Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(rolyte @ 2010 05 25, 16:26)
ech.. tikrai nesmagu, kad taip gaunasi, blogiausiu atveju teks pasibaigti darbus, nors taip norėtųsi jau gauti pilną.. g.gif
paukščiukas noriu paklausti, koks pas tave linas? 32ct? galvoju ar per vieną siūliuką siuvinėti ar per du, dar nepasibandžiau, nes dabar Aidos grupės darbelį darau.. o taviškiai paukščiukai labai žavūs 4u.gif

mano 28 ewas

gal nesiuvinėk per vieną, ką ax.gif ax.gif ax.gif

einu peržvelgsiu kokia aidos grupė belieka doh.gif
Papildyta:
O gal čiolė dar spėtu prisijungti g.gif , turputi luktertume, bet paskum viskas išsilygintu

Čiollleeee atsiliepk, mum tavęs reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
galiu susisiekt su ciole 4u.gif ji medziagos neturi verysad.gif gris birzelio vidury...
Papildyta:
kalbinu grassim ir bani
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gaila, kad taip atsitinka, kad paskutinę akimirką įnirtingai prašosi, o paskui palieka schmoll.gif Vienu metu ir aš galvojau apie pasitraukimą, bet pamąsčiau, kad negražu bus merginas nuvilti, nes jau darbai pradėti. Maniau nesuspėsiu per savo darbus. Bet kai labai nori... Pasistengiau surikiuoti visus savo darbus ir aš jau įsivažiavau. Dabar labai džiaugiuosi, kad nepasitraukiau thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(rolyte @ 2010 05 25, 17:26)
ech.. tikrai nesmagu, kad taip gaunasi, blogiausiu atveju teks pasibaigti darbus, nors taip norėtųsi jau gauti pilną.. g.gif

Mano darbelis sugrįš pas mane su vienu tuščiu langeliu. Taip jau susiskirsčiau. Teks pačiai pabaigti iki pilno darbo. Bet bus gerai kaip bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Visos darbų ir reikalų turim, bet jei jau pradedam, tai pradedam (nekalbu apie kelias merginas, kurios tikrai turi svarbių priežasčių) smile.gif Pagalvojau, kad derinti prie planų šį žaidimą galimą. Niekas nesupyks, jei vieną kartą per kelias dienas darbą išsiuvinėsiu, o kitą kartą užtempsiu iki paskutinės minutės. smile.gif
Atsakyti
Rodausi su savo išsiuvinėtu darbeliu. Jis bus centre... Spalvos ryškesnės realybėj... mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 05 25, 18:23)
Rodausi su savo išsiuvinėtu darbeliu. Jis bus centre... Spalvos ryškesnės realybėj... mirksiukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif superr superrrrrrrrrr wub.gif

Gal garsiai pašūkaut siuvinėjimo temoje, kad reikia vienos merginos g.gif
Atsakyti
Paukščiuk, man tavo paukščiukai nerealūs. Kažkas tokio švelnaus, neapsakomai mieli bigsmile.gif

Va radau vienam forume parašyta kaip užrakinti albumą. Gal taip? Aš tai nesusigaudau.. blush2.gif
tiesiog yra toks dalykas, kai irasai pasvorda tada uzsirakina.
ji rasi: salia fotoalbumo prosiloginus yra edit properties, tada i laukeli access pasword irasai slaptazodi ir viskas, albumas uzrakintas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 25 gegužės 2010 - 18:30
pagaliau isiuvinejau savo vargo bite doh.gif clap.gif

user posted image

ir jau sestadieni galesiu keistis biggrin.gif

dabar geriau karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 25 gegužės 2010 - 18:46
Uodegyte, sumažink nuotrauką doh.gif

Gal norėsi su manimi keistis? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 25 gegužės 2010 - 18:44
uodegyteeeeeeeeee trink foto
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2010 05 25, 19:30)
Paukščiuk, man tavo paukščiukai nerealūs. Kažkas tokio švelnaus, neapsakomai mieli bigsmile.gif

Va radau vienam forume parašyta kaip užrakinti albumą. Gal taip? Aš tai nesusigaudau.. blush2.gif
tiesiog yra toks dalykas, kai irasai pasvorda tada uzsirakina.
ji rasi: salia fotoalbumo prosiloginus yra edit properties, tada i laukeli access pasword irasai slaptazodi ir viskas, albumas uzrakintas

ačiū, mano vyras nėra gyręs nei vieno mano darbo, o šių paukščiukų pats pasiprašė bigsmile.gif

Aš savo albumus esu kelis užsirakinus, o va dabar niekiap neberandu, juokinga, bet tiesa doh.gif
Atsakyti
Uodegyte, sumažink nuotrauką

zinau zinau fear.gif o kaip,parasiau adminei,o ji sutvarkys?atleiskit.... verysad.gif
Atsakyti