Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų paplepėjimai, kasdienybė

doh.gif Julyte, dėl Dievo, greičiau pasakyk ką nors, užpilk vandens ant įkaitusių galvų.

blush2.gif Mūsų Dainius nesisupa, bet pamenu kaip norėdavau jį ant rankų paimti tai nesuprasdavo ką noriu padaryti. Dabar tai mėgsta baisiausiai. Aš esu l. užimta ir nedažnai jį palepinu meilės valandėlėm prieš miegą, bet tai jį nuginkluoja. Baisiai mėgsta girdėti- mano Dainius, niekam neduosiu.

O supasi , mano nuomone, dėl meilės ir švelnumo trūkumo. Bet čia tam tikros meilės ir švelnumo atmainos trūkumo, tiesiog tai taip subtilu, kad negali save kaltinti , nu tiesiog kažkokie aukšti dažniai čia matyt veikia.Net nežinau kaip paaiškint.Tai jis ir nuramina save.Bet čia mano nuomonė, o gal tai tik nieko nereiškiantis įprotis.
Papildyta:
4u.gif Jurgita, kaip Tau sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Siga* @ 2006 09 27, 19:34)
paprasciausiai ner kur isiterpt,kai is tavo postu toks pyktis verzias,gal jau baigiam,nes visai nenoriu cia bartis,o ypac su tokiom moterim,kurios taip graziai aukojas,nenorejau as taves nei izeist,nei ka,tu jau labai ziuriu jautriai reaguoji i kai kuriuos pasisakymus ir iskart uzsidegi,nemanau,kad as kazka tokio jauizeidziamo parasiau,kad jau reiktu taip pykti 4u.gif

o kas del pradurtos ausytes,tai as ir buciau antros nebedurus,bet jau nebekomentuosiu ax.gif

o tau neatrodo,kad apieti žmogų,kuris tau atrodo,nei tinkamas,nei patinkamas,nesikalbėt su juo?Kartoju,mes neesam bendravusios,tu neesi toj temoj ir užuolei žmones,ir jau visiškai negaliu suprati prie ko čia aš?Tu į save žiūrėk?Tu persiskaityk postus,kurie buvo skirti tų žmonių,kurie buvo jau ir seniai rašyti ir skkirti tau,tu,tu juos įžeidei,nesupranti.Ir toliau tai darai.Gal pabaik,gerai,nes jau tikrai nusibodai.
Atsakyti
Aciu gerai Andro. Seniai pas maze buvau jau dvi savaites bet skambinu. Mokslai paskutinis pasispardymas tai baltos dienos nera. O kaip tavo dicke pas teta eina i mokykla. Ka masto?
Papildyta:
Tiesa, ir teismai vis nesibaigia dabar i spalio 10d atkele, nesmotina neatvyko kazkas ja sumuse. Kazkokiaidomi ta musu teismu sistema.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 09 27, 18:41)
o tau neatrodo,kad apieti žmogų,kuris tau atrodo,nei tinkamas,nei patinkamas,nesikalbėt su juo?Kartoju,mes neesam bendravusios,tu neesi toj temoj ir užuolei žmones,ir jau visiškai negaliu suprati prie ko čia aš?Tu į save žiūrėk?Tu persiskaityk postus,kurie buvo skirti tų žmonių,kurie buvo jau ir seniai rašyti ir skkirti tau,tu,tu juos įžeidei,nesupranti.Ir toliau tai darai.Gal pabaik,gerai,nes jau tikrai nusibodai.

na kiek supratau tu neskaitai,ka rasau,bet tiek to,bet pakartosiu TURIU TEISE BUT TOSE TEMOSE,KURIOSE NORIU IR PASISAKYT JOSE,IR NIEKO AS NEUZPUOLIAU,o siaip kadangi as nesenai radau sia tema,tai nemanau,kad kazkas isanksciau man ka nors rase ir nieko as nedarau,ATSIPRASAU,JEI TAVE TAIP JAU STIPRIAI UZGAVAU,net nesuprantu,ko taip reik karsciuotis,juk rasiau,kad baigiam,bet kaip supratau neskaitai,bet tikrai man neuzdrausi cia but blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 09 27, 19:41)
otauneatrodo,kadapietižmogų,kuristauatrodo,neitinkamas,neipatinkamas,nesikalbėtsujuo?Kartoju,mes neesambendravusios,tuneesitojtemojiružuoleižmones,irjauvisiškainegaliusupratipriekočia aš?Tuįsavežiūrėk?Tupersiskaitykpostus,kuriebuvoskirtitųžmonių,kuriebuvojauirseniairašyti irskkirtitau,tu,tujuosįžeidei,nesupranti.Irtoliautaidarai.Galpabaik,gerai,nesjautikrainusibodai.

Nieko nesuptratau schmoll.gif unsure.gif hihihi.gif Gal galima lietuviškai, a mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siga* @ 2006 09 27, 19:47)
na kiek supratau tu neskaitai,ka rasau,bet tiek to,bet pakartosiu TURIU TEISE BUT TOSE TEMOSE,KURIOSE NORIU IR PASISAKYT JOSE,IR NIEKO AS NEUZPUOLIAU,o siaip kadangi as nesenai radau sia tema,tai nemanau,kad kazkas isanksciau man ka nors rase ir nieko as nedarau,ATSIPRASAU,JEI TAVE TAIP JAU STIPRIAI UZGAVAU,net nesuprantu,ko taip reik karsciuotis,juk rasiau,kad baigiam,bet kaip supratau neskaitai,bet tikrai man neuzdrausi cia but blink.gif

nelabai suprantu visiškai ko tu nori?Labai atidžiai skaitau,ir taip ir nieko neperskaičiau,kur tu plepi apie tai ką veiki su savo vaikučiais,daliniesi patirtim,galų gale klausi.Pasisakymai tavo prasidėjo nuo,kad nepatinka Julytė ir aš.Bet tokius dalykus paprastai žmonės,jei yra mandagūs,asmeninėse žinutėse,o jei ko nesuprato,tai pasiklausia.Aš pavyzdžiui visiškai nežinau kas buvo su tom ausim Dianos,bet esu įsitikinus,kad Julytė yra suaugus moteris,žinojo ką darė,ir kaip ten buvo matė,jei būtų įdomu klausčiau,o ne smerkčiau.Kol nežinau jokių aplinkybių,kaip gali ką smerkt.
O apie tave ką gali pasakyt -atėjai ir sukėliai balaganą?
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 09 27, 19:10)
nelabai suprantu visiškai ko tu nori?Labai atidžiai skaitau,ir taip ir nieko neperskaičiau,kur tu plepi apie tai ką veiki su savo vaikučiais,daliniesi patirtim,galų gale klausi.Pasisakymai tavo prasidėjo nuo,kad nepatinka Julytė ir aš.Bet tokius dalykus paprastai žmonės,jei yra mandagūs,asmeninėse žinutėse,o jei ko nesuprato,tai pasiklausia.Aš pavyzdžiui visiškai nežinau kas buvo su tom ausim Dianos,bet esu įsitikinus,kad Julytė yra suaugus moteris,žinojo ką darė,ir kaip ten buvo matė,jei būtų įdomu klausčiau,o ne smerkčiau.Kol nežinau jokių aplinkybių,kaip gali ką smerkt.
O apie tave ką gali pasakyt -atėjai ir sukėliai balaganą?

nei as rasiau,kad nepatinka man Julyte,nei ja ar tave smerkiau,tik parasiau,kad tu labai pikta is savo postu atrodai,apie visas auklejimo ar ka kita visai nieko nerasiau ir tu iskart uzsiputojai dar labiau,ir bandau viska istaisyt,bet kuo toliau,tuo labiau matau,kad nenori tu ramintis,bet tai jau tavo problema,o del mandagumo,tai jo tau tikrai reiktu,uzuot kitom ji kisus,dabar ir man jau kraujas uzvire,jei nepatinka,tai ir praleisk mane,o ne varinek is temos,bandau graziuju viska uzglaistyt,bet kad jau nenorim,tai cia tavo reikalas,tik dabar galvoju kaip moteris,kri imasi globos gali buti tokia pagiezinga,o del ausytes pradurimo as tik rasau,kad buciau antros nebedurus,tai ka jau nebegalima savo nuomones isreikst,tai jau reiskia,kai tave pamatau forume turiu begt,lanbai noreciau tavo akis pamatyt ir tikiuosi,kad jos daug siltesnes nei tavo kalba,sekmes tau ir maziau i viska taip jautriai reaguok,maziau pykciu,gyvenimas graziau atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siga* @ 2006 09 27, 20:20)
nei as rasiau,kad nepatinka man Julyte,nei ja ar tave smerkiau,tik parasiau,kad tu labai pikta is savo postu atrodai,apie visas auklejimo ar ka kita visai nieko nerasiau ir tu iskart uzsiputojai dar labiau,ir bandau viska istaisyt,bet kuo toliau,tuo labiau matau,kad nenori tu ramintis,bet tai jau tavo problema,o del mandagumo,tai jo tau tikrai reiktu,uzuot kitom ji kisus,dabar ir man jau kraujas uzvire,jei nepatinka,tai ir praleisk mane,o ne varinek is temos,bandau graziuju viska uzglaistyt,bet kad jau nenorim,tai cia tavo reikalas,tik dabar galvoju kaip moteris,kri imasi globos gali buti tokia pagiezinga,o del ausytes pradurimo as tik rasau,kad buciau antros nebedurus,tai ka jau nebegalima savo nuomones isreikst,tai jau reiskia,kai tave pamatau forume turiu begt,lanbai noreciau tavo akis pamatyt ir tikiuosi,kad jos daug siltesnes nei tavo kalba,sekmes tau ir maziau i viska taip jautriai reaguok,maziau pykciu,gyvenimas graziau atrodo 4u.gif

pasinaudosiu patarimu,apeiti,bet atėjus,nei čia,nei kokioj kitoj temoj suaugusių žmonių auklėjimu neužsiimk.Jei nepastebėjai,tai mes čia ne viena apie kitą(kaip tu kad pradėjai),o apie savo vaikus kalbam.Nė vieno žodžio neišgirdau,kad būtum pasisakius apie vaiką,dar apie kažką.
Beje,niekad nepagalvojai,kad su kai kuo tiesiog esam ir pažystami,ir matomai bendraujam asmeniškai 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,ir kalbam taip,kaip suprantam viena kitą.Nugi netinka kaip yra atsidaryk savo temą ir kalbėk ten.Užglaistyt,įdomiai glaistai,kuo toliau tuo labiau įžeidinėji,nemanai,kad paprasčiausias užglaistymo būdas yra pasakyti-atsiprašau.Perskaityk dar kartą nuo ko tu bendraut pradėjai,va kokį postą ,su asmeniniu kreipimusi į mane parašei,gal suprasi ką nors.Man atrodo,kad tu labiau į dukras tinki,nei į auklėtojas.
Atsakyti
000189.gif tavo pykciui ner lygiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2006 09 27, 18:40)
Tai jis ir nuramina save.Bet čia mano nuomonė, o gal tai tik nieko nereiškiantis įprotis.

drinks_cheers.gif man irgi taip atrodo o ir gydytoja taip sake kad tai iprotis ir jis su laiku turi buti isaugamas. Nezinau , bet man ji patare drausti ir neleisti suptis. Bet kad tas draudimas, pasakau ir prisninga doh.gif
Sakes mano bernai troba griauna doh.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti

Labas vakaras mielosios 4u.gif

O tai rudens gražumėlis,bobų vasara nuostabi,vaikam smagumėlis dar su vasariniais rūbais dūkti 4u.gif O pas mus kaime tai iš viso labai gražu ax.gif ,gėlės žydi,žolytė žaliuoja ,kad vos kas kelios dienos su žoliapjove po sodą lakstom ax.gif Obuoliai pupsi,krisdami ,kad net naktį pabundu nuo to duslaus garso...O vaikam gera...tiem kurie spėja paruošti pamokas...o jų kažko vis mažiau norinčių ruoštu g.gif Tai kankinuosi ir aš kartu sėdėdama...skaitydama ir aiškindama...
Mano hiperiukas...patirtim ir bėdom dalinuosi hiperaktyvių vaikų temoje...

Noriu pasigirti...nuo šiandien pradėjau lankyti vairuotojų kursus...Pagal mano amžių jau labai vėlokai...bet .kad baisus noras užėjo biggrin.gif Kieme trys mašinos,o kai susirgo vyras...pas kaimynus laksčiau,kad kas pavežtų...O mano vaikų vežiojimas...būreliai,pramogos,pamoks baigiasi labai skirtingu laiku...Būtinybė mirksiukas.gif ,kad tik drąsos nepritruktų g.gif

o kai mokėsiu vairuoti smile.gif bet kur nulėksiu,mytuką organizuojant,atstumas nebus problema smile.gif

Ar globojate kas nors paaugliu?,labai norėčiau ta tema paplepėti.

O kad vaikučius reikia myluoti ir čiūčiuoti tongue.gif ,tai čia tiesa,praktika didžiulė mano ir patirtis užtikrinta.Nes amžius nesvarbu,maniškiai 6 vaikai nuo 6 metų iki 14,bet paglostyti,pamyluoti,patapšnoti,pačiūčiuti 4u.gif ,didesni stumia mažuosius ir mane prispaudę fotelyje kai katiniukai glaudžiasi...Taip gera pasidaro širdyje...žvelgiant į laimingas vaikų akeles...va dėl ko verta gyvenime daug ką atiduoti,nes daug ir gauni,vidinio džiaugsmo ir palaimos...

Na aš čia išsiplėčiau...nešu visiem po bučkį į loveles ir Labanakt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2006 09 27, 20:12)
  Ar globojate kas nors paaugliu?,labai norėčiau ta tema paplepėti.

pas mane 17-metis 4u.gif
Atsakyti