o kas neaišku? Juk žinai, kad atidaroma LT atstovybė, teisingiau tokios kaip būstinės LT gal ir nebus, bet būsim nauja legali oficiali rinka. Žmonės registruojami LT adresais, nuo lapkričio produktai bus pristatomi jau į namus. Bus oficialus puslapis LT kalba, visa medžiaga bus LT kalba, sutartys ir pan. Bus nauja LT rinka. O tam, kad būtų galima prekiauti šiais maisto papildais, jie turi atitikti visus lietuviškų įstatymų reikalavimus ir normas. Todėl jie yra notifikuojami, t.y. patvirtinama, kad su jais viskas gerai
ir juos žmonės ramiai gali pirkt ir vartot
Nežinau ar teisingai supratau klausimą
ir atsakiau į klausimą
visa tai zinau, mane tik domino paskutinis sakinys. dabar kvailam zmogui jau aisu. aciu.
aisku su aplainu pakalbesiu, bet idomu kaip bus del apmokejimo?
aisku su aplainu pakalbesiu, bet idomu kaip bus del apmokejimo?
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 08 28, 20:14)
Oi, atsiprašau, kad suklydau.
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 10, 10:53)
nu va,ismeginau dar indu plovikli ir ta zoom... nesuzaveta... gal dar susidraugausiu..... nes pabaigt reikia,o jo tiek daug
pakolkas esu patenkinta milteliais, dantu pasta, demiu isemeju,sas8 tuo kus mirkyti reikia, ir kilimu valiklis nieko,tik tas dozatorius biski uzknisa kad leidzia 
gal neisnaudoji ju visu galimybiu ir todel nesuzaveta?
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 10, 08:53)
nu va,ismeginau dar indu plovikli ir ta zoom... nesuzaveta... gal dar susidraugausiu..... nes pabaigt reikia,o jo tiek daug
pakolkas esu patenkinta milteliais, dantu pasta, demiu isemeju,sas8 tuo kus mirkyti reikia, ir kilimu valiklis nieko,tik tas dozatorius biski uzknisa kad leidzia 
apie indu plovikli busi geros nuomones po kokios sav ar 2, nesausina ranku,nesilupineja odeles ir manikiuro nereik daryt kas antra diena
Vakar grįžau iš Hanoverio iš Amway KickOff
Renginys buvo super
Pristatė naują Artistry produktą : naujos sudėties pilingą. Mūsų rinkoje jis turėtų atsirasti nuo spalio mėn.
Labas,
Ar amway turi vitaminų akims, mane domina kad liuteino nemažai būtų sudėtyje. ačiū
Ar amway turi vitaminų akims, mane domina kad liuteino nemažai būtų sudėtyje. ačiū
QUOTE(beibis @ 2010 09 14, 09:57)
Labas,
Yra, mėlynės su liuteinu, 62 kapsulių pakuotė.
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 09 14, 10:03)
Yra, mėlynės su liuteinu, 62 kapsulių pakuotė.
O kiek ten liuteino mg?