Įkraunama...
Įkraunama...

Kada "pasijutot" nėščia?

Kaip gaila, o man nieko neigiamą rodo. Nors buvo tokių minčių, kad esu nestuke.gif bet testas rodo neigiamą, tai nelabai suprantu... smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(medamedute @ 2012 11 21, 19:45)
Labas vakariukas paneles, prašau jūsų pagalbos, nuomonių. Turėjau per ta laiką nesaugių santykių, kitaip sakant vaikinas ėjo iki galo:) smile.gif Taigi paskutinės mėnesines buvo spalio 23d. ciklas apie 24d. tačiau mėnesinės vėluoja jau 2-3 dienos. Dariausi jau 2 testukus, tačiau nei vienas nieko nerodo.... krūtinė įdomi,kieta, pilvo apačia skaudėjo prieš prieš gerą savaitę, dažnai ar tai pykina, ar atrodo, kad susojas skrandis. Man įdomu ar testas gali dar nerodyti nėštumo.. ? Ar jau čia tik mano fantazija smile.gif ?

mano mm lygiai tą pačią dieną kaip ir jūsų buvo, ir vėluoja jau 2 diena. dariausi jau 3 testus, nu visi neigiami doh.gif o jaučiuosi tokia nestuke.gif ir buvo maudimas užėjęs kaip prieš mm, ir išskyrų padaugėjo, bet kažko labai jau dažnai man pilvo apačią skauda (na tas toks švelnus skausmas kaip kad būna), tai labai bijau, kad ir šis, trečias neštumas, jei jis yra, nesibaigtų persileidimu verysad.gif vyras sako tu jau save taip įtikinai, kad nėščia esi, kad net matai antrą juostelę, kurios vyras nu niekaip neįžiūri verysad.gif
Atsakyti
Kai atsirado noras miegoti miegoti miegoti, prasidėjo lengvi blogumai. O kai pilvukas išlįs, tada tikrai pasijausiu nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos merginos...as siandien kaip ir susirgau...kaip gaila:(
Atsakyti
sveikos...taigi,tenka isitikinti,kad svajone igyvendinta,as nestuke.gif praeita menesi ciklas buvo pavelaves 4 dienas,bet atejo,o dabar veluoja 6 dienas,pries savaite darytas testas rode neigiamai,bet uzvakar ir vakar sugadinti 3 testai rodo,kad esu nescia.terminas gaunasi apie 5 savaites biggrin.gif neveltui uzvakar stovejau prie nesciuju vitaminu,ir visgi nutariau nusipirkti...o kai nusipirkau,sustojau prie testu,zinojau,kad neverta,nes pries savaite darytas buvo neigiamas,bet visgi nusipirkau lotuliukas.gif na o galop dar sustojau parduotuvej paziureti ciulptuku kainu lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip dar nebuvo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(JolaKuz @ 2012 09 24, 13:57)
Sveikutės smile.gif

Aš sužinojau, kad laukiuosi, kai buvo 5 sav., nes mmm vėlavo 6 dienas smile.gif O šiaip dar buvo keista, kad kažkodėl staiga kava tapo nebeskani schmoll.gif ir nesupratu, kodėl čia taip biggrin.gif O šiaip daugiau jokių požymių nebuvo. Tiesa, šiaip visada iki mmm likus savaitei krūtys tapdavo jautrios, o tąkart to nebuvo, pasidarė sunkios tik tuomet, kai turėjo prasidėt mmm, kurios taip ir neatėjo thumbup.gif

mano simptomai visiskai tokie patys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JolaKuz @ 2012 09 24, 12:57)
Sveikutės smile.gif

Aš sužinojau, kad laukiuosi, kai buvo 5 sav., nes mmm vėlavo 6 dienas smile.gif O šiaip dar buvo keista, kad kažkodėl staiga kava tapo nebeskani schmoll.gif ir nesupratu, kodėl čia taip biggrin.gif O šiaip daugiau jokių požymių nebuvo. Tiesa, šiaip visada iki mmm likus savaitei krūtys tapdavo jautrios, o tąkart to nebuvo, pasidarė sunkios tik tuomet, kai turėjo prasidėt mmm, kurios taip ir neatėjo thumbup.gif

man taip pat buvo, dziaugiuosi kad dar nepykina labai ,tik lengvas sleikstuliukas
Atsakyti
Na kad kazkas ne taip pajutau 7oje savaiteje, nes labai pykinti pradejo... Esu 9oje dabar, o pykinimas vis stipreja... Ypac vakarais sad.gif Na aciu Dievui, kad dienomis dar isverti galima. Vakare dukryte jau miega, tai galiu atsigulti ir tiesiog nieko neveikti...

Su pirmu vaiku nepykino, todel gan ilgai jauciausi zvali smile.gif Na, kai pradejo po sirdele kazkas boksuotis, tada tikrai pasijutau nescia smile.gif O siaip isdirbau drabuziu parduotuveje iki 34savaites ir buvo viskas super. Na o apie 36savaite buvo jaaaau sunkuuuu smile.gif)
Atsakyti
Jau 20sav ir dar nesijauciu nescia, tik sunkoka laiptais lipti, valgau daugiau. Truputi jautresne pasidariau, ir pietu miego baisiai norisi smile.gif o daugiau viskas kaip anksciau smile.gif
Atsakyti
as 'pasijutau nescia' astuntam menesi, kai jau buvo sunkiau judeti, kai i tulika lankstydavau pastoviai, jau nelengva pradejo darytis, nes pries tai tai buvo super viskas
Atsakyti