Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkijos kraštų statybininkai

user posted image
Va kos musu lauko zidinys/rukykla su dviem kaminiukais...
Papildyta:
o cia iš arčiau:
user posted image

ten tie pabalimai, kur matosi, tai dar vis druskos iseidineja... ax.gif
Atsakyti
rimcikas,fainas namukas mirksiukas.gif pagal projekta,pas mus irgi numatyta lauko zidinys ant to pacio kamino kaip ir vidaus zidinys.bet mes paskui pagalvojom ir nusprendem,kad nedarysim ax.gif kazkaip bijau del dumu,kad neitu i namo vidu ax.gif .nes pas mus ir terasa ten pat. rolleyes.gif
matau,gera darba pasidare,kad pamatas aukstai iskeltas thumbup.gif maniskis vis gailisi,sako,kad ir mes galejom auksciau pasikelt.nors kai dare ismusimus,tai jau ir taip atrode per aukstai iskele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 08 05, 11:36)
rimcikas,fainas namukas  mirksiukas.gif  pagal projekta,pas mus irgi numatyta lauko zidinys ant to pacio kamino kaip ir vidaus zidinys.bet mes paskui pagalvojom ir nusprendem,kad nedarysim  ax.gif  kazkaip bijau del dumu,kad neitu i namo vidu  ax.gif .nes pas mus ir terasa ten pat.  rolleyes.gif 
matau,gera darba pasidare,kad pamatas aukstai iskeltas  thumbup.gif  maniskis vis gailisi,sako,kad ir mes galejom auksciau pasikelt.nors kai dare ismusimus,tai jau ir taip atrode per aukstai iskele  doh.gif

MB prisiskaitinejo STR ir ten kiek pamenu rasoma, kad jeigu zidiniai viename aukste, tai galima jungti i viena kamina, bet... kadangi darom sau, tai vyras uzsispyre,kad darytumem du kaminus. viena lauko zidiniui, o kita vidaus. pas mumi kas atvaziuoja tai juokiasi,kad "alia Elektrenai", nes is viso yra trys primontuoti kaminai (dar vienas kieto kuro katilui) smile.gif o vidaus zidinio tai nelabai galiu parodyti, nes jis kol kas uzmaskuotas. dabar darom lubas, tai kad neapdauzytumem netycia.... ax.gif
Papildyta:
O del traukimo tai lupa kaip zveris tiek lauko ,tiek vidaus zidinys:))))) ir labai labai graziai iskempa saslykiukai jame. esam patenkinti juo. dar yra irengti kabliukai ( gali rukyti pvz zuvi), bet to dar nesame bande daryti, tai negaliu komentuoti
Atsakyti
o kokia planuojate daryti isores apdaila?
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 08 05, 11:50)
o kokia planuojate daryti isores apdaila?

mes tinkuojam pilnu tempu, paskui uzmesim apdailini strukturini tinka. taip atrodo namukas is priekio su visu statybiniu bardaku ax.gif :
user posted image
Papildyta:
o cia musu su vyru zaisliukai (saules kolektoriai):
user posted image
Viskas prisigyriau. siam kartui uzteks blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
OHO,FAINA!! thumbup.gif geras daiktas tie saules kolektoriai thumbup.gif o man iskart egle ar pusis i akis krito ax.gif pas mus tai plynas laukas,reiks apzeldinimu dar pradet dometis doh.gif o kurioj vietoj jusu namas,jei ne paslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 08 05, 13:20)
OHO,FAINA!! thumbup.gif geras daiktas tie saules kolektoriai  thumbup.gif  o man iskart egle ar pusis i akis krito  ax.gif  pas mus tai plynas laukas,reiks apzeldinimu dar pradet  dometis  doh.gif  o kurioj vietoj jusu namas,jei ne paslaptis  blush2.gif

Mes Miklusenuose statomes.
o cia prie mano dazytos tvoros mano augintiniai"eziukai" :
user posted image
kaip as sakau, noriu,kad jau isikelus gyventi augalai butu paauge, tai mes tik statybas pradeje tvora apsodinom kanadietiskom eglutem (conica).
Papildyta:
va is arciau:
user posted image
Atsakyti
labai faini krumeliai.o kaip jie pernesa musu lietuviskas ziemas?kazkaip ir as gundausi ant ju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 08 05, 14:10)
labai faini krumeliai.o kaip jie pernesa musu lietuviskas ziemas?kazkaip ir as gundausi ant ju  blush2.gif

Sios eglutes pakankamai jautrios, bet maniskes yra "nuo gimimo" augintos Lietuvoje (is maziukiu sakuciu pridaigintos), tai joms net sita ziema nebuvo baisi.Visos isgyveno. 30 stuku sodinau pernai pavasari - tai del ju buvau rami, o kitas 30 sodinau rudeni - tai labai pergyvenau,kad man visos po ziaurios ziemos issals...bet viskas gerai, tik pavasari padariau klaida... man jas reikejo apgaubti agro plevele (kaip dar buvo sniego ir saulyte kepino kovo men.), tai man jos truputuka nusvilo nuo pietines puses. panikavau,kad neatsigaus, bet..... pfu fu pfu, net nesimato,kad buvo truputuka nudege, jauni spygliukai uzaugo.
kaip del atveztiniu as nezinau ar jos gerai prigyja... g.gif bet turiu karcios patirties. si pavasari pirkau ant stiebo iskiepyta tokia pat eglute ir suformuota burbula, tai ji buvo jau su liga atvezta to kokio men pastebejau verysad.gif voratinkline erkute uzpuole. kiek gydziau, bet.... jauciu neatigaus... taip sakant 150 lt nurasiau i nuostolius... doh.gif pasizadejau,kad geriau brangiau sumokesiu, bet nuo siol pirksiu tik Lietuvoje augintus augalus cool.gif
Atsakyti
Na ir kaip Jusm orai? ar nepadare jokiu nuostoliu stotyboms praeitos nakties vetros?
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2010 08 08, 19:59)
Na ir kaip Jusm orai? ar nepadare jokiu nuostoliu stotyboms praeitos nakties vetros?

Laimei, pas mus jokios vėtros nebuvo karsta.gif
Atsakyti
Laba statybininkes

gal kuri turit Irenos Gudaitytes Ziukienes kontaktus 4u.gif ... parasykit i az rolleyes.gif
Atsakyti