Labas vakaras mielosios
O tai rudens gražumėlis,bobų vasara nuostabi,vaikam smagumėlis dar su vasariniais rūbais dūkti

O pas mus kaime tai iš viso labai gražu

,gėlės žydi,žolytė žaliuoja ,kad vos kas kelios dienos su žoliapjove po sodą lakstom

Obuoliai pupsi,krisdami ,kad net naktį pabundu nuo to duslaus garso...O vaikam gera...tiem kurie spėja paruošti pamokas...o jų kažko vis mažiau norinčių ruoštu

Tai kankinuosi ir aš kartu sėdėdama...skaitydama ir aiškindama...
Mano hiperiukas...patirtim ir bėdom dalinuosi hiperaktyvių vaikų temoje...
Noriu pasigirti...nuo šiandien pradėjau lankyti vairuotojų kursus...Pagal mano amžių jau labai vėlokai...bet .kad baisus noras užėjo

Kieme trys mašinos,o kai susirgo vyras...pas kaimynus laksčiau,kad kas pavežtų...O mano vaikų vežiojimas...būreliai,pramogos,pamoks baigiasi labai skirtingu laiku...Būtinybė

,kad tik drąsos nepritruktų
o kai mokėsiu vairuoti

bet kur nulėksiu,mytuką organizuojant,atstumas nebus problema
Ar globojate kas nors paaugliu?,labai norėčiau ta tema paplepėti.
O kad vaikučius reikia myluoti ir čiūčiuoti

,tai čia tiesa,praktika didžiulė mano ir patirtis užtikrinta.Nes amžius nesvarbu,maniškiai 6 vaikai nuo 6 metų iki 14,bet paglostyti,pamyluoti,patapšnoti,pačiūčiuti

,didesni stumia mažuosius ir mane prispaudę fotelyje kai katiniukai glaudžiasi...Taip gera pasidaro širdyje...žvelgiant į laimingas vaikų akeles...va dėl ko verta gyvenime daug ką atiduoti,nes daug ir gauni,vidinio džiaugsmo ir palaimos...
Na aš čia išsiplėčiau...nešu visiem po bučkį į loveles ir Labanakt