Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

Drąsiai galite pleistrą naudoti.
Atsakyti
Laba diena, norejau pasiteirauti ar man tiktu pleistras? mano svoris apie 90 kg? ir jei ne tai kokia geriausia apsisaugojimo priemone?
Atsakyti
Tiktų.
Atsakyti
"Kaip neseniai pranešė New York Post kontraceptinis pleistras nuo 2002m. atsakingas jau už 17 moterų mirtis, kurių amžius buvo nuo 17 iki 30 m. Pleistras buvo reklamuotas su supermodelėmis ir olimpinėmis atletėmis kaip kontraceptinių tablečių alternatyva. Ortho Evra pleistro gamintojas Ortho-McNeil, sakė, kad pleistras patogesnis, nes jį reikia kartą savaitėje pakeisti, o tabletes reikia ryti kasdien. NYU Medical Center ginekologas ir profesorius Dr. John Quagliarello sako, kad tokie faktai verčia susirūpinti. Nes labai didelis mirčių skaičius. Ortho Evra pleistras išskiria kontraceptinius hormonus į moters kraują per odą. Šie hormonai gali sukelti lemtingą širdies infarktą, priepuolius ar kraujo trombus. NEW YORK, September 21, 2004 (LifeSiteNews.com)
Lifeissues.net Newsletter 251 Populiaraus kontraceptinio pleistro Ortho Evra gamintojas Johnson and Johnson padalinys Ortho McNeil 2005 11 10 perspėjo milijonus moterų, kad pleistre yra žymiai didesnės hormono dozės ir susidaryti kraujo krešuliams rizika yra žymiai didesnė. Taip pat neigiamų pašalinių pasekmių tikimybė yra daug didesnė, nei buvo teigta anksčiau. Dirbtinio hormono estrogeno kiekis yra didesnis 60%, nei tipinėse kontraceptinėse piliulėse, nes chemikalai patenka į kraują ir iš organizmo pašalinami skirtingai, nei vartojant piliules."

norejau pasiterauti ar tai tiesa? ir ar tai priklauso nuo kiekvienos organizmo?

Atsakyti
Apie tai jau rašiau.
Atsakyti
Sveika miela gydytoja,stai ko noreciau Jusu pasiteirauti. Naudoju KP jau 1.5 metu,sveikata nesiskundziu, jauciuosi gerai. Keiciu ji sekmadieniais. 4-ta savaite kaip jo neklijuoju, dazniausiai susergu apie ketvirtadieni ir kraujuoju visa savaitgali. Taigi,norejau pasiteirauti ar as galiu pakeisti KP klijavimo diena, sakykim klijuoti ji nebe sekmadieni o ketvirtadieni (tada kraujuosiu kitos savaites pradzioje ir man tas butu patogiau, nei savaitgalis) Kazkada apie tai man buvo uzsiminusi viena gynekologe,bet tada ta tema buvo man neaktuoli. Ji minejo,kad tai imanoma. Ar Jus galite man parasyti nuo kada reiketu pakeisti klijavimo diena. Dabar yra 2-oji klijavimo sav. liko dar viena savaite ir ketvirtaja nebeklijuosiu pleistro,tai ar as galiu jau ateinancia savaite pleistra klijuoti ketvirtadieni??? Buciau labai dekinga uz Jusu atsakyma,ACIU.
Atsakyti
Taip, galite.
Atsakyti
Norejau paklausti nuo keliu metu galima vartoti pleistrus? ir ar butina pasitart su gydytoju, nes mano draugei tik 17metu ir ji yra uzsispyrusi neiti pas gydytoja. Tai net nezinau kaip jai ir patart.
Atsakyti
Prieš pradedant hormoninę kontracepciją, būtina gydytojo apžiūra.
Atsakyti
kiek teko dometis apie kontraceptinius pleistrus-NIEKUR neradau ispejimo, jog su juo negalima maudytis vonioje, dziakuzi ir pan.. vis akcentuojama, jog galima maudytis po dusu, pirtyje ir pan.. taip, po dusu maudytis galima, taciau netekau vonios malonumo nes nuo karsto vandens (ar pan..) PLEISTRAS ATKIMBA!!! verysad.gif

jokiu kitu nusiskundimu neturiu-tai tikrai patogi kontracepcija, bet kaip man susigrazinti vonia!!!!????? surrender.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abecele: 22 vasario 2006 - 19:42
Keiskite kontracepcijos būdą.
Atsakyti
Norejau paklausti ar K pleistras taip pat turi poveiki sotumo jausmo pasikeitimui? Ar taip pat yra galimybe sustoreti vartojant si kontraceptika?

Beje kokie K zvakuciu pliusai ir minusai?? nenoriu gerti KT , nezinau kaip apsisaugoti, o prezervatyvai sukelia grybeli ( ir siaip atpratom)

Aciu uz atsakyma.
Atsakyti