Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

QUOTE(Medute35 @ 2010 08 06, 19:56)
Filmas rusų kalba "The secret", kurį rekomendavo Gryda. 4u.gif Man dažnai reikia priminti sau, kad džiaugčiausi tuo, ką turiu, o ne nerimaučiau dėl to, ko neturiu ar kas atsiitiks. Dėl to nerimavimo, blogų minčių dažnai puolu į tokią depresiją, kai daug ko bijau: viskas, kas atsitiks tik bus blogiau, ir t.t. Esu skaičiusi ir D. Karnegio knygą prieš penkioliką metų, tuo laiku ji man labai padėjo  ax.gif Dar labai padeda aplinkos pakeitimas, tuomet keičiasi mintys ir į viską pasižiūri iš kito, optimistiškesnio kampo  bigsmile.gif
Taigi, visoms pagal tą filmą linkiu gerai įsivaizduoti, ko trokštate, nupiešti, užrašyti...ir tegul pildosi  rolleyes.gif Tiesa, esu panašiai dariusi, kad užrašau savo svajones - tikrai pildėsi  wub.gif

LABAS MERGINOS 4u.gif as cia naujoke...del secret, tai tikrai jei ko troksti ir net uzsirasai ir padedi i koki dezele savo nporus jie pildos ir simtu procentu...as tai patiriu. ir issipilde kone visi ir patys didzioausi ir sunkiausia butu itiketina, kad galima jiems issipildyt..visi norai issipilde. as ta dezute po poros metu atidariau ir dejau pliusiukus prie noru surqasuytu ant lapeliu...vos ne visi isispilde.. 4u.gif
Atsakyti
o galetumet gal imesti to filmo nuoroda? gal pavyktu ir man paziureti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2010 08 10, 11:49)
o galetumet gal imesti to filmo nuoroda? gal pavyktu ir man paziureti  rolleyes.gif

Atsiprašau, kad čia vis taip snapą įkišu į temelę, bet... biggrin.gif Jeigu esi užsiregistravusi linkomanijoj, tai įvesk ne The Secret, o The Secret 2006 (prirašyk dar metus) ir išmes. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantė89: 10 rugpjūčio 2010 - 19:27
QUOTE(Arletė @ 2010 08 10, 11:49)
o galetumet gal imesti to filmo nuoroda? gal pavyktu ir man paziureti  rolleyes.gif

http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gryda: 11 rugpjūčio 2010 - 08:18
QUOTE(SVT @ 2010 07 29, 11:16)
Laba diena,

Norėtusi išgirsti patirtį žmonių, kurie serga PA ir siekia karjeros. Pati turiu puikų išsilavinimą, laipsnį, darbą ir pareigas, kas leidžia toliau siekti karjeros, tačiau pareikalauja daug jėgų ir pasiaukojimo. Pavargus arba kai tenka važiuoti į užsienį, daryti pranešimus, ilgai bendrauti su žmonėmis arba tiesiog karšta (šią vasarą) pasireiškia PA. Tuomet nesinori nieko. Su PA kovoju savitaiga daug metų, tai padėda, jos nėra stiprios ir pasireiškia gan retai. Ačiū

As jau 4 metai geriu vaistus nuo nerimo, nezinau kaip mesti. As irgi turiu gera issilavinima, gera drauga ir visa kita..
Atsakyti
sveikos pupos 4u.gif as ziurejau labai gera drama...superine,bet nzn ar cia tinka ja skelbti,labai griebia uz sirdies ir negali atsigaut pora dienu smile.gif bet filmas....NEREALUS.verkiau kaip vaikas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 08 18, 07:34)
sveikos pupos 4u.gif as ziurejau labai gera drama...superine,bet nzn ar cia tinka ja skelbti,labai griebia uz sirdies ir negali atsigaut pora dienu smile.gif bet filmas....NEREALUS.verkiau kaip vaikas verysad.gif

Labas.
Tai aišku, kad skelbk, Jurgitėle.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 08 18, 07:34)

aisku pasakyk kas per filmas, ir mes norim tikiuos lt kalba biggrin.gif smile.gif
O as prisisnekejau cool.gif geriu Ad cool.gif
Atsakyti
rusu kalba,radau torrentuose,tiksliau rekomendavo....rusiskai skamba taip(rasau lietuviskom raidem lotuliukas.gif )PRICHODIT ZIENSCINA V DOKTORU zodziu ateina moteris pas dakatara...
Atsakyti
vel likau be filmo,bo rusiskai blush2.gif
Beto pradejau gerti ir kontraceptikus ...
Atsakyti
QUOTE(Dagnija @ 2010 08 18, 18:19)
vel likau be filmo,bo rusiskai  blush2.gif
Beto pradejau gerti ir kontraceptikus ...

doh.gif tai dvigubas smūgis organizmui. Ar labai reikia abiejų vaistų tau? g.gif
Atsakyti
Kontraceptiku reik bo menesiniu nerasta kaip ju negeriu... Geriu Regividona.
O Ad geriu cipralexa -manau reik bo galva plysta kazdiena kitaip ir flionxoli dar geriu ... geriu vaistai nei skausmai -priejau isvados.
Atsakyti