Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių nepraeinamumas

Tai kur dingo tos raudonios sventes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Die @ 2005 09 08, 13:03)
Silver27, o su 1 kiauside nera sansu pastoti naturaliai? g.gif
Kodel pasalinta kiauside?( jei ne paslaptis blush2.gif ..)

Na nežinau ar galima natūraliai, bet jau apie 2 metus nieko neišeina, gal pas mane hormonai sustreikavo (čia aš taip galvoju), nes paskutiniu metu labai daug priaugau svorio, tai sakau gal jie kalti. Na žodžiu laikas eiti tirtis.
O kiaušidę pašalino, nes pas mane rado cistą ir nutarė ją išoperuoti, o kai prapjovė ir išsigando gydytojai, nes abejas kiaušides buvo apėmęs kaip ir vėžys, tai tuomet skubiai lėkė į laboratoriją su audiniais, paimtais iš manęs ir darė tyrimus ar galima kažką palikti ar viską reikia išmesti, tai vat tada ir pašalino vieną kiaušidę, o antros truputį "apkarpė", bet ji dirba labai gerai - šaunuolė , "varo" už dvi thumbup.gif O po visų operacijų dar ir chemoterapiją apturėjau, žodžiu buvo daug intervencijos į mano organizmą, taigi visiškai nenuostabu, kad nepastoju.
Na ir prisiguodžiau, bet ne guostis, o veikti reikia! Aš dabar labai ryštingai nusiteikusi eiti tirtis.

P.S. tur būt labiausiai išsigąsčiau atsakymo, kad pas jus ir vyrą viskas gerai, jau geriau, kad kažką rastų ir su tuo kovoti, negu, kad viskas gerai, o vaikų kaip ir nėra.
Atsakyti
Silver 27 "gal pas mane hormonai sustreikavo (čia aš taip galvoju), nes paskutiniu metu labai daug priaugau svorio, tai sakau gal jie kalti. Na žodžiu laikas eiti tirtis."

Butinai reiketu eit issitirti skydliauke. Ji labai veikia svori ir visa kita. Kai per aktyvi skydliauke, tai svoris krenta, o kai per letai dirba - tai auga svoris.. Pas mane, tai per aktyvi skydliauke yra. Ir gydytojas sake, kad tai turejo itakos negimdiniam nestumui.. Dabar, tai sake, kad viska pradzioj ten turesiu issigydyti, o tik po to galesiu bandyt gandru ieskot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaulyteL: 08 rugsėjo 2005 - 13:40
Silver27, tau daug teko isgyventi verysad.gif , bet esi saunuole-nusiteikusi veikti mirksiukas.gif ir siaip, gerai nusiteikusi, todel tau pavyks biggrin.gif .O hormonus as geriau, tiesa.Dufastona.Pirmus 3 nestumo men.

Skydliauke irgi turi itakos, tai tiesa..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Die: 08 rugsėjo 2005 - 13:44
Tai gal ir man dėl negimdinio nėštumo buvo kalta skydliaukė? g.gif Tiesa, ji tik dabar rimtai sustreikavo, bet gal ir anksčiau nepilnai dirbo? g.gif
Aš tai žaviuosi, kad kai kurios daktarės labai stengiasi išsaugoti kiaušintakį - lopo, plastiką stato. Aš pataikiau pas tokią, kuri bac bac išpjovė visai be gailesčio, net neklausdama turiu aš bent vieną vaiką ar ne sad.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2005 09 08, 15:13)

Aš tai žaviuosi, kad kai kurios daktarės labai stengiasi išsaugoti kiaušintakį - lopo, plastiką stato. Aš pataikiau pas tokią, kuri bac bac išpjovė visai be gailesčio, net neklausdama turiu aš bent vieną vaiką ar ne  sad.gif

Va taip, bac bac, išoperavo vieną, paskui komplikuotai antrą ir pasakė, dabar galėsit IVF-ą bandyt. Ai dar tiesa, pasiūlė plastinę, bet, kad jau prof. iš Vilniaus, net nesutiko daryt, beviltiška.
Atsakyti
Tai jau taip...Svarbu, ant kokio daktaro uztaikysi, kuris operuos...Vieni stengiasi issaugoti, o kiti- bac bac ir vsio. bash.gif .Ir nesusimasto, kad gal visa gyvenima moteriai sugadino dabar...
Man viena kiausintaki operavo Raudonajam kryziuj-labai patenkinta ju darbu.Kita- Greitosios pagalb.ligoninej.Ten tai ilgai delse, savaitgali pralaike mane neoperuota, o jau kai iplyso kiausintakis, tada teikesi pirmadieni isoperuoti mane.Na,be komentaru gun_rifle.gif
Gerai , kad visgi esu po laiminga zvaigzde (sioj srity..) gimusi.
Atsakyti
QUOTE(Die @ 2005 09 08, 15:58)
Tai jau taip...Svarbu,  ant kokio daktaro uztaikysi, kuris operuos...Vieni stengiasi issaugoti, o kiti- bac bac ir vsio. bash.gif .Ir nesusimasto, kad gal visa gyvenima moteriai sugadino dabar...
Man viena kiausintaki operavo Raudonajam kryziuj-labai patenkinta ju darbu.Kita- Greitosios pagalb.ligoninej.Ten tai ilgai delse, savaitgali pralaike mane neoperuota, o jau kai iplyso kiausintakis, tada teikesi pirmadieni isoperuoti mane.Na,be komentaru gun_rifle.gif
Gerai , kad visgi esu po laiminga zvaigzde (sioj srity..) gimusi.

Klausyk, Die,
kur paciai kiausintakiu plastika dare?? g.gif
Nes mano tie kiausintakiai tokie jau prasti, kad irgi vis pagalvoju apie plastika, taciau, itariu, kad sunku issirupinti, kad tokia operacija kur padarytu?
Atsakyti
Merginos, kaip as noreciau, kad mums visoms, laukiancioms nesulaukiancioms savo maziuku, pasisektu ir nusisypsotu laime pagimdyti ir uzauginti sau paguoda senatveje clap_1.gif
Reiks nueiti i baznycia pasimelsti uz mus visas, kazkur skaiciau, kad Vilniuje, kazkurioje baznycioj yra nescios mergeles Marijos statula, tai vat reikia jos melsti, kad vaikiuka atsiustu, jei ir netiesa, tai bent jau grazu rolleyes.gif
gal kuri zinot kur ta statula?
Atsakyti
Kur musu Karamele, kaip ten jos savijauta g.gif
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2005 09 08, 16:01)
Klausyk, Die,
kur paciai kiausintakiu plastika dare?? g.gif
Nes mano tie kiausintakiai tokie jau prasti, kad irgi vis pagalvoju apie plastika, taciau, itariu, kad sunku issirupinti, kad tokia operacija kur padarytu?

"Raudonojo kryziaus" ligoninej man dare plastika.Na, nemanau, kad sunku butu issireikalauti, kad pabandytu pakoreguoti kiausintakius, plastiko idetu, jei imanoma ir pan. Tai kainuotu siek tiek, zinoma..
Atsakyti
QUOTE(Die @ 2005 09 08, 16:19)
"Raudonojo kryziaus" ligoninej man dare plastika.Na, nemanau, kad sunku butu issireikalauti, kad pabandytu pakoreguoti kiausintakius, plastiko idetu, jei imanoma ir pan. Tai kainuotu siek tiek, zinoma..

Kažin, o jei kiaušintakis senai išoperuotas- galima įdėti plastiką? g.gif
Atsakyti