QUOTE(Irunia @ 2010 06 02, 14:21)
Tiesa, dar vienas pastebėjimas - darot tikrai ne dėl savo vaikų, o dėl savęs. Nes suaugusiems jiems to gali visai ir nereikėti

Čia iš asmeninės patirties. Tiesiog teko kraustyti mirusio giminaičio "turtus". Jam tikrai daug ką reiškė ir žiebtuvėlių kolekcija, ir kitokios smulkmenos. Mums tai - tiesiog dar viena prikrauta dėžė, su kuria nežinai ką daryti. Lyg ir gaila išmest, bet kur dėti nežinai.
Vėl išlindo mano mergeliška bumbėjimo prigimtis 
Is dalies sutinku, kad darau del saves - nes man tai didelis malonumas. Relaksacija ir atsvara tam, ka darau darbe. Jeigu man paciai nepatiktu, tai tikrai nedaryciau, nesvarbu, kas ir kaip labai prasytu. Bet mano seimai patinka tai, jie laukia, ka naujo padarysiu, ir man tai dar didesnis dziaugsmas, nes jauciu ju palaikyma. (Beje, vaiku neturiu

)
Ziebtuveliu kolekcija nepapasakoja istorijos, koks zmogus buvo. O nuotraukos, aprasymai - gali. As, budama smalsi, visad susidomejusi klausau gimines istoriju, bet jos uzsimirsta, ir tada labai gaila buna, kad jos nebuvo niekur uzfiksuotos. Butent del sitos priezasties darau musu senos sodybos mini albuma, kuriame prasysiu senelio bei tecio palikti savo irasus. Nes nenoriu, kad istorijos uzsimirstu.
Bet aisku, cia kiekvienam savo

Ir man labai smagu, kad turim sita foruma, kuriame galime padiskutuoti. Ir faina, kad Irunia tokia tema uzvede
Papildyta:QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 02, 14:31)
Atrodo kvaila kad tokie mazmozai kaip popieriukai, SB irankiai ir visa kita man sukelia kaifa...bet, istikruju, nuejus i skrebo parduotuveles jauciu adrenlino jausma. Kitiem tai golfas, masinos,...mano MB tai Apple/Mac parduotuves- jame matau ta pacia israiska kokia ir mano iejus i koki Archiver's

As turiu galimybe tik internetu apsipirkineti (neskaitant skurdaus LT realiu parduotuviu pasirinkimo), bet ir tai spaudimas sukyla is laimes

O izengus i tikra "gyva" didele parduotuve galva pamesciau