Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas ir darbas Danijoje

QUOTE(Kokosė @ 2012 01 03, 16:14)
Laba  4u.gif

Gal galėtumėte įmesti nuorodų, kur būtų galima rasti Danijos darbo skelbimus?

Sveika 4u.gif

Štai keli: http://www.jobzonen.dk/jobsoeger
http://www.jobindex.dk/
https://job.jobnet.d.../frontpage.aspx

Sėkmės paieškose 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galetumet kas pasakyti kiek Danijoje kainuoja BLEER BLEIER sauskelnes 7-16kg dydzio? ax.gif MB pusbrolis ten dirba tai jei tinkama kaina butu galeciau paprasyt jo, galparvestu bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2012 01 08, 19:12)
Sveikos. Gal galetumet kas pasakyti kiek Danijoje kainuoja BLEER BLEIER sauskelnes 7-16kg dydzio? ax.gif MB pusbrolis ten dirba tai jei tinkama kaina butu galeciau paprasyt jo, galparvestu bigsmile.gif

esu pirkus jas tik viena karta ax.gif Man asmeniskai jos storos ir kietokos. Bet kainos jau nebepamenu. Ju yra pirkti Rema 1000 parduotuvese.
Mes naudojam Vibelle, kuriu yra pirkti Aldi parduotuvese. Man tai jos superines ir vienos is pigiausiu. Gal kitos merginos, kurios perka, parasys kaina BLEER BLEIER sauskelniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2012 01 08, 19:12)

Uzeik pas Danijos plepiu http://www.supermama...?...02055&st=24 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2012 01 09, 15:00)
esu pirkus jas tik viena karta  ax.gif  Man asmeniskai jos storos ir kietokos. Bet kainos jau nebepamenu. Ju yra pirkti Rema 1000 parduotuvese.
Mes naudojam Vibelle, kuriu yra pirkti Aldi parduotuvese. Man tai jos superines ir vienos is pigiausiu. Gal kitos merginos, kurios perka, parasys kaina BLEER BLEIER sauskelniu  4u.gif

o kiek vibelle kainuoja? viena pazystama gyre BLEER BLEIER tai sakau panadytume ax.gif dabar siaip pampers naudojam, bet cia LT jos labai sparciai brangsta doh.gif

QUOTE(fillipa @ 2012 01 09, 15:02)

o, aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2012 01 09, 14:15)
o kiek vibelle kainuoja? viena pazystama gyre BLEER BLEIER tai sakau panadytume ax.gif dabar siaip pampers naudojam, bet cia LT jos labai sparciai brangsta doh.gif

Vibelle 7-18kg, 80vnt pokas kainuoja 80kr (apie 40Lt)
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2012 01 09, 15:24)
Vibelle 7-18kg, 80vnt pokas kainuoja 80kr (apie 40Lt)

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Danijos-LT pleputės 4u.gif

Neseniai ir mes atsikraustėm į DK. Gyvenam netoli Aalborg miesto, tad jei yra norinčių susibendrauti, parašykite oliuka@yahoo.com ax.gif ir gal bus visai smagu kartu thumbup.gif

Sauskelnės REMA1000 BLEER BLEIER asmeniškai man nepatiko schmoll.gif storos, kietos ir dar šlapimo kvapą kažkaip sustiprina doh.gif kaina 50 kronų už 50 vnt. O patiko iš ALDI parduotuvės VIBELLE 80 kronų už 80 vnt. Tiesa, naudojam 4 dydį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oliuka: 10 sausio 2012 - 14:08
QUOTE(oliuka @ 2012 01 10, 14:06)
Sveikos Danijos-LT pleputės  4u.gif

Neseniai ir mes atsikraustėm į DK. Gyvenam netoli Aalborg miesto, tad jei yra norinčių susibendrauti, parašykite oliuka@yahoo.com  ax.gif ir gal bus visai smagu kartu thumbup.gif

Sauskelnės REMA1000 BLEER BLEIER asmeniškai man nepatiko  schmoll.gif  storos, kietos ir dar šlapimo kvapą kažkaip sustiprina  doh.gif kaina 50 kronų už 50 vnt. O patiko iš ALDI parduotuvės VIBELLE 80 kronų už 80 vnt. Tiesa, naudojam 4 dydį  mirksiukas.gif

sveika, prie kasdieniniu plepesiu, junkis cia Danijos pleputes mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va parveze MB pusbrolis pampiu bet ne tokiu kokiu prasiau, o PAMPERS biggrin.gif gal zinot kiek Danijoj kainuoja PAMPERS 58vnt pakis, kazkaip per didele kaina jis man pasake g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2012 01 10, 19:53)
nu va parveze MB pusbrolis pampiu bet ne tokiu kokiu prasiau, o PAMPERS biggrin.gif gal zinot kiek Danijoj kainuoja PAMPERS 58vnt pakis, kazkaip per didele kaina jis man pasake g.gif

Kainos čia skirtingos smile.gif buna pigiai per akcija ir brangiai kai paprasta kaina. As tiksliai nepamenu Pampers kainos (senai jų atsisakėme), bet liktais man iseidavo 1kr/45cnt. ud vieneta. As stengdavaus pirkti kai buvo geros nuolaidos/akcijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fillipa: 10 sausio 2012 - 21:20
QUOTE(fillipa @ 2012 01 10, 22:15)
Kainos čia skirtingos  smile.gif buna pigiai pagal akcija ir brangiai kai paprasta kaina. As tiksliai nepamenu Pampers kainos (senai jų atsisakėme), bet liktais man iseidavo 1kr/45cnt. ud vieneta

o cia kaina su akcija kai buna paraset? g.gif nes man kur parveze tai o,78cnt. uz vieneta iseina blink.gif
Atsakyti