QUOTE(Jurgita&P @ 2006 07 24, 19:17)
Ikisiu ir as trigrasi. As uz tai kad pasirinktumet placiu paziuru,labai gabia mokytoja. Viskasyra jos rankose. Mano vyresneleturejolaaaabai gera mokytoja, bet ir as mokykloje kas savaitelankiausi visus ketverius metus. Tiesiog buvau zmogus tarp vaiku-mokytojo-tevu. Musu klasejebuvo protiskai atsilikes berniukas. Mokytoja apie tai niekam neuzsimine. Is pradziu atsirado surmulys tarp vaiku. Pasidomejau ta pacia akimirka kas kur kaip. Kadangi pati esu buvusi mokytoja, zinau kaip sunkiai ir kai kurie net iskreiptai priima tokia zinia. Kada paruosiau klases vaikus drauge su mokytoja, tada suzinojo tevai. Labai laukiau susirinkimo kurio metu buvo visko, bet... Pradinuku isleistuvese isgirdau tikrai dideli aciu, kad suvienijau ne tik vaikus bet ir tevus, kad neliko jokiu "sluoksniu". Tiesiog reikia sviesti zmones ir rodyti darbais kad viskas yra gerai, tik truputuka kitaip.
Ir aktyvista trecioj klasej gavom, tai toks vaikas, kad ohoho, bet pritapo.
Moralas: tai kad viskasnuo jusu mokytojo ir paciu jusu informacijos pateikimo priklauso.
Juk as dar oficialiai net negloboju, o manes klausia kaip bizniukas. Kagaliu pasakyti sudziai jie visi kas toliau savo... to daikto nemato.
Ir aktyvista trecioj klasej gavom, tai toks vaikas, kad ohoho, bet pritapo.
Moralas: tai kad viskasnuo jusu mokytojo ir paciu jusu informacijos pateikimo priklauso.
Juk as dar oficialiai net negloboju, o manes klausia kaip bizniukas. Kagaliu pasakyti sudziai jie visi kas toliau savo... to daikto nemato.
ačiū,už palaikymą.O tai kad už mus visą gyvenimą kas nors pinigus skaičiuos,tai čia žinai su tuo jau susitaikiau.Suaugusius mes deja, neperauklėsim,o ir kaip pasakyt mieste yra savi privalumai savi trūkumai,gerai jei klasėj susirenka tėvai kuriems vaikų pedagoginis psichologinis lavinimas svarbiau,bet jei susirenka tas branduolys,kas daugiau piniginėj turim,va tada prasideda patys įdomumai.Sesės vaikai gi nuosavi keturi ir skirtingas auklėtojas turėjo,tai buvo labai nesunkiai galima atsirinkti,kur klasėj toną mokytoja užduoda,o kur tėvelių piniginės.