tokia gydytoja----nesavanaudiska, padedancia ne uz pinigus. Nes buvo atveju, kad as jai kaip ir padekodama norejau iteikt pinigeliu, bet man budavo atsakyta, kad ----- geriau nusipirk vaistu. Aciu jai labai.

Tuomet tau tikrai pasiseke smile.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
labas ziga.man buvo panasi situacija .as turejau 3negimdinius nestumus.pasalino 1 kiausintaki.tyrimus visokius darem,bet as zinojau kad viltis yra.paprasciausiai reikia islaukti.zinau kad laukimas zudo.bbet as pastojau pagimdziau vaikeli,ir kai jau netikejau kad dar vaiku bus.,lygiai po dvieju metu vel pastojau.dabar auginu 2 berniukus.supratau kad kai atsipalaiduoji ir negalvoji ar siandien pastosi ar ne,tai tas leliukas pas tave ir ateina.o juk buvo visko,vos ne ant galvos stovejau galvodama pastosiu ar ne.sekmes ir stiprybes!!!!! 4u.gif
Papildyta:
[as tik dabar prisijungiau,tai gal jau per velai komentuoju ,nes visko neskaiciau,gal ziga jau turi leliuka?
Atsakyti
Is ne pirmo zmogaus girdziu, kad svarbiausia atsipalaiduot ir negalvot. Kad jokios itampos neliktu. tada gaunasi viskas savaime.
Atsakyti
QUOTE(Jonsi @ 2007 11 23, 14:19)
Is ne pirmo zmogaus girdziu, kad svarbiausia atsipalaiduot ir negalvot. Kad jokios itampos neliktu. tada gaunasi viskas savaime.

O kad tai būtų taip paprasta padaryt... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 11 24, 18:53)
O kad tai būtų taip paprasta padaryt...  smile.gif

Aha. As kone kiekvienasyk taip pagalvoju... Zinau, kad negalima, bet... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonsi @ 2007 11 20, 18:15)
Su situo as nesutinku. Nes mano ginekologe, dirbdama eilineje konsultacijoje, suzinojusi mano problema, skyre visus tyrimus ir gydyma ka buciau gavusi vaisingumo klinikoje. Vienintelis dalykas del kurio mane nusiunte i vaisingumo klinika buvo konsultacija del spermos suleidimo. As jai be galo esu dekinga. Taip pat kaip ir ji dabar dziaugiasi manimi. Mes su ja bendraujam jau 5-6 metai.

Labai džiaugiuosi, kad Tau pavyko rasti tokią ginekologę 4u.gif
Aš apie tas, pas kurias paparstai lankiausi, taip pat galiu pasakyti, kad jos labai rūpestingos, labai žiūri pacientes ir yra labai malonios, tačiau dėl nevaisngumo gydymo - abejočiau...
Atsakyti
QUOTE(Darule @ 2007 11 25, 17:32)
Labai džiaugiuosi, kad Tau pavyko rasti tokią ginekologę  4u.gif
Aš apie tas, pas kurias paparstai lankiausi, taip pat galiu pasakyti, kad jos labai rūpestingos, labai žiūri pacientes ir yra labai malonios, tačiau dėl nevaisngumo gydymo - abejočiau...

Gal zmogus mato perspektyva ateityje. Juo labiau, kad turi drauge vaisingumo klinikoje. Manau jai paciai tai idomu. Juk dar jauna---tik virs 30 metu ji. Todel tenka bendraut kaip su drauge.
Atsakyti
Siandien buvau pas gydytoja. Ji sake, kad sikart folikulas kaireje puse (ten, kur pratekami kiausintakiai). Taip, kad siandien imsiu MB ir... blush2.gif ... smileysex.gif
.
Laikykit merginos uz mane kumscius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmunda @ 2007 11 26, 15:40)
Siandien buvau pas gydytoja. Ji sake, kad sikart folikulas kaireje puse (ten, kur pratekami kiausintakiai). Taip, kad siandien imsiu MB ir... blush2.gif ...  smileysex.gif
.
Laikykit merginos uz mane kumscius  thumbup.gif

Man kai stimuliavo kiausides, po to reikedavo suleist vaistukus, kad ta folikula susprogdint ir tik po kazkiek valandu myletis. Tai vyras sakydavo, kad jau gaunasi darbas, o ne malonumas. Kartais ir pavarges budavo, tai tikrai ne kas..... Ir aisku, kad reikia uz tave laikyt kumscius ir tiketis, kad pranesi gera zinia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ojojoi kokia kancia mansikiui buvo, kai reikia sueities tyrimui "pasiruosti". Jau palaikiau ir drasinau, raminau ji kaip tik imanydama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmunda @ 2007 11 26, 16:44)
Ojojoi kokia kancia mansikiui buvo, kai reikia sueities tyrimui "pasiruosti". Jau palaikiau ir drasinau, raminau ji kaip tik imanydama ax.gif

O dirbt tai reikia biggrin.gif
Atsakyti