Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(Florestina @ 2010 05 26, 12:02)
Aš irgi norėjau tai pasiūlyti, nes ten tikrai užsirakina.
Va per čia: http://login.fotki.c.....ic.fotki.com/
Papildyta:
Pavadinimas: RRprocesai
Slaptažodis: siuvinejimas

meta klaidą, neleidžia prisijungti g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 26, 13:22)
meta klaidą, neleidžia prisijungti  g.gif

Biskį susipainiojau, seniai ten bekūriau albumą, ten viskas pagal vartotojo vardą eina.

Vartotojo vardas: Florestina

Slaptažodis: siuvinejimas
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif keletą dienelių nebuvau ir jau pasikeitimai - nebėra vienos dalyvės, gaila.. unsure.gif Procesai visų labai fainučiai thumbup.gif Aš taip pat noriu kuo greičiau pradėti,bet sesiją paankstino,tai visas laikas tik mokslui doh.gif Ech,kaip atsibodo.. Geriau sėdėčiau sau ir siuvinėčiau. Taip ramina šis užsiėmimas ax.gif
Atsakyti
na o as dabar galiu ramiai laukti egzamino :cool: taip kad kibsiu i darba is visu jegu.
Atsakyti
kokie gražūs procesiukai 4u.gif Aš šiandien irgi prisėsiu prie savo kalėdinio paveikslėlio.

Noriu paklausti, o kodėl jūs norite slėpti procesiukus? Man asmeniškai būtų labai smagu stebėti, kaip pildosi mano medžiagos gabaliukas rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na taip iprasta rr'uose. ir buna labai didelis nustebimas ir dziaugsmo daug kai pagaliau gauni savo medziaga. o jei stebet tai jokios intrigos neliks...
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2010 05 26, 15:50)
na taip iprasta rr'uose.  ir buna labai didelis nustebimas ir dziaugsmo daug kai pagaliau gauni savo medziaga. o jei stebet tai jokios intrigos neliks...

verysad.gif tiek laiko reiks laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 26, 16:00)
verysad.gif tiek laiko reiks laukti  doh.gif

dirbti reiks, o ne laukti, juk kitom merginom siurprizus darysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, kuri buvot įmetus parodyti šriftą, kurį galima panaudoti pasirašant po savo darbeliu?
Gal vėl galit įmesti? Aš turiu, bet mano raidės 5 kryželių aukščio. Gal yra mažesnių? g.gif
Atsakyti
turiu as
ryt imesiu
snd vaikas is kauno grizo... smile.gif
Atsakyti
Sveikos

tik nebuvau kelias dienas o jos va kiek pripliurpė. Jau pradėjau siuvinėt tik va GA negavau kelių siūliukų kur dar galima Vilniuj nusipirkt Dmc siūliukų?
Atsakyti
Basanavičiaus gatvės gale, beveik ant kampo su Pylimo g. yra Casa Lana siūlų parduotuvė, ten DMC po 2lt mirksiukas.gif
Atsakyti