Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

Kadangi tikrai tikrai tikrai turim siūlų, kurių nenaudosim, kad ir kaip "besidietintume" -- idėja, kaip jais atsikratyt, kad širdelės neskaudėtų (man išmest neina ax.gif ...):
Prašo dovanoti siūlų

Kiek supratau, dažniausiai tame puslapyje besiskelbiantys norėtų, kad būtų "su pristatymu į vietą".
Gal yra į Uteną važinėjančių iš Kauno ir norinčių siūlais atsikratyt? Ir saviškių siūlų dalį pridėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2010 08 30, 19:33)
Turiu dar vieną pasiūlymą, kaip siūlų galus naudingai sumegzti. Lyg ir niekas dar neparašė apie tai. Pernai Goro provincijai buvo mezgamos kepurės, o šiemet kviečiama megzti kojines. Va čia galima apie tai pasiskaityti: http://www.mezgimozo...nistano-vaikams O pirmieji atnešę kojines dar ir po knygą gaus...
Ir nėra ko čia kalbėti apie "Vernitą", juk čia tema kaip naikinti siūlus, o ne kur jų pigiau nusipirkti lotuliukas.gif

jau geriau vaikų namams...
Atsakyti
Dar viena dietinė jūros žvaigždė - gėlytė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 08 30, 21:17)
jau geriau vaikų namams...

Nu čia dabar blink.gif Vaikai ir ten, ir ten, ir vieniems, ir kitiems nepasisekė, kas čia per skirstymas? Gal verčiau tada ir numegzti tiek vieniems, tiek kitiems.
Atsakyti
Žinot, nesipykit dėl skirstymo. Bet retsykiais ir pas mane kyla mintis, kad pirma padalinti šilumos rankelėms ir kojelėms Lietuvos vaikams reikėtų, o paskui dairytis ir į kitus, o dabar darome gerą tik vieniems apie savus pamiršdami. unsure.gif Bet gerą daryti gera. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2010 08 30, 22:35)
Nu čia dabar blink.gif  Vaikai ir ten, ir ten, ir vieniems, ir kitiems nepasisekė, kas čia per skirstymas? Gal verčiau tada ir numegzti tiek vieniems, tiek kitiems.

ne nepasisekė. globos namams sumažintas finansavimas. žinai ką tai reiškia vaikams? ir kur finansavimas eina?
p.s. tamsta ką nors Afganistane pametėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 31 rugpjūčio 2010 - 06:09
Merginos, kaip skant don't worry, be happy"! Apmegsim mes visą Lietuvą, ir Afganistaną apmegsim, ir dar, jei reikės, numegsim, iš tiesų, visi tie paramos projektai labai sveikinitinos idėjos, nes išleistas gėris, grįžta atgal su kaupu wink.gif Tik nesipykit tokioje gražioje, gražių idėjų pilnoje temelėje wink.gif

Aš, va, kol kas "sėdau" ant kepinių, kažkaip rugsėjo 1ąją, norisi švente pasidaryti ax.gif

Vis pasiimu į rankas šimtas metų prieš mūsų erą pradėtą šiltesnį kepuriuką mažąjai, ir mąstau ar čia išardyt ir kažkaip kitaip megzt, ar kažką išmastyt...Vienžo, norėjau tokios kepurės - šalmo, kad nereikėtų šaliko, tai galvojau, nu pabandysiu megzt kaip kojinę, nu tai išmezgiau atnarą, vieną virbalą palikau, o trimis mezgiau toliau, bet paskui sumasčiau, kad kulno nedarysiu, o tiesiog nuleisiu akis ir susiūsiu. Viskas kaip ir gavosi, jei ne vienas, bet, kažkaip dar norėtųsi kažkokios atnaros, ausytes dengia, bet kažkaip norėtųsi, kad priekyje daugiau mezginio būtų...Tai dabar laukiu įkvėpimo arba megzt toliau, arba ardyt, ir permegzt kažkokiu kitokiu būdu...Atsikels mažoji, bandysiu tą be 5min. iškeptą kepurę primatuot, ir idėt vaizdinės medžiagos ax.gif Gal kuri turit kokį paprastą kepurės- šalmo mezgimo būdą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 31 rugpjūčio 2010 - 07:40
QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 31, 07:40)
... Gal kuri turit kokį paprastą kepurės- šalmo mezgimo būdą?[/i]

buvo visa temele apie kepurytes-salmo mezgima, pabandyk susirast 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 08 31, 08:46)
buvo visa temele apie kepurytes-salmo mezgima, pabandyk susirast 4u.gif

drinks_cheers.gif žinau, esu naršiusi toje temelėje wink.gif Bandysiu savo eksperimentą pabaigt wink.gif kepurę - šalmą - kojinę lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi nesu dietininkių sąraše, tai leidau sau šiandien "papietauti" Midaroje smile.gif. Pietums-puskilis Zumrut Samba. Sakė, siūliukai nauji, dar nėra daug atsiliepimų apie nešiojimą, bet mezginiai atrodo pasakiškai smile.gif
Atsiprašau, merginos, bet toks gyvenimas-sotus alkano neužjaučia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 31 rugpjūčio 2010 - 12:10
QUOTE(Viksė @ 2010 08 31, 13:02)
Pietums-puskilis Zumrut Samba. Sakė, siūliukai nauji, dar nėra daug atsiliepimų apie nešiojimą, bet mezginiai atrodo pasakiškai smile.gif

O kaip atrodo siūlai g.gif Aš tai irgi nebesidietinu, ai, ką čia atiminėsi iš savęs malonumą mirksiukas.gif O ir valios neturiu schmoll.gif Užėjau į Laną, o ten mano dar pavasarį nužiūrėtiems siūlams nuolaida thumbup.gif Silpnas esu sutvėrimas lotuliukas.gif
Atsakyti
sunku nupasakoti. 75% minkšto akrilo, 25% viskozės (čiupinėjant atrodo kaip medvilnė). Siūlas lyg vietomis apsuktas šviesesnės spalvos siūliuku-lyg neryškus melanžas. Spalvų pasirinkimas-gal ~10 skirtingų. 100 g-400 m-5 Lt.
Atsakyti