Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kam taip buvo - kryžiuoja kojas

Mums beveik 8 mėn., jau kokių porą mėn. mano dukrytė ištisai kryžiuoja kojas ir steni iki suprakaitavimo ir paraudonavimo, kol galiausiai tampa irzli. Kiek skaičiau jei būtų pilvo diegliukai, kurie kankino, kai buvome visai mažytės, reaguotų vaikas kiek kitaip. Buvome pas gydytojus, paspaudė pilvuką ir diagnozė-greičiausiai netinkamas maistas. Maitinu ir taip jau visiškai susmulkintą ekologišką maistą (morką-veršieną-moliūgas-bulvė), kad tik virškintų lengviau, ryte ir vakare duodu manų košytę.
Kai užsiėmus žaidžia kurį laiką nesteni.
Nebežinau, kaip jai padėti, ar laukti kol savaime praeis?
Gal kam pasitaikė panašiai???
Atsakyti
QUOTE(agnespas @ 2010 05 13, 16:44)
Mums  beveik 8 mėn., jau kokių porą mėn. mano dukrytė ištisai kryžiuoja kojas ir steni iki suprakaitavimo ir paraudonavimo, kol galiausiai tampa irzli. Kiek skaičiau jei būtų pilvo diegliukai, kurie kankino, kai buvome visai mažytės, reaguotų vaikas kiek kitaip. Buvome pas gydytojus, paspaudė pilvuką ir diagnozė-greičiausiai netinkamas maistas. Maitinu ir taip jau visiškai susmulkintą ekologišką maistą (morką-veršieną-moliūgas-bulvė), kad tik virškintų lengviau, ryte ir vakare duodu manų košytę.
Maniškis steni iki paraudonavimo ir suprakaitavimo, kai kakoja. Gal mažiukė negali išsikakoti? g.gif
Atsakyti
Buvo mums, kai buvo 3 mėn. Bet kryžiavo tik vieną kojytę. Būtinai apsilankykit pas neurologą ir kuo skubiau. Mums neurologė ir pastebėjo. Išvada-padidėjęs raumenų tonusas. pasak neurologės, kryžiuoti kojas kūdikiai gali tik iki 1 mėn. Paskui tas refleksas turi išnykt. Gal anksčiau nepastebėjot, o gal raumenukų įtampa tik dabar pasireiškė. Sėkmės, parašykit kaip sekės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnespas @ 2010 05 13, 15:44)
Mums  beveik 8 mėn., jau kokių porą mėn. mano dukrytė ištisai kryžiuoja kojas ir steni iki suprakaitavimo ir paraudonavimo, kol galiausiai tampa irzli. Kiek skaičiau jei būtų pilvo diegliukai, kurie kankino, kai buvome visai mažytės, reaguotų vaikas kiek kitaip. Buvome pas gydytojus, paspaudė pilvuką ir diagnozė-greičiausiai netinkamas maistas. Maitinu ir taip jau visiškai susmulkintą ekologišką maistą (morką-veršieną-moliūgas-bulvė), kad tik virškintų lengviau, ryte ir vakare duodu manų košytę.

O dantukai nedygsta?
Atsakyti
Kas leme Jusu apsisprendima del manu koses?
Kiek man zinoma, tai prasciausias kruopu pasirinkimas.
Atsakyti
Manų košė rekomenduojama nebent tiems, kam trūksta svorio, o vitaminų, mineralų atžvilgiu ji tikrai nevertinga schmoll.gif
Atsakyti
Manų košę valgome, nes labai patinka, bandžiau duoti kukurūzų-viską išspjauna. Turime jau šešis dantukus ir kiek stebiu kol kas daugiau neauga.
Pas neurologą buvome gal prieš mėnesį-sakė padidėjas kojyčių raumenų tonusas, išrašė raminančių ir sakė reikalingi masažai g.gif Mūsų gydytoja jau šneka, kad masažai tokio amžiaus vaikui jau neefektyvūs ir žodžiu jų neskyrė. Rašausi greičiausiai vėl pas šeimos gydytoją, nes nebežinau kas jai darosi doh.gif
Beje apetitas geras, miega normaliai ir išmatos normalios, gana lengvai išsituština, bet tos sukryžiuotos kajytės varo į neviltį verysad.gif
Atsakyti
mano subjektyvia nuomone, turit gera pusdurne gydytoja. g.gif masazus, mankstas vaikui ir dar karta masazus, mankstas!
Atsakyti
Aš irgi tos nuomonės, kad kuo skubiau reikia masažų, nes čia dėl raumenų įtempimo
Atsakyti
QUOTE(NONsposata @ 2010 05 18, 12:55)
mano subjektyvia nuomone, turit gera pusdurne gydytoja.  g.gif  masazus, mankstas vaikui ir dar karta masazus, mankstas!

Pritariu dėl gydytojos hihihi.gif , matyt taupo poliklinikos pinigus. Aš tai pasiėmiau masažistės tel.nr. ir asmeniškai tariuosi, nes nemokamai tik savaitę(5) masažų davė mad.gif .
Atsakyti
Masazus galima daryti bet kokio amziaus. Tiesiog iki metu jie efekto daugiau duoda. MMes dabar pradejom darytis del permazo raumenuu tonuso, seniai norejau, buvom pas neurologe, tai liepe pavaikscioti i manksteles, o nuo masazistes gavom velniu, kad taip igai tempem.
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2010 05 18, 17:27)
Pritariu dėl gydytojos  hihihi.gif , matyt taupo poliklinikos pinigus. Aš tai pasiėmiau masažistės tel.nr. ir asmeniškai tariuosi, nes nemokamai tik savaitę(5) masažų davė mad.gif .

Jums bent 5 masazai nemokami, pas mus poliklinikoj ir vienas masazas kainuoja doh.gif
Seip masazai manau yra reikalingi, turejom bedu su nugaryte, tai viskas susitvarke, po keliu masazu jau matesi pagerejimas. Nuo ju blogiau tikrai nebus smile.gif 4u.gif
Atsakyti