ups, net nespėju sužiūrėti, kaip greitai darbuojatės

O jau darbų grožis
ader, labai patiko tavo darbas, labai gerai apgalvotos ir įgyvendintos detalės. Tokia nostalgija užliejo betyrinėjant jį
remini tik dūzgia, kaip bitė Maja... O sakei, kad nepribrendai šiam darbui

, apetitas ateina bevalgant, o branda su darbelių gausa (kas čia man, jau eilėm pradedu kalbėti

). Nežinau kodėl, bet man apskritai labai patinka tavo stilius, toks atpažįstamas, neįmantrus ir... savas.
kristi, darbas fantastiškas, aš apakus
Scrapuke, rūpestėli tu mūsų, be galo tau dėkinga, atlikus tokį didelį ir gerą darbą ir dėl to, kad aukoji savo laiką dėl mūsų. Prie lietuviškojo priemonių pasirinkimo, tavo darbas mums neįkainojamas
Papildyta:shrekiuke, man labai norisi gėlių, tokių kaip shabby chic stiliuje deda, 3D rankom gamintų iš audinio šifoninio, šilkinio ar pan. Dar kristaliukų reikėtų, žvilgesio.
Dėl užrašo, man irgi kliūna žodis "diena". Ant tos gėlytės jis toks nesvarbus atrodo, lyg tarp kitko. O mano akim žiūrint vestuvės, tai ne "diena", o "DIENA", ta prasme, kad reikšminga diena iš didžiosios D, tai ir pavadinime turėtų atrodyti reikšmingai. Aš ją dėčiau kampu žodžiui "mūsų", t. y. apačioje po nuotrauka. O darbo pradžia tai labai graži ir skoninga