QUOTE(poppins @ 2008 04 11, 17:12)
Sveikos merginos, ar kam teko girdėti, o gal PATIRTI sėkmingą nėštumą su vienu kiaušintakiu? Po pastojimo nevietoje buvo pašalintas vienas kiaušintakis, na o likęs irgi nėra pats geriausias, tad noriu pasidomėt ar dar yra koks šansas? Tiesiog būtų labai įdomu išgirst jūsų nomones. Ačiū.
Sveikutes
As esu viena is tokiu ir pastojau naturaliai bei turiu nuostabia dukryte
Tik pas mane visa esme tame kad pries pastodama to nezinojau gal tas ir padejo nesinervuoti ir sekmingai planuoti bei daryti vaikeli
Tik va beda kad pas mane visa gyvenima kiek save pamenu buvo teisiog kosmariskos mmm ir siaip kairi sona visa laika skaudedavo Po gimdymo praejus beveik dviems metams nutariau kreiptis pas gydytojus ir issiaiskinti kodel man taip zveriskai skauda Per mmm isgerdavau simtus nuskausminamuju

TAi va pradejus aiskintis isaiskejo kad vienas kiausintakis nepratekamas ir siaip daktare issireiske kad jis yra mires ir greiciausiai jau seniai jis neatlieka savo fukciju

O va kita kiauside tai sake Super

Joje ir uzaufo folikulas kuris veliau tapo mano dukryte Na ir issireiskiau
tai manau kad jei tau antras kiausintakis tinkamas jei ne naturaliai tai su vaistukais ar kitu priemoniu pagalba tikrai pastosi

Linkiu tik nenuleisti ranku ir nenusiminti anksciau laiko