Kadangi tikrai tikrai tikrai turim siūlų, kurių nenaudosim, kad ir kaip "besidietintume" -- idėja, kaip jais atsikratyt, kad širdelės neskaudėtų (man išmest neina ...): Prašo dovanoti siūlų
Kiek supratau, dažniausiai tame puslapyje besiskelbiantys norėtų, kad būtų "su pristatymu į vietą". Gal yra į Uteną važinėjančių iš Kauno ir norinčių siūlais atsikratyt? Ir saviškių siūlų dalį pridėčiau
"Panarpliojimų" laisvalaikiu rezultatai Siūlų dieta nuo 2010.02.26: 14100 g 17900. Nupirkta 6620 Siūlus gadinu: virbalais, vąšeliu, šeivute, šeivelėmis, SilverReed SK840
Turiu dar vieną pasiūlymą, kaip siūlų galus naudingai sumegzti. Lyg ir niekas dar neparašė apie tai. Pernai Goro provincijai buvo mezgamos kepurės, o šiemet kviečiama megzti kojines. Va čia galima apie tai pasiskaityti: http://www.mezgimozo...nistano-vaikams O pirmieji atnešę kojines dar ir po knygą gaus...
Ir nėra ko čia kalbėti apie "Vernitą", juk čia tema kaip naikinti siūlus, o ne kur jų pigiau nusipirkti
Nu čia dabar Vaikai ir ten, ir ten, ir vieniems, ir kitiems nepasisekė, kas čia per skirstymas? Gal verčiau tada ir numegzti tiek vieniems, tiek kitiems.
Žinot, nesipykit dėl skirstymo. Bet retsykiais ir pas mane kyla mintis, kad pirma padalinti šilumos rankelėms ir kojelėms Lietuvos vaikams reikėtų, o paskui dairytis ir į kitus, o dabar darome gerą tik vieniems apie savus pamiršdami. Bet gerą daryti gera.
Nu čia dabar Vaikai ir ten, ir ten, ir vieniems, ir kitiems nepasisekė, kas čia per skirstymas? Gal verčiau tada ir numegzti tiek vieniems, tiek kitiems.
ne nepasisekė. globos namams sumažintas finansavimas. žinai ką tai reiškia vaikams? ir kur finansavimas eina?
p.s. tamsta ką nors Afganistane pametėte?
Merginos, kaip skant don't worry, be happy"! Apmegsim mes visą Lietuvą, ir Afganistaną apmegsim, ir dar, jei reikės, numegsim, iš tiesų, visi tie paramos projektai labai sveikinitinos idėjos, nes išleistas gėris, grįžta atgal su kaupu Tik nesipykit tokioje gražioje, gražių idėjų pilnoje temelėje
Aš, va, kol kas "sėdau" ant kepinių, kažkaip rugsėjo 1ąją, norisi švente pasidaryti
Vis pasiimu į rankas šimtas metų prieš mūsų erą pradėtą šiltesnį kepuriuką mažąjai, ir mąstau ar čia išardyt ir kažkaip kitaip megzt, ar kažką išmastyt...Vienžo, norėjau tokios kepurės - šalmo, kad nereikėtų šaliko, tai galvojau, nu pabandysiu megzt kaip kojinę, nu tai išmezgiau atnarą, vieną virbalą palikau, o trimis mezgiau toliau, bet paskui sumasčiau, kad kulno nedarysiu, o tiesiog nuleisiu akis ir susiūsiu. Viskas kaip ir gavosi, jei ne vienas, bet, kažkaip dar norėtųsi kažkokios atnaros, ausytes dengia, bet kažkaip norėtųsi, kad priekyje daugiau mezginio būtų...Tai dabar laukiu įkvėpimo arba megzt toliau, arba ardyt, ir permegzt kažkokiu kitokiu būdu...Atsikels mažoji, bandysiu tą be 5min. iškeptą kepurę primatuot, ir idėt vaizdinės medžiagos Gal kuri turit kokį paprastą kepurės- šalmo mezgimo būdą?
Kadangi nesu dietininkių sąraše, tai leidau sau šiandien "papietauti" Midaroje . Pietums-puskilis Zumrut Samba. Sakė, siūliukai nauji, dar nėra daug atsiliepimų apie nešiojimą, bet mezginiai atrodo pasakiškai Atsiprašau, merginos, bet toks gyvenimas-sotus alkano neužjaučia
O kaip atrodo siūlai Aš tai irgi nebesidietinu, ai, ką čia atiminėsi iš savęs malonumą O ir valios neturiu Užėjau į Laną, o ten mano dar pavasarį nužiūrėtiems siūlams nuolaida Silpnas esu sutvėrimas
sunku nupasakoti. 75% minkšto akrilo, 25% viskozės (čiupinėjant atrodo kaip medvilnė). Siūlas lyg vietomis apsuktas šviesesnės spalvos siūliuku-lyg neryškus melanžas. Spalvų pasirinkimas-gal ~10 skirtingų. 100 g-400 m-5 Lt.