Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kam taip buvo - kryžiuoja kojas

mano leliukas nekryziavo koju bet truputi padukus i vidu suko tai mus nusiunte pas kineziterapeuta kortelej buvo parasyta kad kryziouja kojas,kineziterapiautas sake kad neurologas itare cerebrini paralyziu (mat koju kryziavimas yra cerebrinio paralyziaus simptomas) man taip sake..bet pas mus net i kryziavima nebuvo panasu,ir aisku viskas tvarkoj..
Atsakyti
Hmm...mano mergytė kaip ir nekryziuoja kojyciu, bet buna kad keliukus suglaudzia ir pati visa taip susispaudzia kaip akmenukas. Buna ir paraudonuoja ir suprakaituoja biski. Man visi sako isaugs isaugs, bet kad jau ilgokai taip daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 12 02, 13:43)
Hmm...mano mergytė kaip ir nekryziuoja kojyciu, bet buna kad keliukus suglaudzia ir pati visa taip susispaudzia kaip akmenukas. Buna ir paraudonuoja ir suprakaituoja biski. Man visi sako isaugs isaugs, bet kad jau ilgokai taip daro  g.gif

Ką gydytoja sako?
Aš manau, kad jūsų vaikui masažų reikia
Atsakyti
O tai ka jeigu kazka panašaus daro tai cia vienareikšmiškai raumenų tonusas ? Dar neklausiau gydytojos, kazkaip niekad neuzastrinau kad cia kokia problema, nes vystosi pagal visus grafikus dar net greičiau ir šiaip zvalus linksmas vaikas
Atsakyti
mano vaiks visas kaip stygą įsitempęs, kaip malka pasidaro, kumštukai sugniaužti, tai vienareikšmiškai skirti masažai. Praėjo 10 dienų kursą viskas susitvarkė.
Man tai nenormalu pasirodė, aš iškart gydytojai pasakiau. Ir dar vieną fintą darydavo - įsitempia visu kūnu ir kelia pilvą lyg tiltelį norėtų daryt.
Jūsų ir sėdi, ir vartos, šliaužioja?
Atsakyti
Mano mazutei 10 men jau bando pati vaikščioti, o tas niurkymasis tai toks epizodinis dažniausiai rytais kelias minutes pasigniauzo. Kartais ilgiau kartais tik truputi prisispaudzia
Papildyta:
O keliu menesiu kudikiam nustato ta padidejusi raumenų tonusa,, man jinai gal pries du tris mėnesius pradėjo taip idomiai kuistis ankciau nepastebėdavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 03 gruodžio 2013 - 12:54
Nu va buvom pas neurologa, sakė viskas tvarkoj, jokio raumenu hipertonuso, išaugs bėgant laikui, greičiausiai šiaip toks "nikis" yra ir tiek...
Atsakyti