Labų dienų
Vasara gimusi, kaip smagu tave čia matyti, apsireišk dažniau, linkiu tau įkvėpimo! Skrebini retai, bet taikliai
Neandartalietės albumukas ir mane sužavėjo

Preciziškai pagamintas.
Irunia, išties, sakyk ką nori, bet sukūrei skrebuką.

Pastaruoju metu mes kalbam apie tai, kad visai nebūtina skrebe naudoti tik specialias priemones. Ir ne tik kalbam, bet ir naudojam paprastas, namie rastas priemones. Buvo net vienas konkursas šia tema, reikėjo sukurti skrebuką nenaudojant specialių priemonių. Tavasis labai tiktų anam konkursui.
Keista, sakai, kad matai skrebinimą ant kiekvieno kampo. Keista. Nes man atrodė, kad apie skrebą žino dar nedaug lietuvių. Džiugu, jei jis kyla ant bangos

Bet kad jis jau būtų visiems įgrisęs - jokiu būdu nesutinku

Vis dėl to tai dar naujiena Lietuvoje.
Rodausi ir aš su dar karštu blynu

O buvo taip: visai neseniai su bendradarbe per pietų pertrauką prekinomės IKIUKE. Prie kasos iš įpročio ėmiau apžiūrinėti stendą su lipdukais. Nors jau seniai nebeperku lipdukų, bet įpročio sustoti prie stendo dar neatsikračiau.
Akys užkliuvo už šių lipduku su šuniukais. "Man jų nereikia!"- tariau sau mintyse ir nusisukau.

Bet staiga į galvą šovė puiki mintis: "Juk turiu dukrytės nuotrauką, kur ji tupi apsikabinusi šunį - šie lipdukai puikiai tiks skrebinimui!" Taigi, įkvėpimas gali užklupti ir parduotuvėje.
Prisiminiau Scrap8 darbelį apie Adomuką ir beždžionėles - ir panorau jį liftinti. Jis puikiai tiko mano idėjai realizuoti. Tai geras pavyzdys, kaip galima panaudoti lipdukus skrebinime. Ypač kai turi jų visą kalną.
Lipdukus prilipdžiau prie kartono ir iškirpau. Kraštus padildinau. Prie LO lipdžiau su 3D lipniom pagalvėlėm - gavosi neblogi savadarbiai
chipboard puošybos elementai.

Pavadinimą išpjausčiau su Slice.