Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių nepraeinamumas

QUOTE(Daiva @ 2008 04 07, 08:13)
Iki hydrosalpyngso pašalinimo turėjau keturias stimuliacijas be IUI, keturis IUI, tris natūralius pastojimus ir persileidimus ir du IVF - viskas nesėkmingai.

blink.gif doh.gif
Atsakyti
O tai hidrosalpingsa galima pastebeti echoskopu ar jis nustatomas tik laparoskopijos metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke26 @ 2008 04 07, 09:33)
O tai hidrosalpingsa galima pastebeti echoskopu ar jis nustatomas tik laparoskopijos metu  g.gif

Laparaskopijos metu pamato garantuotai. Geras įgudęs gydytojas gali įtarti echoskopiškai ir iš gimdos nuotraukos. Man eshokopiškai įtarė gyd. Klimas, nusiuntė gimdos nuotraukai ir pagal ją patvirtino. Gyd Bogdanskienė iš tos pačios gimdos nuotraukos ir echoskopiškai nematė nieko. Gyd. Usonienei irgi sukėlė įtarimų tiesk echoskopas, tiek gimdos nuotrauka, būtent ji tada darė laparakopiją ir diagnozė pasitvirtino.
Šiaip dėl šito dalyko reikėtų pasitikrinti visoms, kas turėjęs negimdinius, kam yra diagnozuota nepraeinamas/nepraeinami kiaušintakiai, nes dažniausiai tokiuose kiaušintakiuose ir vystosi hydrosalpyngsas.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 04 07, 11:43)
Laparaskopijos metu pamato garantuotai. Geras įgudęs gydytojas gali įtarti echoskopiškai ir iš gimdos nuotraukos. Man eshokopiškai įtarė gyd. Klimas, nusiuntė gimdos nuotraukai ir pagal ją patvirtino. Gyd Bogdanskienė iš tos pačios gimdos nuotraukos ir echoskopiškai nematė nieko. Gyd. Usonienei irgi sukėlė įtarimų tiesk echoskopas, tiek gimdos nuotrauka, būtent ji tada darė laparakopiją ir diagnozė pasitvirtino.
Šiaip dėl šito dalyko reikėtų pasitikrinti visoms, kas turėjęs negimdinius, kam yra diagnozuota nepraeinamas/nepraeinami kiaušintakiai, nes dažniausiai tokiuose kiaušintakiuose ir vystosi hydrosalpyngsas.

Man gimdos nuotrauka parode, kad vienas kiausintakis visai nepratekamas o kitas siek tiek praleido kontrasto, Bet apie hydrosalpyngsa nieko nesake. g.gif Tik israse siuntima operacijai. Penktadieni turesiu laparoskopija. Tikiuos bent viena kiausintaki normalu ras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke26 @ 2008 04 07, 09:50)
Man gimdos nuotrauka parode, kad vienas kiausintakis visai nepratekamas o kitas siek tiek praleido kontrasto, Bet apie hydrosalpyngsa nieko nesake. g.gif Tik israse siuntima operacijai. Penktadieni turesiu laparoskopija. Tikiuos bent viena kiausintaki normalu ras  doh.gif

Na tai labai gerai, kad darys laparaskopiją - dar neaišku iš viso ką parodys laparaskopija, juk būna, kad gimdos nuotraukos metu tiesiog iš streso užspazmuoja kiaušintakius, o jei vienas dar ir kažkiek pratekamas - tikėk, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 04 07, 11:52)
Na tai labai gerai, kad darys laparaskopiją - dar neaišku iš viso ką parodys laparaskopija, juk būna, kad gimdos nuotraukos metu tiesiog iš streso užspazmuoja kiaušintakius, o jei vienas dar ir kažkiek pratekamas - tikėk, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif

ech... labai tikiuos, kad viskas bus gerai. Aciu uz komentarus.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2008 04 07, 09:54)

Bėda ta, kad jei randa hidrosalpsinx'ą, dažnai kiaušintakius tiesiog šalina. Jei palieka, jis linkęs atsinaujinti, o tai vėl kliūtis pastoti.
Gal žinote kokia tikimybė, kad jis vėl atsinaujins?
Atsakyti
Sveikos merginos, ar kam teko girdėti, o gal PATIRTI sėkmingą nėštumą su vienu kiaušintakiu? Po pastojimo nevietoje buvo pašalintas vienas kiaušintakis, na o likęs irgi nėra pats geriausias, tad noriu pasidomėt ar dar yra koks šansas? Tiesiog būtų labai įdomu išgirst jūsų nomones. Ačiū.
Atsakyti
Išties pastojo ne viena ir ne dvi, tikrai šansų daug jei su juo viskas tvarkoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(poppins @ 2008 04 11, 17:12)
Sveikos merginos, ar kam teko girdėti, o gal PATIRTI sėkmingą nėštumą su vienu kiaušintakiu? Po pastojimo nevietoje buvo pašalintas vienas kiaušintakis, na o likęs irgi nėra pats geriausias, tad noriu pasidomėt ar dar yra koks šansas? Tiesiog būtų labai įdomu išgirst jūsų nomones. Ačiū.

Sveikutes

As esu viena is tokiu ir pastojau naturaliai bei turiu nuostabia dukryte wub.gif
Tik pas mane visa esme tame kad pries pastodama to nezinojau gal tas ir padejo nesinervuoti ir sekmingai planuoti bei daryti vaikeli wink.gif
Tik va beda kad pas mane visa gyvenima kiek save pamenu buvo teisiog kosmariskos mmm ir siaip kairi sona visa laika skaudedavo Po gimdymo praejus beveik dviems metams nutariau kreiptis pas gydytojus ir issiaiskinti kodel man taip zveriskai skauda Per mmm isgerdavau simtus nuskausminamuju doh.gif TAi va pradejus aiskintis isaiskejo kad vienas kiausintakis nepratekamas ir siaip daktare issireiske kad jis yra mires ir greiciausiai jau seniai jis neatlieka savo fukciju verysad.gif O va kita kiauside tai sake Super thumbup.gif Joje ir uzaufo folikulas kuris veliau tapo mano dukryte Na ir issireiskiau doh.gif tongue.gif

tai manau kad jei tau antras kiausintakis tinkamas jei ne naturaliai tai su vaistukais ar kitu priemoniu pagalba tikrai pastosi thumbup.gif Linkiu tik nenuleisti ranku ir nenusiminti anksciau laiko 4u.gif
Atsakyti
Aš ir prie jūsų prisijungsiu.Nepastoju jau 5 metai.nors buvo pastojimas ne vietoje.PO 2 metu dariau labaraskopija tikrini kiaušintakių pratekamumą,viskas gerai,laukiu bet be rezultatų.Pasidariau daugeli tyrimu,viskas normos ribose.Vyras 2 kartus darė tyrimus,taip pat viskas gerai .Lankiausi pas Zėba sake geriausias variantas dirbtinis apvaisinimas.Nebežinau ką man daryti,pasiskaičiau,kad pastoja su vienu kiaušintakiu.O aš turiu 2.Prašau Dievo Gailestiungumo,gal išklausys mane.
Atsakyti
QUOTE(ausryciukas @ 2008 05 14, 13:36)
Aš ir prie jūsų prisijungsiu.Nepastoju jau 5 metai.nors buvo pastojimas ne vietoje.PO 2 metu dariau labaraskopija tikrini kiaušintakių pratekamumą,viskas gerai,laukiu bet be rezultatų.Pasidariau daugeli tyrimu,viskas normos ribose.Vyras 2 kartus darė tyrimus,taip pat viskas gerai .Lankiausi pas Zėba sake geriausias variantas dirbtinis apvaisinimas.Nebežinau ką man daryti,pasiskaičiau,kad pastoja su vienu kiaušintakiu.O aš turiu 2.Prašau Dievo Gailestiungumo,gal išklausys mane.

Ausryciuk, jei Žėba siūlo IVF, vadinasi tikrai nėra viskas gerai. Kad turi abu kiaušintakius, dar nereiškia, kad jie abu veikia arba kad veikia gerai. Jau labai ilgą laiką bandote. Reikėtų imtis radikalesnių sprendimų. O kodėl Žėba iš karto siūlo IVF?
Atsakyti